Regerende partijen in Nederland zorgen voor islamitische massa-immigratie en chaos in de staat

(Door: “Balkanske priče”)

De moslims zijn bezig met een veelvormige jihad om Europa tot Eurabië te maken, daarbij gefaciliteerd door de cultuurmarxistische elite, die doelbewust de deuren naar Europa heeft opengezet voor een invasie van moslims. Het doel van deze elite (en van de moslims) is niets minder dan de vernietiging van onze cultuur. Nadat de media bekend maakten dat er alweer miljoenen kansloze gelukszoekers voor de grens staan te trappelen om het Derde Rijk Europa te koloniseren, verklaarde ze met een brede grijns op haar dwaze verbouwde smoelwerk: “Wir schaffen das!” Openlijk wordt de capitulatieverklaring aan de islam uitgesproken, waardoor de vijand ongehinderd Europa kan binnenvallen en overnemen. Binnen 30 jaar 3 miljoen allochtonen binnen laten in een land van amper 14 miljoen Nederlanders is een regelrechte bezetting! Als dat geen bezetting meer is, wat is dan nog wel een bezetting? Tijdens WO-II waren er zelfs minder Duitsers in Nederland die de dienst uitmaken dan moslims nu. Ongecontroleerde knuffelmigratie van links is sowieso de ondergang van Europa en niets minder dan een bewuste strategie om Europa te islamiseren…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Regerende partijen in Nederland zorgen voor islamitische massa-immigratie en chaos in de staat

 1. Jean zegt:

  Het gevolg ligt in onze handen en het gevolg is “de ondergang via geweld”.
  Als wij voor de juiste partij kiezen zal er een einde komen aan de vernietiging van ons Europa.
  Laat jullie horen via alle kanalen en stem die linkse rotzooi weg want links lopen is regelrecht de dood inlopen.

  Geliked door 1 persoon

 2. R zegt:

  Elke moskee betekent een verovering op westers grondgebied…..Zlefs in het uiterste puntje van Noorwegen vind je er één….en dat wordt natuurlijk gefinancierd door rijke islamitische olielanden!

  Geliked door 2 people

 3. Wim Vreeswijk zegt:

  Dit zeg ik al vanaf 1982, dus ruim 40 jaar ondanks talloze aanslagen

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Wim V. op23-12-2022 om 15.12 u.
   Vóór 1982 was ik al druk doende om o.a. criminele islamieten te “vangen” en op te sluiten, soms lukte dat maar héél vaak niet omdat de “overheid” tegenwerkte. Wilt u een voorbeeldje ? Nou……….ééntje dan : moesten we een “vluchteling” observeren/volgen omdat de man kleding stal in diverse winkels, omdat het al vaak was vastgesteld maar de man nooit was aangehouden, werd mij/ons gezegd : “bij de komende diefstal…..aanhouden die vent !” De smeerlap trok in een winkel 2 of 3 vrij dure truien over elkaar aan en daarover z’n eigen trui en wandelde rustig de winkel uit, hierbij gadegeslagen door o.a. ik zelf ! Omdat ik in burger werkte, werden geüniformeerde collega’s opgeroepen om de man te arresteren wegens deze en álle voorgaande diefstallen. Maar……….niks daarvan, wat dacht je wat : mocht niet van de “chef” van de “uniform-afd.” De reden ? De dief had “problemen” in ’t AZC waar hij verbleef. enz. enz. Deze dief had intussen voor 1000-den euro’s schade aangericht, maar de overheid wilde niets doen !
   Wél hebben we dagenlang dhr. Hans Janmaat moeten schaduwen/volgen om hem te kunnen betrappen op iets waarmee hij door de gutmenschen zou kunnen worden gedemoniseerd.
   (dit gebeurde op bevel van de “overheid”)
   Nederland is één hele grote vieze bende geworden, aangevoerd door de VVD, CDA, D666, CU, GroenL. enz.

   Like

 4. Ravian zegt:

  “kansloze gelukszoekers”

  Dat “geluk” komt in de vorm van een “oetkering”, een rijkelijk gevulde visvijver voor criminele activiteiten, en een overvloed aan vrijelijk te misbruiken “ongelovige hoeren”.
  Al met al verre van “kansloos” dus.

  Geliked door 2 people

 5. Willem zegt:

  Uitstekend artikel, kan niet vaak genoeg gezegd worden. Beter nog 10 miljoen kopietjes uitstrooien over de grote steden. Op een ander vlak zou ik wel eens met een groepje van 10 + 10 in de back-up goed uitgeruste, pistolen met geluiddempers, gecamoufleerde mannen ’s avonds zo’n islamitische wijk willen ingaan. 2 als lokaas en al het tuig dat daar op afkomt richting allah sturen. Geen media of ruchtbaarheid aan schenken, wel om de zoveel tijd ergens anders herhalen. Laten ze zelf maar eens angst en intimidatie ervaren.

  Like

 6. Snappie zegt:

  Ze brachten het in het verleden onder de noemer multi culti samenleving dat met de jaren is doorgeslagen. Dweilen met de kraan open stromen ze binnen. Brussel bedenkt een paar regeltjes en daar is de kous mee af, tot de volgende keer, weer nieuwe regels die zich opstapelen. Maar zo werkt dat niet in het echie ursie. Ondertussen wordt de bevolking gestalkt. Laat dat eu kaartenhuis maar omwaaien, jullie corrupte dictatuur en leugen propaganda doen veel stof opwaaien onder ons. En waar is dan de media met hun kritische waarheid.? Ze zijn ingekocht,opgekocht,omgekocht, afgekocht en uitgekochte kloontjes, zombies zonder een ziel.
  Dat is uitverkoop doen van je land , je huis en haard met zijn tradities.
  Alles gaat naar de kkkkkllllloooootttteeeeennnnnnn
  Alleen wij samen kunnen daar een stokje voor steken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s