OMVOLKING . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op OMVOLKING . . .

 1. Henk der Niederländer zegt:

  Noem het omvolking en je bent dan een ultranationalist of een soort van Nazi.
  Ben Ik nou wakker of slaap Ik.

  Geliked door 6 people

  • BigLJohn zegt:

   Henk der Niederländer van 3 januari 2023 om 21:25. Nee jij slaapt niet, jij behoort tot de wakkeren. Maar gaat het over Black Lives Matter of Extinction Rebellion dan is er niets aan de hand. Ze branden de binnensteden plat, plunderen winkels, slaan mensen in elkaar en de politie knijpt een oogje dicht.

   Geliked door 3 people

 2. Marc zegt:

  Choquerend!

  Like

 3. Léon van Duren zegt:

  De van overheidswege georganiseerde ondermijning komt van binnenuit namelijk met behulp van het terroristische COVID-19 pharma maffia WEF-BILDERBERGER misdaadsyndicaat ,waaraan zich vele geïnstitutionaliseerde instellingen en instituten vrijwillig aan hebben overgegeven!!
  De meerderheid van de ruggengraatloze minkukels uit de tweede kamer hebben stilzwijgend ingestemd met deze van overheidswege georganiseerde onverantwoorde onbetaalbare immigratie aantallen !!

  Like

 4. R Thomasson zegt:

  Nee! Wij zijn realisten. Het is erg moeilijk mensen voor de gek te houden met zo’n grafiek.

  Geliked door 1 persoon

 5. Mike zegt:

  WHITE LIVES MATTERS!!!!!
  Ik wens iedereen een mooi en BLANK 2023.

  Geliked door 4 people

 6. Angélica zegt:

  Ja, dit is omvolking en snapt iemand nog wat discriminatie en racisme is?

  De Telegraaf schrijft over de explosieve sfeer en een ingesteld samenscholingsverbond in de Haagse wijk Escamp. Die zijn het gevolg van een reeks geweldsincidenten tussen ‘jongeren’. Er zijn inmiddels drie gewelddadige confrontaties geweest. Drie tieners zijn aangehouden voor een zeer ernstige steekpartij, één daarvan is een 13-jarig jongetje.
  Het Openbaar Ministerie bevestigt dat een 13-jarige vastzit voor de steekpartij op 27 december in een avondwinkel. Er zouden meerdere, aan elkaar gerelateerde geweldsincidenten zijn geweest, waaronder gewelddadige confrontaties op een schoolplein en in een tram. Het zou gaan om een conflict tussen twee groepen jongeren met hoofdzakelijk een Syrische en Marokkaanse achtergrond.

  15-jarige gewonde

  De druppel was een ernstig steekincident op dinsdagavond 27 december 2022 in buurtwinkel Nour aan de Beresteinlaan. Hierbij raakte een 15-jarige jongen ernstig gewond. Die werd in zijn rug gestoken met een enorm mes, waarbij zijn longen zwaar beschadigd raakten. Het politieonderzoek is in volle gang. Naast de 13-jarige zijn nog twee minderjarige jongeren aangehouden. Ook zij zitten nog vast. Een ruzie over een meisje zou de aanleiding voor de spanningen zijn geweest.

  De burgemeester van Den Haag heeft tot en met 6 januari een samenscholingsverbod ingesteld. Dit verbod stelt de politie in staat om groepen van meer dan twee personen uit het verbodsgebied te verwijderen. „Het noodbevel is een ingrijpende maatregel en wordt alleen afgegeven in uitzonderlijke omstandigheden. Rondom deze buurtwinkel hielden zich al eerder grote groepen jongeren op en was er sprake van handel in verdovende middelen. Zowel het slachtoffer als de verdachten zijn allen woonachtig in die buurt. Om dreigende wanordelijkheden en verstoring van de openbare orde te voorkomen heeft de politie bij de gemeente het verzoek gedaan voor dit noodbevel”, laat de Haagse politie in een reactie aan De Telegraaf weten.

  De eigenaar van de buurtwinkel Nour heeft vrijwillig zijn winkel gesloten. De politie is zichtbaar aanwezig in de buurt waar het noodbevel van kracht is. De politie zegt dat wijkagenten ’positieve reacties’ op het noodbevel krijgen.

  Jeugdcriminaliteit

  Den Haag heeft een groot probleem met jeugdcriminaliteit in de stad. „De delicten worden heftiger. In de criminaliteit en overlast veroorzaakt door jongeren tussen de 12 en 24 jaar voert drugs- en steekwapen gerelateerd geweld de boventoon”, staat in het Concept Integraal Veiligheidsplan 2023-2026 gemeente Den Haag uit december.
  Er is een toename van het aantal jongeren in bezit van wapens, betrokken bij geweldsincidenten en behorend tot rivaliserende groepen. Vanaf 2019 steeg het wapenbezit en -gebruik onder jongeren van 12 tot en met 17 jaar ten opzichte van de jaren 2017 en 2018. In 2021 was twintig procent van de verdachten van mes-of steekincidenten 17 jaar of jonger, tegenover zes procent in 2017. De wijk Escamp, waar nu het samenscholingsverbod van kracht is, is een van de belangrijkste probleemwijken.

  ***De politie Den Haag en het OM willen uit onderzoeksbelang niets zeggen over de achtergrond van de verdachten en de jongeren die bij het grote conflict zijn betrokken.***

  Lees: Onderzoeksbelang staat voor het door de overheid opgelegde wegkijken voor de problemen die de massa-immigratie heeft veroorzaakt.

  Black lives matter wordt gepromoot als een verbindende term en als die tekst op de Erasmusbrug zou zijn geprojecteerd had iedereen de initiatiefnemer geprezen. Nu stond er: White lives matter en dat is een extreemrechtse en discriminerende uitspraak.

  De politie voert daarom nu een grondig onderzoek uit naar de ‘racistische’ projecties op de Erasmusbrug…

  Ook is het tegenwoordig discriminatie of racisme als je kritiek hebt op de uitwassen van de islam, op de zware oververtegenwoordiging van immigranten in de criminaliteitscijfers of op de verwoestingen die Marokkaanse voetbalfans pleegden in Nederland, België en Frankrijk.

  Maar ik vind het bijvoorbeeld racistisch en vernederend voor een persoon met een ‘kleurtje’ als hij/zij vanwege ‘wokeness’ en ‘inclusiviteit’ een extra glimlach of aai over zijn/haar bolletje krijgt van ‘superieure’ mensen zoals Van Nieuwkerk, Halsema of andere linkse wereldverbeteraars. Door zich zo op te stellen zenden ze namelijk de boodschap uit dat de mens met een kleurtje ‘zielig’ is of ‘net een beetje extra hulp nodig heeft’ om hetzelfde te kunnen als een blanke. Het speciaal in beeld brengen van gekleurde mensen tijdens nieuwsreportages, bij reclame uitzendingen of ze alleen vanwege hun huidskleur woordvoerder maken, suggereert dat de presentator ze een handje moet helpen om aan te tonen dat ze ‘ook best wel iets kunnen hoor’.

  Het ‘overdreven aandachtig’ luisteren en ‘glimlachen’ naar mensen van kleur in je programma, wordt gedaan om te laten zien dat je ‘deugt’ en ‘woke’ bent en om achteraf vooral maar niet te kunnen worden beschuldigd van racisme maar is het misbruiken van gekleurde mensen om jezelf op de borst te kunnen slaan, niet juist erg discriminerend?

  De effecten van dit domme gedoe zijn verschrikkelijk: bij crimineel gedrag door gekleurde mensen wordt weggekeken en de meest waarschijnlijke verdachten mogen niet worden gefouilleerd vanwege etnische profilering etc. Daarvan maken ze natuurlijk massaal misbruik en het is ook een vreemd privilege, en privileges zijn van zichzelf al discriminerend voor alle anderen.

  Op Marokkaanse sites wordt systematisch gediscrimineerd en dan zijn het vooral joden, christenen, homo’s en vrouwen die in de haatkanonnades worden genoemd. Vrouwen gaan sowieso gebukt onder de treiterregels die hen worden opgelegd door hun echtgenoten en imams.

  En hoe verschrikkelijk discriminerend is het dat tijdens de lange zomervakanties minderjarige meisjes uitgehuwelijkt worden als seksslavinnen aan kerels die veel ouder zijn dan zij en die ze absoluut niet willen maar die hun lichamen wél misbruiken… of dat jonge meisjes juist in de zomerperiode besneden worden in het land van herkomst van hun ouders…
  Deze verschrikkelijke dingen worden tegenwoordig bijna als ‘normaal’ geaccepteerd maar zouden juist fel bestreden moeten worden en zwaar bestraft.

  Al déze dingen staan niet bovenaan op de agenda van de ministers en worden daarom ook niet grondig aangepakt door de politie maar die werkte wél mee aan het muilkorven van Wilders door aangiftes te verzamelen omdat hij het opnam voor de VVMU en zich verzette tegen het klimaat van onvrijheid dat steeds verder oprukt, net zoals de discriminatie van niet-moslims en vrouwen door de islam.
  Islam betekent onderwerping en brengt onvrijheid en geweld met zich mee. Dat gaat in Nederland steeds meer het dagelijkse leven bepalen en hele wijken zijn hierdoor al zichtbaar veranderd: steekpartijen, brandstichting, afrekeningen tussen criminelen en je op straat onveilig voelen ten gevolge van intimidatie als je vrouw bent, jood of homo.

  Indien we willen voorkomen dat onze democratie, vrijheid en de goede vrede worden afgepakt en verruild voor islamitische dictatuur, knechting en geweld, zullen we ons dit goed moeten realiseren en dienen we tevens te beseffen dat als we waarde en betekenis hechten aan de Nederlandse culturele verworvenheden, die we in vele eeuwen hebben verkregen door er hard voor te werken, we voor onszelf moeten opkomen. Van de huidige regering en GL/PvdA/VOLT of van justitie/politie hoef je niets te verwachten.

  Dus stem ze weg bij de Prov. Statenverkiezingen, dan verdwijnt deze grijns ook voorgoed…

  https://www.rtlnieuws.nl/sites/default/files/styles/liggend/public/content/images/archive/6e/rutte.jpg?itok=cb9beytK

  Geliked door 3 people

  • delamontagne zegt:

   *****

   Like

  • Willem zegt:

   Uitstekend verwoord Angelica. De teksten op de “Zwaan” waren terecht en als er niks gebeurt hebben we over een 30 jaar een islamitisch land met de sharia.

   Like

  • ronjaspers zegt:

   Angelica.Ik ben iedere keer weer stomverbaasd dat mensen denken dat politici macht,zeggenschap hebben of het beleid bepalen.Dat nazi/rotschild zwijn en bilderberger klauSS schwab heeft toch heel duidelijk gezegd.Dat hij en zijn nazi clubs er trots op zijn dat ze regeringen geinfiltreerd hebben.En dit al decennia lang,wanneer worden de mensen een keer wakker.

   Like

  • 👍👍👍👍👍! Dat BinnenhofTUIG is nog misdadiger / crimineler dan al die “JONGEREN” op een bult!!

   Like

 7. Edwin Vissers zegt:

  Deze mensen doen dat !

  Ze willen het blanke ras vernietigen

  CEO’s van de big pharma gifmengers:

  Johnson & Johnson: Alex Gorsky (Ashkenazi joods)
  AstraZeneca : Leif Johansson (Ashkenazi joods)
  Pfizer: Alber Bourla (Ashkenazi joods)
  Moderna: Stephane Bancel (Ashkenazi joods)
  Sputnik V: Gincburg (Ashkenazi joods)

  Wat de joodse sekte (geen religie) echt leert over niet-joden [1] “Joden mogen liegen tegen niet-joden; Joden kunnen leugens gebruiken om een heiden te omzeilen.” Baba Kamma 113a [2] “Joden kunnen vals zweren door uitvluchten te gebruiken.” Schabout Hag. 6b. [3] “Joden moeten christenen altijd proberen te misleiden.” Zohar 1160a [4] “Joden moeten altijd proberen niet-joden te misleiden.” (Zohar I, 168ª) [5] “Wie een eed heeft afgelegd in het bijzijn van goys, de overvallers en de douanebeambte, is niet verantwoordelijk.” Tosefta Szebnot, 11. [6] “Men moet en moet een valse eed afleggen, wanneer de goyim vragen of onze boeken iets tegen hen bevatten. Dan zijn wij verplicht om onder ede te verklaren dat zoiets niet bestaat.” Utszabot. The Book of Jore Dia, 17. [7] “Als een Jood in de verleiding komt om kwaad te doen, moet hij naar een stad gaan waar hij niet bekend is en daar het kwaad doen.” – De Talmoed, Moed Kattan, 171 [47] [8] “Het is toegestaan geslachtsgemeenschap te hebben met een meisje van drie jaar en één dag.” -Sanhedrin 55b,p.376 [9] “Seksuele omgang met een meisje jonger dan drie jaar is niets.” -Kethuboth 11b, p.58 [10] “Als een volwassen man gemeenschap heeft met een klein meisje, is dat niets, want als het meisje kleiner is dan dit, 6, is het alsof men de vinger in het oog steekt. ” -Kethuboth 11b: [11] “Goyim vermoorden is als het doden van een wild dier.” -Sanhedrin 59a [12] “Zelfs de beste van de heidenen moeten worden gedood.” -Abodah Zara 26b [13] “Een goy (heiden) die zich in de Wet (Talmoed) begeeft, is schuldig aan de dood.” -Sanhedrin 59a [14] “Als heidenen weigeren een leven van minderwaardigheid te leiden, dan duidt dit op hun de onvermijdelijke noodzaak van Joodse oorlogvoering tegen hun aanwezigheid”. Direct citaat uit officiële publicatie van de World Zionist Organization, augustus 1984, pagina’s 151

  JODEN BEHANDELEN WEERSTANDLOZE DIEREN

  https://odysee.com/@SkyDomeAtlantis:4/trim.70658840-9A89-46A7-8C24-931A08C61FEA:4?r=9QyASLeGYGctBjqKEyjn76RiwXGhCGV7

  Niet voor iedereen geschikt !

  Like

  • Boike zegt:

   @ Edwin Vissers 4 januari 2023 om 06:54

   U brengt hier een Joodse sekte, de Ashkenazi joden, te berde.
   Uit uw relaas blijkt, dat dit geen al te prettige sekte zou zijn.
   Ik heb nog nooit iets over deze Joodse sekte vernomen.
   En ook wat googlen maakt me niet veel wijzer.
   Bij het googlen komt zelfs de term Sefardische Joden boven drijven.
   Zou u de achtergrond van deze sektes wat nader kunnen toelichten.
   Zie hier zo maar wat vragen, die bij mij opkomen.
   Hoe moet ik deze sektes plaatsen in het Jodendom ???
   Hebben de Ashkenazi en Sefardische Joden een semietische achtergond ???
   Zijn de leden van deze sektes echte Joden, of zijn het nep-Joden ???
   Is er een relatie tussen deze sektes en de Zionisten en Khazaren ???

   Like

  • Leo 1 zegt:

   Protocollen van Zion !!

   Like

 8. saddy zegt:

  Doe er eens een rood balkje bij met de gezinshereniging-aantallen die nu onderweg zijn..

  Geliked door 1 persoon

 9. Meine zegt:

  Dit is de uitvoering van het Kalergi-plan.

  Geliked door 1 persoon

 10. Julia zegt:

  Ongelooflijk whit lives matter mag niet en moet worden vervolgd maar duizenden racisten bij de black lives matter demonstratie op de Dam die ook nog eens met duizenden op elkaar gepakt stonden tijdens de corona pandemie mocht wel en wordt niet vervolgd. Puur discriminatie dus white lives matter prima dat is vrijheid van meningsuiting. Onze samenleving wordt steeds meer ontwricht en er zijn er nog duizenden onderweg waar onder ook veel black pepoples haal vooral nog meer binnen. Dan kan de ellende algeheel los barsten en ons social stelsel geheel van de baan om dat dit onhoudbaar wordt maar wij er wel veel aan bijdragen en alles wat binnen komt krijgt uitkeringen, huis en zorg geheel gratis. Dit land barst nu al haar voegen https://www.ad.nl/binnenland/nederlandse-bevolking-afgelopen-jaar-bijna-twee-keer-zo-hard-gegroeid~a301cbb2/ Een weldenkend mens maakt dat hij hier weg komt zodat niet meer mede behoeft te worden betaald aan het onderhouden van de massa geïmporteerde kansparels maar als belastingslaaf nergens meer voor in aanmerking komt zelfs goede zorg is al grote deels van de baan maar moet wel een stevige maandelijkse premie verplicht voor worden afgedragen.

  Like

 11. Als je je voordeur 24/7 hebt openstaan, weet je toch wat er gaat gebeuren. Bij open grenzen niet anders! De grenzen staan al 50 jaar wagenwijd open. Kan niet anders of dit heeft FATALE dramatische gevolgen! Afgelopen Nieuwsjaars”Feest” was al een “mooie” voorbode van wat 50 jaar terug al is voorspeld!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s