Verantwoordelijkheid . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Verantwoordelijkheid . . .

 1. Oliedom zegt:

  Dit TUIG wat zich nu regering (incl. de meelopers) noemt, komt schijnbaar overal mee weg.
  Niet alleen die Hugo, maar kijk naar die madam kak, sophietje uit het veldt, prutte, vdWall, vdBurg, ollegram, vhufteren, Roodbaard en co.,enz. enz., zij strooien maar met onze €€€ en gaan hun eigen gang , het is net of zij hun eigen wetten en regels hebben.
  NIET NORMAAL MEER!!!!!! Lang leve de geboren DICTATUUR in eens zo’n gaaf landje !!!!

  Geliked door 3 people

 2. Hovawart zegt:

  Je hoeft geen verklaring te geven wanneer je in een doofpotje van Rutte zit…Gedane zaken nemen geen keer als hadden geweest is, is hebben te laat.
  Helaas is het te laat om dit kabinet nog naar huis te sturen, de leugen regeert gewoon doorrrrrrrr……….zonder gêne.

  Like

 3. Harry zegt:

  Er komen steeds meer streken op de proppen waaruit blijkt dat we helemaal geen oprechte democratie meer zijn .
  We worden belogen , bestolen , bedreigd en bedonderd !
  We gaan echt richting dictatuur .

  Geliked door 1 persoon

 4. Harry zegt:

  Ik weet eigenlijk wel zeker dat “de overheid” De Jonge wilde beschermen .
  Beschermen tegen het bedrog , de oplichting en de diefstal waaraan ie medeplichtig is .
  Alle berichten gewist op hun telefoontjes , Rutte en hij , zich afzijdig houden dat ie van een heleboel zaken niks afwist , liegen , het is wel duidelijk , hij is medeplichtig , maar ze proberen nog even om hem de handen boven het hoofd te houden .
  Hoog tijd dat die omhooggevallen schoolmeester ontmaskerd wordt !
  Ben benieuwd hoeveel hij aan die schimmige deal overgehouden heeft .
  Als het Baudet of Wilders waren geweest , waren ze allang gearresteerd .

  Geliked door 2 people

 5. Léon van Duren zegt:

  Nederland dreigt volledig geruïneerd te worden door een zeer grote groep geïnstitutionaliseerde omhooggevallen corrupte ambtenaren,die elkaar willens en wetens angstvallig de hand boven het hoofd houden!!

  Stop de Befehl ist Befehl cultuur omtrent het wereldwijde terroristische COVID-19 pharma maffia syndicaat!!”Wir haben es nicht gewusst!?”

  Persoonlijk zou ik de terroristische psychopathische terroristische COVID-19 pharma maffia beroepsleugenaar Hugo de J . kunnen vergeven,maar de door hem en het louche onbetrouwbare ministerie van VWS gepleegde ernstige misdaden tegen de menselijkheid zal ik niet snel meer vergeten!!

  Nul begrip hebt ik voor de terroristische COVID-19 pharma maffia misdadiger Hugo de J en z’n zeer vele eveneens medeplichtige terroristische COVID-19 pharma maffia psychopaten!!

  Nederland zou gebaat zijn bij waarheidsvinding omtrent het klimaatfascistische terroristische COVID-19 pharma maffia stappenplan narratief! ( Waarschijnlijk uitgerold onder supervisie van de fascistische neonazistische WEF-BILDERBERGER terroristische psychopaten!!)

  STOP HET VAN OVERHEIDSWEGE GEORGANISEERDE TERRORISTISCHE DESTABILISEREN VAN NEDERLAND MET BEHULP VAN HET CORRUPTE COVID-19 PHARMA MAFFIA STAPPENPLAN!!

  Stop de WEF -BILDERBERGER vaccinazi’s!!Stop de terroristische COVID-19 pharma maffia psychopaat Mark R., en z’n zeer vele medeplichtige transhumanistische gecorrumpeerde omhooggevallen trawanten!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 2 people

 6. Bob Fleumer zegt:

  Het menselijke kompas is totaal van slag, ik hou mijn hart vast voor de toekomst, dan ben je 84 en loopt tegen een muur van overheidsbemoeienis ons leven en geluk speelt geen rol meer bij WEF ers, wat een ellende, voor een groot deel te wijten aan ons eigen falen om die gasten de laan uit te sturen!!!

  Geliked door 2 people

 7. Ravian zegt:

  Zolang ze hun macht veilig wanen worden ze steeds brutaler, daarom moeten ze eens dringend van die macht afgeholpen worden, zodat ze eindelijk eens voor hun misdaden berecht kunnen worden.

  Geliked door 5 people

 8. koosv8 zegt:

  En de media zwijgt, en daar zit hem echt de kneep. Maar ze pakken helemaal niets op, en ja, dan gaan er veel makke schapen in een hok. De waarheid is tegenwoordig opruiing, dus daar zullen we de media niet op betrappen.

  Like

 9. Léon van Duren zegt:

  Een brutale gecriminaliseerde terroristische COVID-19 pharma maffia psychopaten politieke elite ,in combinatie met zeer vele ruggengraatloze respectloze omhooggevallen ambtenaren maken Nederland met voorbedachten rade kapot met hun satanische transhumanistische klimaatfascistische LGBTi bruinhemden WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia stappenplan agenda!!

  Uiteindelijk zijn er onafhankelijke tribunalen nodig om deze respectloze gecriminaliseerde klimaatfascistische terroristische COVID-19 pharma maffia psychopaten te kunnen berechten,daar het huidige rechtssysteem deze geïnstitutionaliseerde boevenbende duidelijk een hand boven het hoofd houden !!Het ons kent ons banencarrousel zijn in de voor hun benarde positie nodig om elkaar met leugens en bedrog uit de wind te houden!!

  Nederland is momenteel verworden tot een zogenaamde “democratische dictatuur “ aangestuurd door de gewetenloze satanische WEF-BILDERBERGER sekte!!

  Stop de van overheidswege georganiseerde terroristische klimaatfascistische COVID-19 pharma maffia vaccinazi’s!!

  WIE ZWIJGT STEMT TOE!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH LEEFT!)

  Haelen 6081CZ

  Like

 10. Léon van Duren zegt:

  Gelukkig heeft de VS van in Amerika in de persoon van de “held “ Ron DeSantis een echte voorvechter voor normale normen en waarden!!

  Ook het van overheidswege georganiseerde terroristische corrupte COVID-19 pharma maffia stappenplan zal met behulp van onafhankelijke tribunalen onderzocht gaan worden!!

  https://www.theepochtimes.com/students-speak-out-on-anti-white-anti-christian-anti-american-culture-at-florida-university_4937887.html?utm_source=goodeveningnoe-ai&src_src=goodeveningnoe-ai&utm_medium=email&utm_campaign=gv-2022-12-25-ai-26&src_cmp=gv-2022-12-25-ai-26&est=cFZkrXgdwd39KqFmLd5Mm8Ix0xm3V2ITWkCckFb6xJNFSiWhXtIcSI8vruleQjYBVtvS5Q%3D%3D

  Stop het transhumanistische woke,LGBTi,klimaatfascistische terroristische WEF-BILDERBERGER neonazistische gedachtegoed!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s