Was de Duitse “staatsgreep” in scene gezet om de oppositie aan te pakken ?

(Door: “DissidentNL”)

De meeste onderzoeken naar extremisten van het afgelopen jaar waren gericht tegen islamisten, maar de laatste Reichsbürger-zaak krijgt niet voor niets 24 uur per dag aandacht in de media, meldt REMIX.

In Duitsland heeft misschien wel de grootste politie-inval in de geschiedenis plaatsgevonden, waarbij 3.000 agenten 130 eigendommen in bijna het hele land op de korrel namen. Met 25 gearresteerde “Reichsbürger”-verdachten komt dat neer op 120 politieagenten per verdachte. Het was een behoorlijk machtsvertoon, en als teken dat de media ruim van tevoren op de hoogte waren van de komende arrestaties, werd een aantal verdachten, onder wie de Duitse aristocraat Heinrich XIII en voormalig AfD-parlementslid Birgit Malsack-Winkemann, gefotografeerd en gefilmd terwijl ze uit hun huizen liepen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Was de Duitse “staatsgreep” in scene gezet om de oppositie aan te pakken ?

 1. Fran zegt:

  De clowns in de Duitse regering hebben dit soort acties kennelijk nodig om hun eigen legitimiteit te ‘bewijzen’.
  Een handje vol burgers die het parlement bestormt? Ga betere sprookjes verzinnen. De putzisten zitten in Davos, stelletje muppets.

  Geliked door 3 people

 2. R. zegt:

  Alles weer om het allergrootste gevar, de islamitische jihad, waar men zich geen raad mee weet (!), onder het vloerkleed te vegen…..stelletje achterbakse linkse eigenzakkenvullers!!! Bangerikken en stiekemerds zijn het!!!

  Like

 3. droevige mof zegt:

  Een slechte remake van de toch al slechte première op 6 januari, de bestorming van het Capitool. Als je die Quatsch gelooft, is het je eigen schuld. Dat geldt voor beide, want geloven dat het Duitse Rijk niet is gevallen in 1918 mag dan juridisch waar zijn, feitelijk is het al 104 jaar dood.
  De staatsmacht heeft de officiële media onder controle, net als in NL, maar niet de vrije media, die steeds geloofwaardiger worden. Dat is wat ze willen voorkomen. Ik mag hier op een buitenlandse rechtse blog niet meer schrijven wat ik net geschreven heb. Daar gaat het om, de beperking van de vrijheid van informatie en de vrijheid van meningsuiting.

  Geliked door 1 persoon

 4. Andre zegt:

  Nee niet om de oppositie de mond te snoeren maar om hun eigen falen te verdoezelen. Het komt team Scholz wel weer erg goed uit. Scholz wordt overal de deur gewezen maar Habeck en Baerbock ook. Nu kunnen ze legitiem op hun corrupte Rusland haat reet gaan zitten terwijl het mooie Duitsland in een vrije val totaal naar de klote gaat dankzij Schwab.

  Like

 5. ronjaspers zegt:

  Het was een echte staatsgreep in duitsland,georganiseerd door de bilderberg groep/WEF.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s