Oud & Nieuw onlusten: De migrantifa oefent de machtsgreep in Duitsland

(Door: “Kurschatten” – Vertaling: E.J. Bron)

Nu doen ze in de media en de politiek allemaal weer net alsof ze zojuist ontwaakt zouden zijn uit een coma en nog nooit iets van de problemen gehoord zouden hebben die van delen van Berlijn afgelopen weekend burgeroorlog gebieden maakten: datgene dat zich met Oud & Nieuw in de straten afspeelde en weliswaar niet alleen in Berlijn, maar in heel Duitsland, is het directe en onvermijdelijke gevolg van de politiek die al jarenlang mooi gepraat wordt, maar die zich dag in dag uit aan de grenzen voortzet en de situatie steeds erger maakt.

En ze zijn verbaasd dat het met Oud & Nieuw in Berlijn weer tot brute aanvallen op de politie en de brandweer kwam; dat er überhaupt nog ongeveer 100 verdachten werden opgepakt – een fractie van het daadwerkelijke aantal daders – grenst aan een wonder. Ze zullen weldra sowieso allemaal weer vrijkomen. In Berlijn, waar men sinds kort de afkomst van de dader helemaal niet meer mag noemen en politieagenten vooral hun woorden compleet discriminatievrij moeten kiezen om geen disciplinaire moeilijkheden te krijgen, is de schizofrene discrepantie tussen de politieke waarneming van migratie en haar daadwerkelijke effecten inmiddels duizelingwekkend.

Het gaat alleen nog maar om macht

Niet alleen de politievakbondsman Reiner Wendt stelt openlijk de vraag wie hier nog het geweldsmonopolie in de openbare ruimte bezit: de politiek zou de vraag moeten beantwoorden hoe de strijd om de aanwezigheid en de invloed in de openbare ruimte in het vervolg gevoerd moet worden, schrijft “Focus”, en citeert Wendt: “Dus of de staat en zijn gelegitimeerde ambtsdragers het recht en de wet handhaven – of dat het recht van de sterkere geldt, dus van diegenen, die bewapend en in staat zijn angst en verschrikking te verbreiden.”

Wendt maakt overigens, net als de welkomstpolitici, een fout wanneer ze vragen: “Waar komen deze woede en deze minachting tegenover reddingsdiensten en de politie vandaan?” Het is geen woede. Het is machtsstreven. Het gaat hier niet om nozem-achtige rellen, niet om door testosteron veroorzaakte rivaliteiten, niet om kwajongensstreken, zelfs niet om bendeconflicten. Nee: wat we in Berlijn, Leipzig en ook in West-Duitse steden zagen, waren machtsgevechten met het doel tot zelfhandhaving.

Datzelfde geldt ook voor de links-extremen, die tactisch niet voor het eerst gemene zaak maken met de migranten hordes: in Leipzig waren het net als in de voorgaande jaren opnieuw de Antifa & Co. die de staatsmacht op dezelfde wijze uitdaagden als de Berlijnse “kwajongens” met een Afrikaanse en Arabische mes-achtergrond. Bij de links-radicalen echter hebben Oud & Nieuw rellen bijna al een folkloristische traditionele waarde; het is vooral het etnische kroost van Duitsland dat hier zijn claims afbakent. Deze parallelle milieus zetten de staat, zijn veiligheidsorganen en ook reddingsdiensten op hun nummer en verduidelijken: HET IS ONS LAND, wij doen wat we willen. En dat kunnen we doen. Met Duitsland, dit buitgemaakte land, en zijn bange naar de achtergrond gedrongen Duitsers, heeft men helemaal niets aan de pet.

Het tot kotsen toe aanhoudende gebazel over verscheidenheid heeft de Duitse politiek blind gemaakt voor het ontstaan van een paramilitair gewelddadig milieu, gedragen door groepen immigranten, die in toenemende mate de omstandigheden van hun landen van herkomst in Duitsland simuleren en zich voordoen als de nieuwe meesters van de straat. Het was een test, die we met Oud & Nieuw zagen: de No-Go-Areas gelden ondertussen niet alleen meer voor Duitse voorbijgangers, die terecht voor hun leven vrezen, maar ook voor de vertegenwoordigers van de staatsmacht. In Berlijn is in veel migrantenwijken al te zien waar dat toe leidt: wanneer de zaak in brand staat, rijdt de brandweer door en stopt niet meer.

Politie en ziekenwagens durven niet meer naar de plaatsen delict, omdat ze daar zelf voor hun lichamelijk welzijn of hun leven moeten vrezen. Wie zich de taferelen in de oudejaarsnacht in Berlijn voor de geest haalt, weet wat dit land te wachten staat: een functionerend land, een overheidsinfrastructuur en materiële infrastructuur is met zulke bijna altijd onbestraft blijvende subjecten niet meer in stand te houden. Dat is Duitslands toekomst – en zijn einde.

En uiteindelijk zijn de Duitsers dan weer dubbel de dupe: Enerzijds, omdat ze – net zoals al bij de met Merkel-blokken bevredigde kerstmarkten – hier opnieuw onder het foute gedrag van “individuen” respectievelijk hele grote groepen moeten lijden, weldra waarschijnlijk met een volledig vuurwerkverbod (waaraan diegenen wiens schuld dit is, zich toch niet houden). En anderzijds, omdat hun vaderland een shithole wordt, een disfunctionele horrorstaat, waarin dankzij het geïmporteerde menselijke afval, dat o.a. met Oud & Nieuw in verschijning trad, weldra niemand meer branden blust, zieken vervoert of behandelt of misdaden bestrijdt. We weten wie we moeten bedanken voor deze ontwikkeling. Het zijn diegenen, die tot op de dag van vandaag maar niet genoeg kunnen krijgen van de nieuwe aanvoer van deze verwoestende legers.

Bron:
journalistenwatch.com
Door: “Kurschatten”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Oud & Nieuw onlusten: De migrantifa oefent de machtsgreep in Duitsland

 1. J.v.d.Heijden zegt:

  Mijn grote wens voor 2023:
  een vette kabinetscrisis…!!!

  Like

 2. J.v.d.Heijden zegt:

  On topic: inderdaad, ze oefenen niet alleen de machtsgreep
  maar ook de chaos, alles precies volgens HET PROJECT,*
  met als einddoel een wereldkalifaat plus sharia.
  Enig juiste oplossing: alle moslimtuig in het vliegtuig
  naar een onbewoond eiland waar ze niet meer van af kunnen.
  Laat ze elkaar daar maar afslachten.
  * https://tinyurl.com/5rv7vxb
  Vert. https://tinyurl.com/5za2bg

  Like

  • Zonder bruut geweld waarbij doden vallen, is deze moslimmeute niet in een vliegtuig te krijgen. Uit zichzelf gaan ze nooit meer weg en gelijk hebben ze. Elke dag gratis aan de voerbak en de rest., Ik zou ook niet weg gaan.

   Geliked door 2 people

   • Ravian zegt:

    “Zonder bruut geweld waarbij doden vallen, is deze moslimmeute niet in een vliegtuig te krijgen.”

    Als je op het Malieveld vreedzaam demonstrerende bejaarden in elkaar kunt meppen, en in het noorden des landes vreedzaam demonstrerende boerenkinderen van tractoren kunt schieten, dan zou ik eerlijk gezegd niet weten waarom je echt tuig niet met harde hand het land uit zou kunnen zetten.

    Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  Het Grote Groene Downplayen draait dooorrrrrrrrr……
  Er word de activistische komedianten geen strobreedje in de weg gelegd.

  Like

 4. Willem zegt:

  Scherpschutters op de daken en op strategische straathoeken en het probleem is zo opgelost.

  Like

 5. Van mij hebben de Nieuwe Europeanen de Vrije Hand!! S L O P E N die achterlijke GutmenschenZooi, ze hebben er zelf omgevraagd! Wat je zaait zul je oogsten!! ****** Wir Schaffen Das!! ********

  Like

 6. droevige mof zegt:

  De olifant in de Duitse huiskamer is goed gevoed, zeer gemotiveerd, logistiek voorbereid en reeds bewapend met oefenmunitie. Naar schatting 80% van de Duitsers kennen de olifant niet. Als je ze erop wijst, ontkennen ze dat olifanten bestaan. Het is hopeloos. De 20% die verstand kunnen hebben van olifanten zijn allemaal rechtsextremisten, dus een onbeduidende en tegelijkertijd gevaarlijke minderheid.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s