Maar volgens de NOS is Poetin “zomaar” de Oekraïne binnengevallen . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Silver Surfer“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Maar volgens de NOS is Poetin “zomaar” de Oekraïne binnengevallen . . .

 1. saddy zegt:

  Ook mooi gepresenteerd:

  Doet de link het niet: Bij Marga Bult op twitter kun je het overzicht zien.

  (Hoeveel heeft Rusland extra aan Europa verdiend door de geweldige energiesancties die u volgens het WEF-programma maximaal onteigenen?)

  Geliked door 2 people

 2. Léon van Duren zegt:

  De echte terroristische corrupte COVID-19 pharma maffia oorlogsmisdadigers zitten bij de onbetrouwbare NAVO,en niet te vergeten in het psychopaten torentje te Den Haag,namelijk de schaamteloze nietsontziende COVID-19 pharma maffia psychopaat Mark R.,en z’n zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde onbetrouwbare trawanten!!

  Leugens werden gevolgd door leugens door het terroristische psychopaten banencarrousel!!

  Ons kent ons houden elkaar angstvallig een hand boven,want alle leugens moeten als waarheid aan de Nederlandse bevolking worden verkocht door de boevenbende in het horror torentje te Den Haag!!

  https://www.frontnieuws.com/zijn-er-amerikaanse-rode-lijnen/
  De onwettige terroristische COVID-19 pharma maffia aan alzheimer lijdende president Joe Biden van de hopeloos verdeelde VS van Amerika is een gevaar voor de wereldvrede!!

  De satanische schaamteloze nietsontziende terroristische NAVO psychopaten spelen letterlijk en figuurlijk met vuur in Europa !!

  WIE ZWIJGT STEMT TOE!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Like

 3. Olie bol zegt:

  De “objectieve” Linkse DEUG-Media zijn ook “vergeten” dat VS president Kennedy met een Wereldoorlog dreigde toen Rusland in Cuba raketten ging plaatsen, omdat VS /Kennedy vlak bij VS grens geen Russische raketten wilde. Ook niet op grondgebied v Cuba.

  Like

 4. Olie bol zegt:

  Deze aanval is gebeurt door USA materiaal, dus USA is in oorlog met de Russen ik denk dat Oekraïne nu opmoetpassen. Voor de Russen lange afstand raketten.

  De Engelsen spelen hier ook een grote rol in, die V van Vrede steld niks meer voor.

  Woede in Moskou na raketaanval met ‘honderden’ Russische doden

  Russische nationalisten, enkele politici en militaire bloggers eisen harde maatregelen tegen de legerleiding die verantwoordelijk is voor het bloedbad onder Russische militairen in Makiivka. Oekraïne beschoot rond de jaarwisseling een schoolgebouw met vier door de VS geleverde Himars-raketten. In het gebouw waren veel militairen gehuisvest. Volgens Rusland vielen er 63 doden, maar Oekraïne spreekt van 400.

  Volgens Russische critici zijn gevaren genegeerd en zijn daardoor veel Russen onnodig om het leven gekomen, meldt persbureau Reuters. Er is bij experts ongeloof dat zoveel militairen bij elkaar zaten in hetzelfde gebouw. “Elke idioot kan bedenken dat er bij een raketaanval dan veel slachtoffers vallen”, aldus een militaire blogger met 700.000 volgens op Telegram.

  Wat extra verbazing wekt in Rusland is de melding dat in het schoolgebouw ook munitie lag opgeslagen, waardoor de schade extra groot zou zijn. Ook zouden bij de school militaire voertuigen hebben gestaan zonder camouflage. Het is één van de dodelijkste aanvallen van Oekraïne sinds het begin van de oorlog.

  Volgens militaire bloggers wisten Russische commandanten dat het schoolgebouw binnen het bereik van Oekraïense raketten lag.

  Grigory Karasin, lid van de Senaat, het opgeroepen tot een ‘diepgravend intern onderzoek’ naar het incident. Sergei Mironov, voormalig voorzitter van de Senaat, wil weten hoe het kon dat zoveel militairen in hetzelfde gebouw zaten. Volgens hem is de militairen onvoldoende bescherming geboden door de legerleiding.

  Like

 5. Hovawart zegt:

  Het ‘lontje’ dat de EU-adepten Hans van Baalen⚰️ en Guy Verhofstadt 🦷
  dachten aan te steken op het Maidan-plein in Kiev op 21 februari 2014 en het Oekraïense volk op te stoken tegen Rusland, waarmee het begin van de oorlog in Oekraïne werd ingeluid…..is met geen vuurwerkverbod meer te redden,….het kruitvat 🛢ontploft weldra in ons gezicht.🍾

  Geliked door 1 persoon

 6. Peter. zegt:

  Als er een is met verstand of een mening kom je daar al helemaal niet aan de bak .

  Like

 7. Belozersky zegt:

  Rusland is Oekraine binnengevallen zonder oorzaak. Dat zeggen de westelijke leiders maar dit is ten enenmale uitgesloten. Men liegt alsof het gedrukt staat. De NOS en alle EU staatsomroepen volgen getrouw het regeringsstandpunt. Geen discussies of analyses door kenners Oost-Europa over de achtergronden Oekraineconflict in hun nieuwsprogramma s.. Men vreest dat de waarheid aan het licht komt.

  Like

  • Marijke zegt:

   En we worden bang gemaakt dat het niet bij de Oekraïne stopt. Alles om de mensen achter het beleid te laten scharen. “Het is ook onze oorlog”. Het is helemaal onze oorlog niet. Rutte is een landverrader. En een volksverrader. Hij hoort voor het tribunaal. En dat roep ik al voordat Baudet het deed.

   Like

 8. Ravian zegt:

  Tsja, als je in een “discussie” hierover met kudde leden de Cuba crisis vermeld dan vragen die je vervolgens wat een tekort aan sigaren met een aanstaande derde wereldoorlog te maken heeft.
  En hun eigen land op een wereldbol terug vinden lukt ze ook al niet.
  Hun algemene ontwikkeling is gewoon ergens halverwege de basisschool blijven steken.
  En tegenwoordig houden ze hun geheugen dan voornamelijk bezig met het onthouden van de voetbaluitslagen, en wie er in GTST met wie in het nest heeft gelegen.
  Waarna de media ze dan op het vlak van de internationale politiek alles wijs maken.

  Die “waarheid” proppen ze dan in hun korte termijn geheugen, om tegenover de andere kudde leden een façade van “kennis” overeind te kunnen houden, zodat ze niet al te dom over komen.
  En als ze met jou praten dan gaan ze er domweg vanuit dat jij net zo dom en ongeïnformeerd bent als zijzelf.
  Waarna harde feiten dan als “ook maar een mening” afgeserveerd worden.
  Vervolgens staan ze dan met vlaggetjes te zwaaien en te juichen voor een nazi dictator, en als het straks allemaal voorbij is, en ze hebben het overleefd, dan hebben ze het allemaal nicht gewußt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s