“Oudejaarsnacht toont de verachting van veel migranten tegenover de Duitse staat”

(Vertaling: E.J. Bron)

AfD hekelt handelingsonbekwaamheid van Duitse minister van Binnenlandse Zaken

Wanneer minister van Binnenlandse Zaken Nancy Faeser (foto, SPD) nu ´ consequent handelen´ en ´gevoelige straffen´ voor ´chaoten´ eist, maar de dadergroep van de migranten niet bij de naam noemt, dan is dat alleen maar een aaneenrijging van holle frasen.”

Over de aanhoudende discussie na het geweld tegen de politie en de brandweer in oudejaarsnacht met 4000 inzetten, 33 gewonde agenten en brandweerlieden en meer dan 100 gearresteerde personen deelt de woordvoerder Binnenlandse Zaken van de AfD-fractie in de Duitse Bondsdag, Gottfried Curio, mee:

“Wie zich over de geweldsescalatie tegen de politie en de brandweer in bepaalde streken van Duitsland in oudejaarsnacht verbaast, heeft in de afgelopen jaren het nieuws niet gevolgd of geen statistieken over criminaliteit gelezen: nu wordt – na de door corona bepaalde oudejaarsnachtpauze – naadloos aangeknoopt aan de oudejaarsnacht in 2016 bij de Dom van Keulen of de oudejaarsnacht 2019/2020 in Berlijn, toen er al brandweerlieden werden aangevallen. Bijzonder kenmerkend opnieuw dat over de olifant in de kamer – de identiteit van de belangrijkste groep daders – in alle officiële communiqués niet wordt gesproken. Maar terwijl de politiek – om de daders te verhullen – liever de bevolking als geheel wil belasten en een algemeen vuurwerkverbod in discussie brengt, lucht bijvoorbeeld in het brandpunt Berlin-Neukölln een aangevallen politieagent zijn hart: ´Het waren bijna uitsluitend migranten en immigranten´.

De oudejaarsnacht laat voorbeeldig de fundamentele verachting van veel migranten tegenover de Duitse staat zien. Wie brandweer- en politiewagens hindert en brandweerlieden en politieagenten aanvalt, moet hard bestraft, indien mogelijk uitgezet worden. Om de daders te achterhalen, moeten politieagenten voor hun eigen bescherming body-cams mogen dragen en moeten voertuigen van de politie met dashboardcamera´s worden uitgerust. Een algemeen vuurwerkverbod is alleen maar symptoombestrijding en zou in de eerste plaats de verkeerde personen treffen – wie het probleem bij de wortel wil aanpakken, moet het hoge criminaliteitspercentage van bepaalde migrantengroepen bij de naam noemen.

Wanneer minister van Binnenlandse Zaken Nancy Faeser (foto, SPD) nu ´consequent handelen´ en ´gevoelige straffen´ voor ´chaoten´ eist, maar de dadergroep van de migranten niet bij de naam noemt, dan is dat alleen maar een aaneenrijging van holle frasen; als ze het serieus zou menen met de binnenlandse veiligheid in Duitsland, dan zou ze de langjarige eisen van de AfD-fractie nakomen: eerst de grenzen sluiten, een uitzettingsoffensief beginnen en alle andere geplande immigratieprojecten intrekken. Niemand heeft het meer in de hand dan zij dat Berlin-Neukölln weldra niet overal is.”

Bron:
freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op “Oudejaarsnacht toont de verachting van veel migranten tegenover de Duitse staat”

 1. Henk der Niederländer zegt:

  Het is duidelijk dat de dadergroepen niet bij naam genoemd worden, omdat dat namelijk een reden heeft.
  Het is makkelijk voor te stellen dat zou Nancy Feaser keihard roepen dat ze nog een paar 100.000 onaanpasbaren en crimineel tuig binnen wil halen de pleuris uit zal breken.
  En niet alleen binnen de politiek maar zelfs ook in de straten.
  Dus wordt eenvoudig de identiteit en afkomst verzwegen en zijn het plotseling allemaal “jongeren” wat insinueerd dat het een gemengd stel van alle jongeren zijn uiteraard inclusief Duitse jongeren en dus de idioten die niet verder willen kijken dan hun neus lang is de discussie aan gaan over “jongeren” en alshet dan kan hoofdzakelijk over Duitse autochtone “jongeren” want dat is wel zo lekker politiek correct.

  Like

 2. Idem Dito voor alle andere grote(re) steden in West-Europa en het TUIG dat zich minister oid durft te noemen!! Te laf en DEBIEL om op z’n mohammedaans te poepen, CRIMINELEN!!

  Like

 3. droevige mof zegt:

  Op 12 februari worden de regionale verkiezingen in Berlijn herhaald. De vorige hadden onregelmatigheden, meestal in het nadeel van de AfD. Ik denk dat ze de AfD 5% winst geven om de rechtse rand te kalmeren. Het feit dat de AfD na de burgeroorlog manoeuvre op oudejaarsavond veel betere resultaten heeft, wordt niet getolereerd.

  Geliked door 1 persoon

 4. Oliedom zegt:

  Yep, Ook in Duitsland, net als in Nederland, eerst er niet over (willen) praten en wegkijken dan het goed praten en het met de mantel der liefde alles bedekken, maar benoemen en ECHT aanpakken, ho maar.😡😡😡

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s