ZO IS HET!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

27 reacties op ZO IS HET!

 1. Blaffertje zegt:

  👍🏻
  Zo hoort het.

  Geliked door 4 people

 2. saddy zegt:

  Ik zou dit eerst even met klausje, gates en yuval overleggen.
  Zijn die te druk met opdrachten geven aan het kartel dan kun je ook het cidi bellen.

  Like

 3. Reken maar dat Rutte en zijn criminelen richting de tv / reclamewereld het bevel geven (hebben gegeven) om alleen nog (debiele) moelti-koeltireclame in al zijn kleuren (en geuren) te fabriceren. Indoctrinatie tot en met!! Dat moelti-koelti Rotjeknor 1 groot crimineel nest is, dat durven ze niet te laten zien, de lafaards!! Het is niet alleen Rotjeknor, tot in de uithoeken is de ondergang zichtbaar en hoorbaar! Iemand uit Enschede werd emotioneel toen hij het over de teringbende in zijn stad had. Zelfs in een uithoek als Delfzijl durven mensen na zonsondergang niet meer de deur uit!! 35 jaar terug werd er al gewaarschuwd, maar de KLOKKENLUIDERS werden uitgekotst en weggezet als racisten / xenofoben!! Op mijn beurt zeg ik; Kok, Lubbers, BakEllende, Rutte en hun reetlikkers was het allerergste wat ons na WOII is over komen!! Hebben (bewust) misdaden begaan tegen het Nederlandse volk met desastreuse gevolgen!!

  Like

  • karton zegt:

   @ Gienekehado St. op 2-1-2023 om 11.43 u.
   Met u eens.
   Koken de rest van dat door u genoemde zootje hebben zich natuurlijk wel omringd met alléén maar reetlikkers !
   Zag/hoorde zojuist nog iemand wauwelen over de teksten op de Erasmusbrug in Rotterdam !
   Die nihilist vond het allemaal “heel verschrikkelijk, racistisch enz”.
   Er werden teksten geprojecteerd die al jaren door negers worden gebruikt tegenover blanken; negers kunnen dat kennelijk allemaal doen zónder racistisch gevonden te worden ! Maar ohwéé als u een neger van racisme zou beschuldigen, Qut Quag, Rutte, Befje Ollonkreng en de hele rest van D666 zouden uit hun vel springen en een “diepgaand onderzoek” eisen.
   Dat Haagse Gajes is bezeten door de duivel, althans…….daar lijkt ’t op
   De teksten op de Erasmusbrug waren helemaal terecht en er was niks racistisch aan.
   Desiderius Erasmus was o.a. filosoof en als zodanig stonden de getoonde teksten op de juiste plek.

   Like

 4. Hovawart zegt:

  De moffen noemen het ‘ Rassenvermischung’ een duits woord voor rassenvermenging, ik noem het echter een opmaak voor genetische manipulaties…..(China is al vergevorderd in onderzoeken, immers alle chinese kindertjes lijken sprekend op elkaar) Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst, en wat nu de school is, is straks het volk, dat heeft reeds Aristoteles ingezien die leerde dat de Staat verplicht was de kinderen tot nuttige burgers op te leiden, dat erkende ook Plato in zijn Republiek, dat hebben ten allen tijde de Jezuieten begrepen, dat blijken ook onze sociaaldemocraten terdege te verstaan.
  De Duo Penotti Pavlov-methode om jongeren moreel te chanteren en te intimideren, om “zich te bekeren” door te helpen het bestaan ​​van hun ras te beëindigen, is waar het echt om gaat, jonge kinderen, op een leeftijd waarop ze het meest openstaan ​​voor gedragsvorming, worden beïnvloed door de boodschap dat rassenvermenging goed en moreel juist is, en dat blank zijn slecht en moreel verkeerd is…….meeeeeer niet.

  Geliked door 1 persoon

  • droevige mof zegt:

   Ze noemden het “Rassenvermischung”.
   Als je dat woord tegenwoordig in Moffenland zegt, komt het je duur te staan of ga je zelfs naar de bak.

   Like

 5. memaxq zegt:

  Hier kun iedereen in principe respect voor tonen. Gewoon omdat het zo hoort. Enigste algemene opmerking: Het lijkt altijd om blank en zwart te gaan alsof we op de wereld niet meer onderscheidende mensenrassen hebben. Of maken juist die groepen niet zo’n punt van……….

  Like

  • karton zegt:

   @ memaxq op 2-1-2023 om 12.24 u.
   Het lijkt idd. altijd tussen blank en zwart te gaan, als ’t enige tijd “rustig” is geweest, komt de zwarte meute weer met een nieuwe eis t.o.v. blanken. Was ’t eerst Zwarte Piet die moest verdwijnen, nu blijkt weer dat God óók een neger is geweest, iedere neger ondervindt ook nog de nadelen van het slavernij-verleden, maar met een zak geld zijn de nadelen binnen een oogwenk verdwenen.
   Ik word zó moe (en kotsmisselijk) van dat zwarte goedje, @ memaxq.
   Het opschrift op ’t shirtje van het jongetje is ’t enige juiste en dat zouden negers ook moeten vinden.

   Like

 6. Iemand zegt:

  Mooi ! Dit is het perfecte voorbeeld dat in sé niemand racistisch is, als je IEDER laat in zijn normen en waarden, respect toont voor ieders huidskleur, dan hoeft er helemaal geen racisme te bestaan. Racisme wordt aangewakkerd door de cabal, de sorossen in deze wereld. Zij zijn de vijanden, niet het volk, want het volk is op de eerste plaats één met elkaar. We zijn allemaal ‘maar’ mensen…
  Remember Julian Assange ? “Een volk is nooit klaar voor oorlog, ze moeten klaargemaakt worden voor oorlog (door media)”. En zo zijn mensen: schakel religie uit, de door cabal en co gecreëerde haat voor elkaar en je hebt mensen die rond een kampvuur zitten en ieder mag in zijn eigen taal een lied zingen.
  Dus doen cabal en co er alles aan opdat we elkaar blijven haten, want dat brengt namelijk véél centjes op ! (oorlog…)
  Gelukkig Nieuwjaar !

  Like

 7. joojootje zegt:

  Deze foto is nep, dit kindje kan nooit van hem zijn, een beetje biologische kennis zou veel van deze onzin foto’s voorkomen.

  Geliked door 3 people

 8. Peter zegt:

  Ik dacht even op het tshirt van de neger white wifes matter te lezen.

  Like

 9. delamontagne zegt:

  prachtig,……PRACHTIG, mag deze dan ook ?

  Wie dat kind is ?
  Als ’t 3 – 3-1/2 jaar oud/jong is…? ik ben het 80 jaren geleden.

  Geliked door 4 people

 10. Sinyo zegt:

  Een foto voor het boekje van Moeke de Gans.
  Sweet Dreams.

  En hoe is het als de rollen van Moeke en Poeke worden omgekeerd.
  M.a.w. van Kleur veranderen .

  De kleuter zie je denken “wat voor toekomst ga ik tegemoet”.

  Ik mis een thema. Moeke met een hoofddoek?? Of kan ook 4 Moekes met een hoofd naast Alrajulu met de tulband.

  Like

 11. Druif zegt:

  All (human) lives matter? Nou, dat hangt er toch echt van af!

  Like

 12. Druif zegt:

  Klein meisje toont haar blauwe plekken, zegt dat ze ze waarschijnlijk heeft gekregen omdat ze wit is.

  http://www.renegadetribune.com/little-girl-shows-her-bruises-says-she-probably-got-them-because-shes-white/

  Like

 13. Meine zegt:

  Voltaire: “…Ik verafschuw wat u zegt, maar ik zal uw recht om het te zeggen met mijn leven verdedigen…”

  Echter, integendeel, niet tegenzeggende,… Er is een algehele manipulatie aan de gang om elke vorm van “diversiteit” te vernietigen en uit te roeien. Rijk zijn mag niet, want sociaal onrecht. Slim zijn mag niet, wegens ongelijke kansen. Mooi zijn mag niet, wegens gekwetste ego’s. Blank mag niet, wegens racisme.

  Dus hebben we extra belasting voor mensen die iets hebben, voor de mensen die niets hebben. Ondanks dat die mensen die “iets” hebben, er eerlijk voor gewerkt hebben. Dus hebben we in het onderwijs onevenredig veel hulp voor de cognitief uitgedaagden, als je slim bent mag je alles zelf doen. Mensen die mooi zijn, en vaak ook gezond zijn, mogen nooit klagen wegens de “Pretty-Privilege”. En als “blanke” ben je alleen politiek correct als je met een POC kindjes gaat maken.

  Wat ik zie is een slachtoffer van de manipulatie van de “gelijkheidsbrigade”, van de “Pol-Pot”-aanhangers. Slachtoffers van de propaganda voor 1 soort mens, lichtbruin, dom, lelijk en volgzaam, geheel volgens de Kalergi-doctrine.

  Juist daarom is het belangrijk diversiteit te bewaren en te bewaken.

  Tot slot, volgens de statistieken, heeft dit stelletje 90% kans om te scheiden, waarna de moeder het kind alleen en op eigen kosten kan opvoeden. Natuurlijk is er een kans dat het “goed” gaat.. Dat kan, er zijn ook Marokkanen zonder strafblad.

  Like

 14. BigLJohn zegt:

  Het lijkt wel de TV reclame. Ze laten altijd een zwarte man met een blanke vrouw zien, of een zwarte vrouw met een blanke man. Alsof dat de werkelijkheid in Nederland is. Dat Nederlandse vrouwen alleen maar een zwarte man prefereren, en zwarte vrouwen alleen maar gezien willen worden met een Nederlandse man. Al die ophef zoals op de foto is niet nodig. Mensen mogen zelf kiezen wie hun partner is, blank, zwart, bruin of geel, en dat hoeft niet uitgebreid in het nieuws te komen.

  Like

 15. boorzalf zegt:

  Die neger heeft vast geen strik diploma gehaald op school, zo te zien aan zijn schoenen.🤣

  Like

 16. Ravian zegt:

  Yeah, die kleine kan best van haar zijn, maar van hem is ie in ieder geval niet…

  Als we vanaf vandaag honden enkel nog maar met honden van een ander ras kruisen dan bestaat er over een paar decennia nog maar één hondenras.
  In de volksmond noemt men dat ras het “vuilnisbakken ras”.
  Ik heb vervolgens niets tegen honden van het vuilnisbakkenras, maar ik heb moeite om dit als een verrijking van de dierenwereld te zien.

  Voor de mensenrassen geld exact hetzelfde; menging die tot het verloren gaan van rassen leid is een verarming.
  En gezien het enkel het vermengen van het blanke met het negroide ras is dat altijd gepromoot wordt, en het negroide ras over dominante genen beschikt, zie ik dit als een zuivere poging het blanke ras te vernietigen.
  Het hele linkse “woke” naratief bevestigd deze constatering vervolgens.

  Daarom wordt ik onderhand strontziek van al die “Duo Penotti” reclames, die enkel tot doel hebben de jongeren te hersenspoelen, om een blank met blank relatie als “fout” te zien.
  Maar nog kwalijker zijn van die “datingssites” waarvan de logaritmen gemanipuleerd zijn om (vooral) blanke vrouwen aan zwarte mannen te koppelen.
  Blanke mannen koppelen diezelfde sites het liefst aan vrouwen die geen kinderen willen overigens…

  De mensen die hier achter steken zijn dezelfde als die de “social media” manipuleren.
  Deze lui denken dat zij god zijn, en dat het aan hen is om te bepalen op wie je stemt, en met wie je kinderen maakt.
  Dit soort machtswellustige psychopaten moeten we dringend van af.

  Geliked door 4 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s