Met alle respect; het gaat niet goed met Nederland

(Door: “Elise Nijmegen”)

Jow hee, jij daar. Mag ik even je aandacht wegnemen van het voetballen, tennissen, golfen, motorclub activiteiten, het vissen, bridgen of de kinderen en de was. Het gaat niet goed met Nederland, het gaat niet goed vanwege de politiek.

De politiek heeft dubbele belangen, zij is in dienst van het WEF. Het WEF wil een werelddictatuur, totale controle over u, door middel van Alternatieve Intelligentie, camera’s en data-collectie over uw persoonlijke omstandigheden. De politiek steunt dit gedachtegoed. De VN werkt samen met het WEF. De VN gaat over de uitvoering van de SDG-doelen, iedereen gelijk uiteindelijk, én allemaal zonder bezittingen en afhankelijk van de wereldregering/dictatuur.

De VN en het WEF werken samen met GAVI, die plannen hebben om iedereen voor altijd te blijven injecteren met weet ik veel wat voor rommel. De VN, het WEF en GAVI werken samen met de EU, de krankzinnige Green Deal, die de atmosfeer gaat verpesten. Dus mijns inziens zouden we moeten kappen met al die samenwerkende mondiale organisaties. En weer soeverein als land en als mens, als mens zijn we dat natuurlijk allang, door het leven moeten gaan.

Gelukkig bestaat de vrijheid van meningsuiting nog, die is nog wel rechtsgeldig, en daar maak ik dankbaar gebruik van. Fijne dag allemaal en hou de moed erin. U bent sterker dan u denkt.

Door:
Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Met alle respect; het gaat niet goed met Nederland

 1. casparfrans zegt:

  Helemaal met je eens elise. Wij ziojn sterker dan wij zelfs vermoeden!!

  Geliked door 3 people

  • Harry zegt:

   Nederlanders zijn een laf gemakzuchtig volkje geworden casparfrans en dat is al begonnen door de hersenspoeling tijdens Joop den Uyl .
   Stap voor stap werden de mensen beperkt .
   Als een inbreker ‘s nachts bij jou inbrak en hij struikelde in huis omdat je de stofzuiger niet opgeruimd had , was jij verantwoordelijk !
   En debiele advocaten deden daar hun voordeel mee .
   Sloeg je een inbreker voor z’n harses , liep hij alweer buiten terwijl jij nog vastgehouden werd op het bureau !
   Zo werden de mensen murw gemaakt .

   Die linkse imbecielen hebben ons land rijp gemaakt voor de ellende waar we nu in zitten !

   Geliked door 5 people

  • Sinyo zegt:

   Das waar CF, maar we moeten het niet bij vermoeden laten.
   Hand in Hand wij “rechts-extremisten”
   Hand en Hand worden Vuist en Vuist
   En de tegenaanval zelf in die Hand nemen.
   Die Linkse Gasten luisteren niet
   En die niet luisteren wil moet onze vuist voelen

   Geliked door 1 persoon

  • Skarsgärd zegt:

   Een mooi sjabloon hoe te verzetten komt van Gandhi, die daarmee de Britten uit heel India en Pakistan wegkreeg. Ook de Ieren hebben dat al eerder gebruikt bij hun onafhankelijks-strijd. Kijk even voorbij of het wel of niet ‘links’ is, het gaat púúr om de manieren waarop en die hebben dus érg goed gewerkt:

   https://historiek.net/mahatma-gandhi-en-de-satyagraha-filosofie/152996

   Like

 2. Henk der Niederländer zegt:

  Zo lang regeringen belasting gelden in NGO’s kunnen blijven pompen en wij dus onze eigen ondergang mogen betalen, zal er niets veranderen.
  Dezelfde NGO’s die dus de politiek mede bepalen.
  Zo lang bevolkingen deze constructie niet door hebben blijft alles doorgaan zoals het nu gaat.
  Daarom, geef de mensen hun Schultenbrau en chips (brood en spelen) en er zal niets veranderen.

  Like

 3. Leon van Duren zegt:

  De Nederlandse bevolking is de afgelopen drie jaren stelselmatig van overheidswege geïntimideerd en geterroriseerd met behulp van het terroristische corrupte COVID-19 pharma maffia stappenplan ,waarschijnlijk geënsceneerd door de satanische WEF-BILDERBERGER sekte van de neonazistische Klaus S. ,en z’n boosaardige volgelingen,waaronder de schaamteloze COVID-19 pharma maffia psychopaat Mark R !

  Rechters, officieren van justitie, advocaten, door de overheid betaalde denktanks, aan de overheid gelieerde geldverslindende wetenschappelijke instituten zijn inmiddels verworden tot daders van zeer ernstige misdaden tegen de menselijkheid!!

  De vooringenomen niet onafhankelijke rechtspraak is volledig het spoor van de gerechtigheid kwijt ,net zoals deze instituten zich 82 jaar geleden lieten misbruiken door het nazisme in en na de tweede Wereldoorlog!!

  Onafhankelijke tribunalen zijn nodig om de zeer vele geïnstitutionaliseerde personen van aan de overheid gelieerde instituten en instellingen te kunnen berechten!!

  Wie houdt wie een hand boven het hoofd?
  Waarom heeft de corrupte van overheidswege georganiseerde terroristische COVID-19 pharma maffia industrie nog steeds vrijspel!!

  Waarom wordt deze vorm van van overheidswege georganiseerde zeer zware criminaliteit nog steeds ten onrechte gefaciliteerd?
  Waarom wilde de criminele organisatie Pfizer 75 jaar geheimhouding van hun criminele handelingen bewerkstelligen?

  Ook de meerderheid van de ruggengraatloze waardeloze tweede kamer minkukels heben telkens stilzwijgend deze geïnstitutionaliseerde corrupte COVID-19 pharma maffia boevenbende gefaciliteerd!!

  WIE ZWIJGT STEMT TOE!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Like

 4. Leon van Duren zegt:

  De Great Reset Terreur van Klaus S.,en z’n terroristische klimaatfascistische transhumanistische woke LGBTi volgelingen gaat ook in 2023 gewoon door!!

  Hoe steekt deze van overheidswege georganiseerde destabilisatie van onze samenleving in elkaar??

  https://www.franklinterhorst.nl/De%20Great%20Reset%20terreur%20van%20Klaus%20Schwab%20en%20trawanten.htm

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

  Like

 5. R Thomasson zegt:

  Elise. Gelukkig worden steeds meer mensen wakker. Hun vertrouwen in de overheid, de EU, VN en andere gajes van dit formaat wordt steeds kleiner. Zij kunnen niet anders. De realiteit slaat om hun oren met steeds meer gevaccineerden in hun omgeving die ernstig ziek worden, en vaak ook snel overleden. De WEF staat vaker voor, in de bewustzijn van mensen, als de nieuwe rijzende Nazisme- niet in een vorm van een land, maar als levensgevaarlijke organisatie. Klaus Schwab is de moderne Ernst Stavro Blofeld van de James Bond films https://www.youtube.com/watch?v=TfCsntNCTHQ en de WEF is SPECTRE. Fictie wordt een griezelige realiteit. Een van mijn wensen voor het volgend jaar is: dat de drie horror musketiers Klaus Schwab, Bill Gates en George Soros zouden uit onze levens verdwijnen. De wereld zal een veel betere plaats zijn zonder hen.

  Like

 6. Harry zegt:

  We kunnen ons wel vastklampen aan wat we nog wél hebben , maar hoe komen we van die WEF bende en hun verwanten af ?
  Zij donderen gewoon door en stap voor stap worden we achteruit gezet .
  Maar omdat het zo geleidelijk gaat slikken de meesten het allemaal gewoon maar !
  Hoe mobiliseren we de grote massa ?

  Geliked door 2 people

 7. Hendrik de Zwijger zegt:

  Als alle burgers zich vrij zouden kunnen uitspreken, wat zou Rutte en consorten dan rode oortjes krijgen.
  Want wat op de brug in Rotterdam staat geschreven is dan kinderwerk !

  Geliked door 1 persoon

 8. Marijke zegt:

  Wij zijn met meer en moeten dit niet laten gebeuren! Tegenwoordig betaal ik o.a. steeds meer contant. Belachelijk ook dat een bank aangeeft waar je jouw geld aan uitgeeft als je iets pint. Straks betaal je meer belastingen en premies als je ‘ongezonder” leeft; de zorgverzekeringen spelen daar al aardig op in met hun gezonder leven. Wij moeten dit stoppen door er niet aan mee te werken.

  Geliked door 3 people

 9. Marc zegt:

  Eerst even de huidige politieke elite elimineren!

  Geliked door 1 persoon

 10. Hovawart zegt:

  De politieke kopstukken vergeten nog al eens dat de bevolking de rug en nek van de maatschappij vormt, en wij bepalen in welke richting men daarboven kijkt……..en niet andersom.
  Stem daarom met je gezonde verstand, voordat men het hoofd laat hangen.

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Hovawart; Stemmen zal niet meer helpen. We leven in het tijdperk van de frauduleuze verkiezingen ! Houdt de komende verkiezingen scherp in de gaten. De VVD zal wel kleiner worden maar zijn verlies zal ten voordele komen van Groen Links, de PvdA en D66. In aantal zal het linkse blok gelijk blijven.

   Like

 11. Ravian zegt:

  “Gelukkig bestaat de vrijheid van meningsuiting nog, die is nog wel rechtsgeldig,”

  Totdat “Marokkanen” voor de rechter een ras blijkt te wezen.
  Die “vrijheid van meningsuiting” is er enkel zolang je de staats propaganda verkondigt, als je dat niet doet dan blijft die vrijheid enkel overeind zolang je “likes” in minder dan vier cijfers uitgedrukt worden…

  Like

 12. Willem zegt:

  Er komen per jaar ca. 300 nieuwe wetten bij. Ouden kunnen niet worden geruimd, omdat daar ook vergunningen op afgegeven zijn. We gaan gewoon naar de ondergang. Het langst leeft onze democratie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s