Laten we gewoon Oud & Nieuw verbieden!

(Door: Henning Hoffgaard – Vertaling: E.J. Bron)

In plaats van zich af te vragen wie eigenlijk politieagenten aanvalt en waarom, discussiëren de politiek verantwoordelijken over vuurwerkverboden. Waarom niet gewoon Oud & Nieuw verbieden en zo het probleem oplossen?

Het kan vaak zo simpel zijn. Na de enorme Oud & Nieuw onlusten in Berlijn en andere steden en de aanvallen op de politie, de brandweer en ambulancedokters hebben de politiek verantwoordelijken de achtergronden en oorzaken al omvangrijk opgehelderd en de ware oorzaken voor de excessen herkend. De rotjes zijn schuld! De oplossing: de rotjes verbieden!

Zo zou het probleem het komende jaar zijn opgelost – aanvallen op reddingswerkers en politieagenten behoren dan tot het verleden. Per slot van rekening leven we in een land, waarin met bordjes verbodszones voor sowieso verboden wapens worden bepaald.

De daders minachten de staat ook op elke andere dag

Het met verve door de Groenen aangevuurde verbodsdebat wordt al geflankeerd met de aanwijzing dat door de verkoop van “vuurwerk” immers ook “springstof” in omloop gebracht zou worden. Van “springstof” is het dan nog maar een kleine sprong naar terreur. En die rechtvaardigde in het verleden nog iedere vrijheidsbeperking.

Eigenlijk weet natuurlijk iedereen wat er werkelijk in oudejaarsnacht aan de hand was. Criminele migrantenbendes, zoals die in de hoofdstad al lang tot het folkloristische straatbeeld behoren, doen datgene wat ze het hele jaar door doen: de staat en zijn vertegenwoordigers minachten en burgers van onbesproken gedrag door de straten jagen. Als ze dit niet met Oud & Nieuw doen, dan gewoon op een andere dag in de week. Als ze niet met rotjes gooien, dan gewoon met stenen of flessen.

Waarom niet gewoon Oud & Nieuw verbieden?

Tegen zulke daders helpen geen integratiecursussen door overbelaste, verblinde maatschappelijk werkers. Ook geen oproepen om het “fenomeen” nu “algemeen maatschappelijk aan te pakken”. Het is niet de taak van de burgers om in de bres te springen wanneer geweld tegen bewapende veiligheidsorganen uit de klauw loopt.

Eigenlijk levert één ding maar wat op: de daders moeten snel gearresteerd en hard bestraft worden. Anders leren ze het nooit. En hoe snel, wanneer de staat het wil, 3000 politieagenten samengetrokken kunnen worden, hebben we bij de Reichsbürger-razzi onlangs nog gezien.

Maar dat is politiek gewoon niet gewild. In Duitsland is het op dit moment waarschijnlijker dat Oud & Nieuw gewoon verboden wordt. Zonder Nieuwjaar ook geen nieuwjaarsrellen. Logisch toch?

Bron:
jungefreiheit.de
Door: Henning Hoffgaard

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Laten we gewoon Oud & Nieuw verbieden!

 1. Olie bol zegt:

  60% van de Nederlander wil een vuurwerk verbod als de regering dit door zou voeren word er nog meer vernield met oud en nieuw.

  Oud & Nieuw verbieden En de kerst, laten we deze dagen maar gewoon doorwerken. En de kinderen ook naar school .😂😂😂😂😂

  Geliked door 1 persoon

  • Blaffertje zegt:

   @Olie bol.
   Precies.
   Als ze oud en nieuw verbieden, word kerst het volgende want ook dat is kwetsend voor onze ongenode gasten.

   We gaan daarna Pasen en Pinksteren vervangen voor suikerfeest omdat wij zo graag vriendjes willen zijn met de muzelmannen.

   Ik word alleen al misselijk van de gedachte dat de deugers dit zouden kunnen voorstellen.

   Like

   • Olie bol zegt:

    We gaan daarna Pasen en Pinksteren vervangen voor suikerfeest omdat wij zo graag vriendjes willen zijn met de muzelmannen. klopt Hitlers was ze ook al toe rijkend. De EU draait ook op de blauwdrukken van de nazie”s

    Geliked door 2 people

 2. BigLJohn zegt:

  Oud en nieuw verbieden ? Alweer een traditie de nek omdraaien ? Bent u gek geworden Henning Hoffgaard. Die raddraaiers die de hulpdiensten lastigvallen blijven toch wel aan de gang, vuurwerkverbod of niet. En voor de vuurwerkslachtoffers hoeft men het ook niet te doen. Hoeveel doden vallen er niet in het autoverkeer, moeten we daarom het wegverkeer ook maar totaal verbieden ? Schietclubs verbieden omdat criminelen met vuurwapens doden veroorzaken ? Wie een saai leven wil vol met regeltjes en ieder risico wil uitsluiten moet maar altijd binnenshuis blijven en hopen dat er geen (atoom)bom op zijn huis valt. Leven is risico’s nemen, diegenen die dat niet willen zijn het leven niet waard en verpesten het voor alle anderen !

  Geliked door 2 people

  • Alice zegt:

   @ Big John:

   Nou nou, wat een feest, dat Oud & Nieuw. Huizen fikken af. Ontelbaar veel auto’s in de hens. Veel verzekeringen vergoeden geen vuurwerkschade aan auto’s. Slachtoffers. Ongelooflijk veel dierenleed. Wat bij mij persoonlijk op de eerste plaats staat.
   Nee het is bepaald geen feest meer. In de jaren ‘60/ ‘70. Toen was Oud & Nieuw nog leuk.
   Het is geen vuurwerk meer maar regelrecht oorlog met mortiergranaten bommen en dergelijke rotzooi.
   Ik hoop dat er doorgepakt zal worden. Weg met die ellende.
   Het welzijn van dieren staat bij mij op nummer 1!!

   Dit alles met dank aan onze qutregering met de instroom van duizenden inboorlingen.

   Like

  • Knalkopje1 zegt:

   BigLJohn: Ik ben er van overtuigd dat Henning Hoffgaard dat sarcastisch bedoelt. Hij geeft ons de werkelijk oorzaken van de ellende. Em dan geeft hij sarcastisch de oplossing aan die onder andere de Groenen voorstaan: Oud en Nieuw verbieden! Dat wil Hoffgaard juist niet: hij wil dat dat schuim eindelijk hard wordt aangepakt.

   Geliked door 2 people

 3. Cathja zegt:

  Er is maar één oplossing: het TUIG oppakken, en in instellingen plaatsen waar ze iets tegen de verveling kunnen doen. Laat ze werken, hou ze kort.
  Ga niet allerlei uitvluchten zoeken, wat de oorzaak niet is. De massa-immigratie van jaren geleden (Mutti Merkel) heeft deze ellende in gang gezet. Al bij de eerste jaarwisseling destijds in Berlijn werden er ca. 1000 meisjes aangerand, of lastig gevallen. Toen werd er ook al weggekeken, en kreeg alles de schuld, behalve de gelukszoekers. Dit gaat escaleren. Duitsland wordt een onleefbaar land voor mensen van goede wil.
  Diep treurig dat het zo is gegaan!

  Geliked door 2 people

 4. Blaffertje zegt:

  “Waarom niet gewoon Oud & Nieuw verbieden en zo het probleem oplossen?”

  Is dat niet precies wat het tuig wil, onze cultuur ondermijnen?
  Het zou de zoveelste knieval zijn naar de raddraaiers die meestal van Marokkaanse afkomst zijn.

  De weg met ons mentaliteit ben ik wel klaar mee.
  Wij hebben al genoeg ingeleverd om de “gasten” te pleasen.
  Het word tijd dat dit gaat veranderen en onze “gasten” zich eens respectvol naar ons toe en als gasten gaan gedragen.
  Maar laten we bovenal de grens dicht doen voor deze parasieten en dat wat uitgeprocedeerd is, het land uitzetten.

  Geen paspoort of ID kaart?
  Jammer dan.
  Dan kijken we naar je uiterlijk.
  Lijk je op een Antilliaan?
  Hup, naar de Antillen.
  Lijk je op een Marokkaan?
  Hup naar Marokko.
  O, hebben wij het bij het verkeerde eind?
  Jammer dan.
  Had jij je paspoort niet moeten laten verdwijnen maar houden, dan was je naar je juiste vaderland teruggestuurd.
  Nu sturen wij jou daarheen waarvan wij denken dat het het juiste land is.

  Geliked door 3 people

 5. R.C. Hagen van zegt:

  We hebben wat binnengehaald, gelukkig hebben de graaiers er weing last van.

  Like

 6. Julia zegt:

  Verbiedt gewoon alles dan weten we zeker dat de rellen en de vernielingen flink toenemen. Hoe meer wordt verboden des te meer reden om er keihard tegen in te gaan. Zorg er gewoon voor dat vuurwerk niet het gehele jaar door te koop is in o.a. Duitsland zo houden we een hoop illegaal vuurwerk tegen. Wat helpt het om vlak voor oud jaar controle te houden bij de grenzen men kan gewoon het hele jaar vuurwerk kopen wat raddraaiers dan ook doen. Vandaar dat er ook zoveel explosies plaats vinden omdat idioten heel veel vuurwerk hebben opgeslagen in schuurtjes en op zolders. Het is te gek voor woorden en krankzinnig om vuurwerk tijdens oud en nieuw te verbieden wat voor vele mensen plezier is. Ik begrijp dan ook veel Nederlanders niet die voor een algeheel verbod zijn. Hebben deze domoren niet door dat het puur aan daadkracht vanuit de politiek ontbreekt en de politiek alle macht heeft verloren om de daadwerkelijke idioten keihard aan te pakken en flink af te straffen desnoods een paar jaar achter de tralies tot alle aangerichte schade door de ouders van raddraaiers en raddraaiers zelf is betaald. Kortom de chaos binnen ons land en vele landen is zo groot allemaal veroorzaakt door de overheden die alles kapot hebben bezuinigd en geen enkele macht meer hebben over de door hun aangerichte chaos. Waar blijven de keiharde straffen voor degenen die mensen hebben bekogeld met vuurwerk dat is puur poging tot doodslag en verdient een straf van minimaal vijf jaar achter de tralies in plaats maar alles te verbieden en alle plezier van mensen af te pakken die zich keurig gedragen en siervuurwerk afsteken.

  Geliked door 1 persoon

 7. Wat sielug als je aan de huidige door criminelen gekaapte Nieuwsjaarviering nog lol beleeft! Het maakt natuurlijk ook uit waar je woont. Op een boerendorp zul je er anders instaan, dan als je in een gebied, stad, woont waar 5 maanden per jaar de bommen afgaan!! Van mij zetten ze de doodstraf er op! De romantiek is er al lang van af! Het zijn oorlogstaferelen geworden, met KUTVOLK in de hoofdrol!!

  Like

 8. Knalkopje1 zegt:

  Iets anders, maar het viel me op. Het gaat over geweld tegen vrouwen. Ik las hier: https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/overig/1-op-de-6-mannen-onder-de-50-vindt-geweld-tegen-vrouwen-acceptabel/ar-AA15Vuuf?ocid=msedgntp&cvid=57f3b218f4504f24ae1681a4d9b58074
  16% van de mannen vindt het dus normaal om vrouwen verrot te slaan. Er staat ook dat in Nederland iedere acht dagen een vrouw wordt vermoord, waarmee Nederland in de top-drie staat op dit gebied. Zweden (!!!) en Finland scoren het hoogst. Er worden enige mogelijke oorzaken genoemd, maar een belangrijke oorzaak wordt natuurlijk onder de mat geveegd: de invloed van de Religie van de Vrede, de Tolerantie en de Rechten van de Vrouw (kijk maar naar Afghanistan!). Daar is niets over te vinden.

  Geliked door 1 persoon

 9. Willem zegt:

  Gebruik maken van de chaos. Scherpschutters op daken en strategische straathoeken en dat tuig afschieten, opruimen en de verbrandings oven in, geen haan die ernaar kraait en niks te achterhalen.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s