Claudia de Breij gefileerd na oudejaarsconference: “Dat D66-geneuzel komt dan weer op je af”

(Door: Robin de Boer)

Claudia de Breij verzorgde voor de derde keer de oudejaarsconference voor de NPO. In 2016 en 2019 deed ze dat ook al. Naar de conference van De Breij, die zaterdagavond om 22.20 uur werd uitgezonden op NPO 1, keken bijna 1,6 miljoen mensen. In de afgelopen 10 jaar scoorde alleen de oudejaarsconference van Marc-Marie Huijbrechts slechter.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Claudia de Breij gefileerd na oudejaarsconference: “Dat D66-geneuzel komt dan weer op je af”

 1. Olie bol zegt:

  Wie kijkt er naar deze pot ik niet, heb naar die schele gekeken die was zeer goed, de mens wil steeds MEER MEER.

  Geliked door 2 people

  • Helena zegt:

   Ja, en maak niet van jóuw verwachting míjn verplichting (over de steeds terugkerenden vraag “waarom niet,” aan iemand die géén kinderen heeft) het stuitende nieuwgierige en bemoeizuchtige gedrag v
   an anderen.
   Heel herkenbaar in vele opzichten. Goed gedaan Guido Weijers! Ook over Amalia de zo aanbeden vriendin van trutje Claudia, echt gelàchen.

   Geliked door 1 persoon

   • Olie bol zegt:

    Tja het is jammer dat velen wat Guido uitlegden niet snappen zelf zijn zaal niet, dan maar een ander verhaaltje vertellen over Amalia.

    Geliked door 1 persoon

  • Olie bol zegt:

   Mag je grappen maken over het gewicht van Amalia?

   Dit word straks ook verboden tja de frikadel eters oom Bob

   Er wordt al een paar dagen over gesproken, de oudejaarsconference van Guido Weijers. Op een humoristische manier blikte Weijers terug op 2022. In de conference maakte Weijers zelfs een grap over het gewicht van onze kroonprinses. Vind jij dat er grappen gemaakt mogen worden over het gewicht van Amalia?

   Ja mag van mij .

   Like

  • Olie bol zegt:

   18 jaar en dan zo vet zijn

   Like

 2. Hovawart zegt:

  Het bijna traditionele eindejaars’uitje’ met het gezin naar een theatervoorstelling in de stad resulteerde in een avondvullende komedie van Dolf Jansen, een zure en naar azijnriekende tirade van een op Freek de Jonge gelijkend repertoire, aangedikt met Postbus 51 boodschappen en nog wat politiek correcte berichten, er was geen bal aan….(wat gelijk opviel was het gebrek aan inkoppertjes, omdat wij voorheen vaak in de Kleine Komedie naar Lebbis&Jansen kwamen)
  Men zegt wel eens ‘ luister naar uw vijand’ maar ik kreeg echter spontaan medelijden met de solitaire antivivisectionist, want van een flauw en ingestudeerd uurtje pure activistische comedy,….(ik zie al jaren niet anders van de Linksche Looney Brigade)….doet mij ernstig vermoeden dat met het ‘Linksch Lullen, Rechts Vullen’ men toch ‘in eigen voeten🦶 heeft geschoten’….en dat moet toch een ramp zijn voor elke kortzichtige langeafstandsloper.👨‍🦯, die ernstig verdwaald is geraakt in z’n nieuwe relatie.
  Gelukkig was het entreebewijs goedkoper dan het parkeertarief in de stad, de drankrekening en het diner onbetaalbare toeristenprijzen, dus mijn geloof en vertrouwen in de vijand is gelukkig dankzij Femke weer ietjes gesterkt…
  Great Work, Keep it Up,….👍

  Geliked door 1 persoon

 3. Oliedom zegt:

  En ik kijk helemaal niet/nooit naar dat soort zgn. “Grappige” programma’s, omdat het nog nooit grappig is geweest, het is vaak zeer flauwe nonsens gelul, dus niets om te lachen eerder om te huilen zo slecht is de kwaliteit ervan.
  Laat mij maar ouderwets zijn, maar kwaliteit was toch echt, toon hermans of wim kan en daar kunnen die flapdrollen van nu, niet/ nooit aan tippen.

  Geliked door 3 people

 4. Hovawart zegt:

  Het ‘crème de la mer’ van de NPO, het ‘puikje van de zalm’, maar het blijkt wederom een tenenkrommende exercitie van de graatloze ‘Weg Met Ons’ programmering te zijn, oudejaarscabaret door een ‘mossel noch vis’,’rood op de graat………in de zendtijd voor politieke partijen.

  Like

 5. BosscheBol zegt:

  Ik vond die schele ook vermoeiend en heb naar de Rolling Stones gekeken. Volgens mij werd een paar jaar geleden dezelfde show uitgezonden. En ja, sommige Stones zijn zó oud dat er instortingsgevaar dreigt, maar hun muziek is nog steeds prachtig en het geluid nog steeds van een geweldige ruimtelijkheid.

  Like

 6. Jouwroen zegt:

  leek wel een stukje opvoedingstherapie die men in strafkampen gebruikt.
  misselijkmakend vond ik het.
  humorloos. belerend

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  Sinds Wim Kan en Toon Hermans worden er geen goede oudejaarsconferences meer gegeven. Allemaal waardeloze brol. Slaapverwekkend en oersaai. Wij kijken veel liever een spannende (video)film.

  Geliked door 3 people

  • mooinique zegt:

   Precies! Voor ons was er niets op de tv. Allemaal oude shit qua muziek wat al vaker is uitgezonden of niet onze smaak. Gewoon lekker gekeken naar serie’s die we opgenomen hadden. Vermoed dat we eerst seniel horen te zijn om naar een Claudia de Brei te gaan kijken en luisteren. Bruggen te ver. 🥰

   Geliked door 1 persoon

 8. Ravian zegt:

  Aan de kijkcijfers van Freek de Jonge kon je altijd mooi aflezen hoeveel hersenloze linkse debielen er in Nederland ongeveer rondliepen.

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s