VIDEO Ab Gietelink: “U bent de Bismarck in vrouwelijke gedaante, mevrouw Von der Leyen”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “droevige mof”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op VIDEO Ab Gietelink: “U bent de Bismarck in vrouwelijke gedaante, mevrouw Von der Leyen”

 1. Léon van Duren zegt:

  Deze corrupte gecorrumpeerde horror dokter Ursula von der L hoort minimaal levenslange gevangenisstraf te krijgen van wegens de door haar gepleegde zeer ernstige misdaden tegen de MENSELIJKHEID!!

  “Wir haben es nicht gewusst “?! Gaat voor deze totaal verdorven mevrouw niet meer op!! Deze oorlogsmisdadigster heeft al haar burgerrechten verspeeld!!Persoonlijk ben ik ervan overtuigd dat uiteindelijk het recht zal zegevieren over deze gecorrumpeerde totaal verdorven fascistische Europese nep -democratie!!

  LEUGENS WERDEN GEVOLGD DOOR LEUGENS!!

  https://stichtingvaccinvrij.nl/politiek-beleid/internationale-politiek/europese-digitale-identiteit/

  STOP HET TERRORISTISCHE KLIMAATFASCISTISCHE COVID-19 PHARMA MAFFIA STAPPENPLAN!! STOP DE GEWETENLOZE FASCISTISCHE WEF-BILDERBERGER VACCINAZI”S!!

  WIE ZWIJGT STEMT TOE!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

  Haelen 6081CZ

  Like

 2. Léon van Duren zegt:

  AB GIETELINK IS EEN ECHTE GEWELDLOZE ANTI-FASCISTISCHE VERZETSSTRIJDER!!

  DE EUROPESE BEDRIEGSTER,DE OORLOGSMISDADIGSTER,DE HORROR DOKTER URSULA VON DER L.MOET ZO SNEL MOGELIJK PREVENTIEF GEDETINEERD WORDEN WEGENS DE DOOR HAAR GEFACILITEERDE ZEER ERNSTIGE MISDADEN TEGEN DE MENSELIJKHEID!!

  ONAFHANKELIJKE TRIBUNALEN ZIJN NODIG OM DE ZEER VELE GEÏNSTITUTIONALISEERDE CORRUPTE TERRORISTISCHE OORLOGSMISDADIGERS TE KUNNEN BERECHTEN!!

  HERINVOERING VAN DE DOODSTRAF ZOU OOK NOG EEN OPTIE KUNNEN ZIJN VANWEGE DE ERNST VAN DE GEPLEEGDE MISDADEN DOOR DEZE GEÏNSTITUTIONALISEERDE BEDRIEGENDE NOTABELEN!!

  WIE ZWIJGT STEMT TOE!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

  Haelen 6081CZ

  Like

 3. R. zegt:

  En de Bismarck is op gruwelijke wijze ten onder gegaan…..hopelijk ook met dit schepsel!!!

  Geliked door 1 persoon

 4. droevige mof zegt:

  Von der Leyen vergelijken met Bismarck doet de laatste onrecht, want de oude kanselier had wel visie ten opzichte van de socialisten en het Vaticaan
  en tenminste een pragmatische belangstelling voor het welzijn van de arbeiders. Ik zocht naar v.d.L. in haar biografie, ik wilde iets positiefs vinden, maar niets. Ze was zeker een gehoorzame dochter van haar dominante vader. Hoe was ze als dokter? Ik heb ook niets gevonden. Ze verliet het beroep snel, wat een goede zaak was. Ze is de moeder van zeven kinderen, ok, dat telt. Maar wie heeft de kinderen opgevoed? We komen er niet achter. Ze komt uit een zeer rijke familie en trouwde in een nog rijkere. Desondanks, of misschien daardoor, heeft ze haar familie bevoordeeld met overheidscontracten. Als minister van Defensie was ze een totale wanprestatie, zoals bijna alle vrouwen in die positie. De wapens die ze verworven heeft werken niet. Ze werden weggegeven aan de Oekraïners. Echt een vredesmissie.
  We weten wat daarna kwam. Ik denk dat ze plotseling zal verdwijnen en “der Holländer” kan dan eindelijk de EU ten grave dragen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s