Eerlijke rechter: “Van de 10 drugsdealers zijn er 9 zwart en blijven ongestraft”

(Vertaling: E.J. Bron)

Elke dag worden er in Italië gemiddeld 100 buitenlandse drugsdealers gearresteerd. Twee van de drie worden vrijgelaten. Van de uitgaanswijken in Milaan tot de straten in het centrum van Macerata, van de Spaanse wijken van Napels tot Venetië: de drugsdealer komt uit het buitenland. Hij komt aan op vrachtschepen.

Nigeriaanse maffia heeft het voor het zeggen in de drugshandel

De ongeveer 100.000 (!) illegale Nigeriaanse immigranten, die zich op dit moment in Italië bevinden, hebben in de afgelopen jaren de doorslag gegeven ten gunste van de Nigeriaanse maffia, die de aanwezigheid van Noord-Afrikanen en Albanezen in de wereld van de drugshandel effectief ondermijnd en gereduceerd hebben.

De bijna miljoen (!) zogenaamde vluchtelingen, die tijdens de socialistische regeringen in Italië werden uitgeladen, hebben de genadestoot gegeven: met hen zijn de prijzen ingestort en is de drugshandel wijdverbreid.

Drugsdealers mannelijke moslims en zwarte Afrikanen

We hebben het hier over duizenden: allemaal mannelijk, allemaal jong. Volgens een actueel Istat-rapport is de verkoop van drugs voor drie etnische groepen de populairste misdaad: Albanezen, Marokkanen en Tunesiërs. Maar dat zijn cijfers uit de tijd voor de landing.

Nu zijn de arbeidskrachten zwart, beter gezegd: Nigerianen, Gambianen, en Senegalezen. Vooral Nigerianen: de NGO´s hebben bijna 100.000 van hen naar Italië gebracht. Met dank van de Nigeriaanse maffia.

“Van de tien wegens drugs opgepakte personen die voorgeleid worden, zijn er negen zwart”, zei een rechter in Milaan.

Justitie heeft consideratie met dealers

De reden daarvoor is simpel: het zou om een bezigheid zonder risico gaan, dankzij de door de regering-Renzi in het jaar 2014 aangenomen wet, het zogenaamde “Decreet over lege gevangenissen”, dat rechters eraan hindert arrestatiebevelen uit te vaardigen voor delicten die met minder dan vijf jaar gevangenis bestraft worden. En omdat de vijfde paragraaf van de wet op de verdovende middelen, die de kleine handel bestraft, voorziet in straffen van zes maanden tot vier jaar, kan de rechter ze alleen maar vrijlaten. Dit wilde de politie.

Theoretisch zou er huisarrest opgelegd kunnen worden, maar omdat de dealers dakloos zijn (of zich voordoen als dakloze), worden ze hoogstens ontslagen met de verplichting zich af en toe op het politiebureau te melden. Uiteraard gaan ze direct weer over tot drugs dealen: zelfs wanneer ze opnieuw gearresteerd worden, komen ze sowieso niet in de gevangenis terecht. De wet geldt ook voor recidivisten.

Dat is iets waaraan Salvini heeft gewerkt. Of door de sluiting van de havens of door de sluiting van de grote opnamecentra, die echte verzamelplaatsen voor drugsdealers waren en zijn. En door de verlaging van het zakgeld van immigranten en coöperatieve verenigingen. Toen opende de politie de havens en de opnamecentra weer en verhoogde het zakgeld naar € 42,- per dag. Voor zogenaamde minderjarigen geldt het dubbele.

Waar wacht de huidige, door het volk gekozen regering op om de opnamecentra leeg te maken?

Links heeft Nigeriaanse maffiasoldaten naar Italië gebracht. Tienduizenden Noord-Afrikaanse drugsdealers. Maar sinds Meloni in het Palazzo Chigi zit, zijn er nog eens twintigduizend geland: de tijd tikt weg.

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Bron oorspronkelijk artikel:
voxnews.info

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Eerlijke rechter: “Van de 10 drugsdealers zijn er 9 zwart en blijven ongestraft”

 1. karton zegt:

  De rechter die dit heeft gezegd zal niet erg lang meer rechter zijn, tenzij de regering Meloni is, wat zij zegt : NIET links.
  In NL is de situatie niet heel veel anders, zwart en/of islamiet komen er altijd beter vanaf na een wandaad, wegens “slechte jeugd, vreemd land enz. enz.”
  Nu hoorde ik weer dat er al 9 NL-gemeenten zijn die excuses willen maken wegens “slavernij”, als ’t niet zo zielig was, zou je er hard om gaan lachen,
  Enkele gemeentes bestonden nog niet eens in die zg. “slavernij-tijd”.
  Ik wacht nog op excuses van de gemeente Oslo in Noorwegen, een paar Vikingen uit Noorwegen hebben Wijk bij Duurstede, voorheen Dorestad, geheel geplunderd en vervolgens afgefikt nadat zij vele vrouwen en meisjes hadden betast en vervolgens verkracht.
  Nog nóóit ook maar één cent vergoeding gezien !! Ik lijd er nog dagelijks onder. (als ’t om geld gaat, ben ik nét een neger !)

  Geliked door 2 people

  • Harry zegt:

   Las vandaag dat slechts 7 procent van de wereldbevolking echt blank is .
   En dié zeven procent moeten ALLES BETALEN !
   Laat die zwarten de pleuris krijgen , laat ze maar gaan werken voor hun geld !
   Ik denk trouwens dat we al veel meer dan genoeg geld aan ze gegeven hebben , via de uitkeringen .
   Aan die luie donders !

   Geliked door 1 persoon

 2. Hovawart zegt:

  The self-fulfilling prophecy van de Linksche Looney Brigade……

  (de toekomst van Europa word donkerder dan ooit…)

  Like

 3. ronjaspers zegt:

  Wat een racistische rechter om die afrikanen die gewoon zaken doen in italie zo zwart te maken.

  Geliked door 1 persoon

 4. Ravian zegt:

  Je moet ze gewoon allemaal je land uit flikkeren, anders blijft het dweilen met de kraan open.

  Like

 5. saddy zegt:

  Wie is die nr 10 dan?

  Is het zakgeld daar 42 euro per dag? Netto? 1260 Euro netto per maand?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s