VIDEO Leon de Winter: “De klimaatagenda botst met onze vrijheid”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO Leon de Winter: “De klimaatagenda botst met onze vrijheid”

 1. R Thomasson zegt:

  Bedankt voor de zeer interessante interview met Leon de Winter. Ik deel de mening van Leon de Winter over het digitaal geld, en het klimaat. Maar ik deel absoluut niet zijn mening over de mensen die verantwoordelijk zijn voor het afhandelen van maatregelen m.b.t. de Corona cq. vaccinaties. Hij zei: dat deden ze niet uit slechtheid. Dat is een naiive gedachte, en staat haaks aan de realiteit. Toen COVID-19 uitbraak, wisten de autoriteiten niet hoe men moest het aanpakken. Maar de elitaire 666-BEESTEN wisten wat er aan de hand was. Dat stond als een agendapunt voor selectieve uitroeiingsprogramma waar mensen zoals Bill Gates, Anthony Fauci, Klaus Schwab enz. van af wisten. Men is al decennialang bezig met het financieren van labvirussen die moeten helpen om ca. 35% van de aardebevolking uit te roeien. Bill Gates was al in 2015 ermee bezig https://www.youtube.com/watch?v=0flXlWIT2V8&t=7s Het is bekend dat hij heeft miljoenen dollars gedoneerd aan de Wuhan laboratorium, waar de SARS-COV2 is ontsnapt. Deze virus is bedoeld als biologische wapen. Denk ook aan zijn vaccinatieprogramma’s in de Derde Wereld waarin hij mensen gebruikte als lab ratten. Voorbeelden: a) de half miljoen kinderen in India die gehandicapt of dood zijn gegaan na het toedienen van zijn “vaccins”. b) “vaccin” tegen Malaria die toegediend werd in Zuid Afrika die kinderen steriel heeft gemaakt c) de Zika zwangere vrouwen in Zuid Amerika. Verder hebben wij de WEF van Klaus Schwab, waar overduidelijk plannen op tafel liggen over digitaal geld, en Nanno-chip in ons lichaam die ons slaven van de staat zouden maken. China van Xi Jinping staat als model voor Klaus Schwab. Niet zo vreemd; hij is geboren in een nazi nest waar de Derde Rijk stond als model. c) de oversterfte als gevolg van vaccinatie. Toch gaat men gewoon door met deze monster project, en blijft mensen de dood in te jagen. d) de onlogisch gedachte achter het klimaat. De ideeen van de WEF en de moderne Heydrich’s en Eichmann’s zijn onontvoerbaar. Dar is een positieve en optimistische punt Zij zouden stranden op dezelfde wijze als de oorlog in Afghanistan, de oorlog in Irak, de Vietnamoorlog enz. Maar welke prijs in mensenleven zouden wij betalen voor deze debiliteit?

  Geliked door 2 people

  • J zegt:

   Leon houdt zijn broodheren hoog in aanzien

   Like

   • R Thomasson zegt:

    @J. Ja! Natuurlijk! Wiens brood men eet, diens woord men spreekt. Als Leon de Winter zou op een dag een wappie worden, dan is hij persona non grata bij zijn krant en gevaccineerd publiek . Deze lui zijn genadeloos- en dat weet hij. Vrijheid van spreken en schrijven is in Europa nog niet dood, maar lijdt aan stuiptrekking van een stervende.

    Like

 2. saddy zegt:

  Leon zit blijkbaar in een IQ-Winter-dipje.

  Als het regiem dat je onderdrukt gebaseerd is op enkel leugens dan botst alles met alles. Klimaatleugen vs Vrijheidleugen is dan maar een micro-facetje.

  Daarom is het ook zo belangrijk dat je je bek moet houden. Met een leugen als reden natuurlijk.

  Like

 3. J zegt:

  Flavio had hem de bemoeienis wef voor moeten leggen!

  Like

 4. Niek zegt:

  Leuke discussie maar wel erg lang, toch ben ik het oneens op een punt dat er géén kwade opzet zou zijn. Ook mis ik de vooruit ziende visie hoe het zal gaan met Carbon want stel iedereen mag bijvoorbeeld 1000kg uitstoten? Wie mag er dan meer uitstoten? Want als we allemaal gelijk zijn, wie mag er dan een beetje beter zijn en toch meer uitstoten? Daarmee zal het megalomane plan uit een spetteren. Wij hebben hier niet voor gestemd of toestemming gegeven om dit in te voeren. Ik spreek de hoop uit dat er een bom op Davos wordt gegooit ten tijde van de bespreking top in januari.

  Like

  • R Thomasson zegt:

   @Niek. Eens hoorde ik, in de Kloosterkerk in Den Haag, een verhaal over het begin van de Reformatie. Hoe de invloed van de protestantse kerk onder de bevolking is verspreid. Het had niets te maken met religie. Het volk had in principe niets tegen de katholieke kerk, maar wel tegen haar dienaars. De tijden waren slecht, de oogsten mislukten, en de mensen hadden NIETS TE VRETEN. Velen kwamen om van de honger en ziektes. Maar in de kloosters en de grote heren v.d. kerk, zaten ze aan tafel met dure wijnen en alle mogelijke lekkernijen. Of er niets aan de hand was. Op een dag werd een klooster bestormd, de monniken vermoord, en men vond daar eten en wijn in overvloed. De bestormingsverhaal van de klooster ging als een storm. Het volk kwam in opstand. De haat tegen de R.K. kerk hielp het protestantisme zich te verspreiden. Dit is het verhaal ook achter de Franse Revolutie, de Oktober Revolutie in Rusland, en alle andere revoluties. Dat zal ook het verhaal zijn van de opstand tegen de CO2 en stikstof maatregelen en het klimaat geouwehoer. De elitaire schooiers die met hun Klimaat catechese aankomen, gedragen zich precies op dezelfde wijze als de monniken en de bisschoppen tijdens de Reformatie- of het adel op de avond van de Franse Revolutie. Zij komen naar Davos- of Klimaatconferenties, met hun eigen vliegtuigen. Zij vreten in de duurste restaurants waar heel veel stikstof en CO2 wordt geproduceerd, maar verwachten dat het volkse laboratoriumratten (WIJ), krekels en wormen zouden eten, chemische vleesvervangers, en nergens heen zouden gaan: OM HET KLIMAAT TE BESPAREN.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s