Bill Gates en de WHO verbreiden paniek: in 2025 zou een nieuwe epidemie de wereld kunnen teisteren

Bill Gates en Tedros Adhanom Ghebreyesus (directeur-generaal van de WHO).

(Vertaling: E.J. Bron)

»Severe Epidemic Enterovirus Respiratory Syndrome”: Fictie of waarschuwing?

Compleet krankzinnig: Bill Gates en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) lopen theoretische modellen voor een pandemie in het jaar 2025 door. Dit zou fictioneel zijn, zegt men. Maar de achtergrond is duidelijk: ze gaan er van uit dat de wereld door een nieuwe pandemie geteisterd zou worden.

“Severe Epidemic Enterovirus Respiratory Syndrome” (SEERS) – Wat is dat? Het is een voor de toekomst vermoede viraal veroorzaakte ziekte van de luchtwegen, die vooral kinderen betreft.

Waarom wordt daar op dit moment door iedereen over gepraat? Omdat uitgerekend Bill Gates en de WHO onlangs nog verkondigd hebben dat de wereld in het jaar 2025 een nieuwe pandemie zou dreigen. SEERS werd in hun theoretische modellen, zoals onlangs bij een conferentie in België, als “variabele” voor gelijksoortige virusziekten gebruikt, die ons zogenaamd massaal bedreigen.

Wat hierbij verdacht overkomt en door commentatoren uit de hele wereld wordt geaccentueerd: waarom denken financiers van vaccinatiecampagnes zoals Bill Gates en organisaties zoals de WHO altijd al ver van tevoren te weten welke pandemie de wereld overspoelt? Gaat het er om vroegtijdig zo veel mogelijk vaccins te verkopen?

Duidelijk is dat Bill Gates tot de grootste paniekzaaiers behoort sinds hij enorm in ondernemingen heeft geïnvesteerd die vaccins produceren. Veel regeringen en organisaties laten zich door deze paniekzaaierij beïnvloeden en noemen Gates en zijn stichting als adviseurs. En paniekzaaierij is een van de beste methodes om vaccins te verkopen.

Bron:
freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

27 reacties op Bill Gates en de WHO verbreiden paniek: in 2025 zou een nieuwe epidemie de wereld kunnen teisteren

 1. Henk der Niederländer zegt:

  Ja paniek moet er zijn, want de kassa moet namelijk blijven rinkelen.

  Geliked door 2 people

 2. Julia zegt:

  Laten we hopen dat dit tuig voor 2025 al is veroordeeld tot de doodstraf. Dit SS tuig is het leven niet meer waard en is de gevaarlijkste epidemie voor de hele wereld.

  Geliked door 3 people

  • R Thomasson zegt:

   @Julia. Veroordeling is een mooie droom. Zover zou dat niet komen. Deze gajes kunnen voor nietige bedragen (voor hen althans) alle rechters omkopen. Zij zouden worden ondersteund door de duurste advocaten die ze vrij zouden pleiten, al hebben ze miljoenen mensen met hun “vaccins” vermoord. De rechtszaak zal tientallen jaren duren, en in de tussentijd zouden ze nog honderden biologische labs wereldwijd bouwen. In Oekraïne hadden ze meer dan 30 (al wordt beweerd dat het maar 15 waren).

   Like

   • Julia zegt:

    R Thomassen Helemaal met u eens ook in Nederland zien we dat onze rechtstaat door en door corrupt is omdat politieke criminelen zoals Rutte, Hoekstra, De Jonge niet worden vervolgd en veroordeeld. Dus vrees ik dan blijf er maar één optie open blijft en dat is dat miljoenen mensen ervoor zorgen dat het WEF tuig verdreven wordt.

    Like

 3. R Thomasson zegt:

  Men moet de zin “ze gaan er van uit, dat de wereld door een nieuwe pandemie geteisterd zou worden” anders lezen. Dat is niet de bedoeling van massamoordenaar “Dr. Tedros” en zijn pathologische ultrarijke en corrupte vriend Bill Gates. Zij bedoelen dat de wereld MOET door een nieuwe pandemie worden geteisterd. Vredige wereld is voor de geesteszieke Bill Gates slecht voor zaken. Daar verden’t hij niets aan. Zijn goal, tezamen met die van zijn 666-Beestenvrienden van de WEF, Bilderberg en andere gajes, is meer dan 30% van de wereldbevolking om zeep te brengen; vooral de armen, ouderen, zieken en gehandicapten. Hun catechese is perfect afgestemd met die van Aktion T4 tötungsanstalten https://www.gedenkstaettesteinhof.at/de/ausstellung/08-aktion-t4 Bij de nazi’s ging het om mensen die geen nut waren voor de maatschappij. Bij de huidige elitaire globalistische geldvampiers gaat het om geld, die ze niet kunnen verdienen via de Amerikaanse en andere zorgverzekeraars. Zoals men weet, voor deze demonen, afkomstig uit de kloten van Satan, geld heeft de plaats van God ingenomen.

  Geliked door 2 people

 4. Meine zegt:

  Waarschijnlijker is dat Bill Gates juist gaat zorgen dat er een pandemie gaat komen !!

  Like

 5. Hovawart zegt:

  Eerst een programmaatje verkopen, dan een paar virussen loslaten en vervolgens een programma-update verkopen, net zolang tot er een nieuwe versie uitgebracht word en vervolgens herhaal je de volgorde…..daar word je de rijkste man op aarde van…Goh.

  Geliked door 2 people

 6. Tijl Uilenspiegel zegt:

  Jaja, in 2025 zou ik wel eens de hoofdprijzen van de Staatsloterij, Vriendenloterij en Postcodeloterij tegelijk kunnen winnen.
  Toch geef ik Gates meer kans dat zijn wens, pardon voorspelling uitkomt. Er is vast wel ergens een laboratorium te vinden dat bereid is tegen royale vergoeding de achterdeur open te laten staan.

  Like

 7. Hovawart zegt:

  De Millennium Bug was een fiasco, dus verzint men een andere Bug…..

  Like

 8. antiislamnu zegt:

  Vraagje is Billy Gates Viroloog???? Zo nee waarom zit hij daar dan?

  Geliked door 1 persoon

  • Ravian zegt:

   Money money money…

   Geliked door 1 persoon

  • Boike zegt:

   @ antiislamnu 2 januari 2023 om 20:25

   Bill Gates is geen viroloog. Hij is ook geen medicus en ook gen apotheker.
   Hij is een school “drop out”.
   Hij heeft geen enkel diploma, zelfs geen middelbare school diploma.
   Hij is slechts een computer nurd.
   Hij heeft met zijn Windows en zo wat geld verdiend,
   Hij heeft dat geld geïnvesteerd in de farmaceutische en de biogenetische industrie.
   Hij is een Khazarse maffioos, die meent dat de wereldbevolking met 90% moete worden gereduceerd.
   Kortom hij is een gevaarlijke idioot, een duivelse psychopaat, die zich bezig houdt met genocide.
   En daar is hij ook nog trots op.
   De hel met hem !!!

   Geliked door 1 persoon

   • R Thomasson zegt:

    @Boike. Ook de OS Windows IS NIET VAN HEM! Toen hij zijn plaats had bij Apple ingekocht (met het geld van zijn rijke ouders), heeft hij en zijn Apple collega’s gehoord over een nieuwe operating system die heel goed en revolutionair moest zijn. Zij gingen op bezoek bij de Start-up in Silicon Vally, kochten een exemplaar van het programma. Zij onderzochten het en brachten verbeteringen. Zij stuurden Bill Gates naar een merkenbureau om het nieuwe product op hun naam de schrijven. Bill Gates ging erheen en schreef het product op zijn naam . HIJ HEEFT HET GESTOLEN. Zo is hij extreem rijk geworden: op de rug van anderen. Hij had nooit iets met eerlijkheid, of fatsoen : ‘ If you can’t make it good, at least make it look good’. Hij is geen Khazarse maffioos, maar het is aan te nemen, dat hij komt uit de KLOTEN VAN SATAN.

    Like

 9. Lee zegt:

  Volgens mij is het SPARS, maar goed. Geen paniek hier. 🙂

  Like

 10. Ravian zegt:

  Een dief en een communistische terrorist.
  Samen komen ze u redden.
  Je moet ze neerschieten nog voordat ze met hun ogen kunnen knipperen…

  Geliked door 1 persoon

 11. saddy zegt:

  De WHO is van gates.
  Stoltenberg is dik met gates en wordt genoemd als opvolger voor de IMF toppositie.
  Ursula vd leyen is haar positie ingerommeld ook door de bill en melinda stichting.

  Bij een spelletje risk is de wereld van billy-boy. Heel de wereld? Nee, op een klein dorpje genaamd Finsterwolde na.

  Geliked door 2 people

  • BigLJohn zegt:

   Je vergeet er een saddy. Rutte. Hij zal op een gegeven moment de EU in worden gerommeld. Dan gaat hij daar samen met Frans Timmermans ons tot last wezen. Hier ten lande zal Kaag de plaats van Rutte gaan innemen en als een molensteen om onze nek gaan hangen.

   Like

   • saddy zegt:

    Dat laatste is een probleem idd. Maar een hoekstra, schouten enz. enz zijn net zo. Met de msm van nu kun je een drol een stropdas omdoen, op het haagse podium zetten, en dan staan ze nog te kwijlen. Er is nu eenmaal die buitenlandse agenda.

    Geliked door 1 persoon

 12. Boike zegt:

  “ze gaan er van uit dat de wereld door een nieuwe pandemie geteisterd zou worden”

  Ja zeker, een plandemie, die ze zelf veroorzaken. Daar zijn ze heel erg goed in. Ze hebben met de corona-idioterie geöefeend. Nu komt het echte werk. Bill Gates wil immers de wereldbevolking met 90% reduceren.

  Hij is ook al aan het knoeien en klungelen met genetisch gemanipuleerde insectien en muggen die hij overal loslaat of wil loslaten.

  Als je door zo’n mug gebeten wordt kan dat levensbedreigende gevolgen hebben.

  Het is niets anders, dan een biologische oorlog van de Khazarse maffioos, Bill Gates, tegen de mensheid. Pure genocide.

  Hij brengt het gedachtegoed van zijn papa in de praktijk.

  Bill Gates is een ontiegelijke schurk, die meent, dat hij vboor God mag spelen !!!

  Volgens Robert Kennedy is Bill Gates een massamoordenaar !!!

  https://www.frontnieuws.com/waarschuwing-door-gates-gefinancierde-fabriek-kweekt-30-miljoen-genetisch-gemodificeerde-muggen-per-week-om-in-11-landen-uit-te-zetten/

  https://www.kijkmagazine.nl/mens/complot-geboortecontrole-door-gmo-muggen/

  Klik om toegang te krijgen tot nrc_genedrives_01042017.pdf

  https://businessam.be/taleb-bill-gates-gedraagt-als-mao-zich-met-plan-om-natuur-te-manipuleren/

  https://www.gld.nl/nieuws/7380397/bill-gates-verblijdt-nijmeegse-muggen-onderzoekers-met-1-miljoen-euro

  https://systeembug.wordpress.com/2021/06/06/bill-gates-heeft-radicale-plannen-om-ons-voedsel-te-veranderen-wat-staat-er-op-het-menu/

  https://www.frontnieuws.com/is-bill-gates-een-massamoordenaar-ernstige-beschuldigingen-van-robert-f-kennedy/

  Geliked door 1 persoon

 13. pepo Copyright zegt:

  Klopt, het hele scenario is al volledig uitgewerkt.
  De nieuwe plandemie zal dit keer niet in China maar in Brazil ontstaan, en van hieruit zal het zich over de rest van de wereld verspreiden.

  Uw bent gewaarschuwd ! ! !

  Geliked door 1 persoon

 14. J.v.d.Heijden zegt:

  Waarom wordt aan Gates en Ghebreyesus niet gevraagd HOE
  ze aan die info komen en wat het bewijs is van hun beweringen.?
  Mijn gevoel: het berust op gore stemmingmakerij.

  Like

 15. duinsnip zegt:

  Inderdaad, ze plannen deze pandemien zelf. En de oplossing, de volgende nepvaccins. Ze komen er mee weg door contracten met corrupte politici. Wereldwijd hebben ze deze criminelen in hun macht. Bizar maar de grote massa slaapt nog steeds, al zou iedere familie een hartpatiënt verliezen, ze blijven slapen. Nog bizarder.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s