Tweet van Geert

Was het maar waar! Het is helaas precies andersom. Omar en Samira vreten onze verzorgingsstaat leeg, krijgen gratis zorg, woningen en uitkeringen en Erik en Annemarie kunnen dat allemaal betalen en jarenlang wachten op een woning.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Tweet van Geert

 1. Erik en Annemarie moeten maar ’s in de leer gaan bij Omar en Samira. Kunnen ze nog veel van leren!! Opkomen voor jezelf en je soortgenoten!! Is het niet goedschiks, dan maar de beuk er in!! Er staan nog 100.0000en ‘Omars en Samira’s’ op de wachtlijst en met volle koffers in Syrië, Afghanistan, Turkije, Libanon, Egypte, Lybië, Iran, Algerije, Albanië, Kosova…….. AFRIKA!!!! Whahahahahahahahahaaaaa…. ‘Des te meer zielen, des te meer vreugd’, lijfspreuk van Mark Rutte en zijn Reetlikkers!!!

  Geliked door 1 persoon

 2. delamontagne zegt:

  Als “Erik en Annemarie” verstandig zijn verlaten ze hun, nu ze nog jong zijn, vader/moederland en beginnen ergens anders.
  Als ik zo de Droevige berichten over/uit NL hoor/lees, hier en elders dan denk ik:”Nederland een verloren zaak”..
  Als “ouwetje” heb ik NL nog als een WESTERS land meegemaakt, jaren ’50 – ’50.
  Alhoewel bij aankomst [ als kind ] in NL wel bietje geschrokken…………
  Alleen maar “witte mensen”.
  Nu hoef ik dus niet meer te schrikken van de mengelmoes, waar ik dan wel weer upset van raak, [ hoop men neemt me niet kwalijk ] dat zijn die ……………….arabierisch voornamen en de onuitspreekbare Achterlijk namen.

  Like

  • Langgeleden al eens van een “financieel medewerker” gehoord dat van meer dan de helft van de namen op uitdraaien / in kaartenbakken men deze niet 1 2 3 konden uitspreken!! Mocht het Klootjesvolk (ook al) niet weten!!!!

   Like

 3. BosscheBol zegt:

  Nog niet zo lang geleden geloofde ik dat er 2 miljoen mohammedanen in NL waren. Maar het zouden er inmiddels ook wel 3 miljoen kunnen zijn. Ik hoor zelfs wel eens 4 tot 6 miljoen.
  Het gaat steeds sneller, de omvolkling.
  De regering liegt dat er maar 1,5 miljoen zijn, dat ze voor oorlog vluchten en ons komen helpen. Wie er anders over denkt kan de gevangenis in.
  3 miljoen = 17%. Vroeger ooit gehoord dat boven de 20% de hel los gaat breken. Dan krijgen we toestanden als met nieuwjaar in Duitsland zo’n beetje elke week. Getallen die bekend zijn uit geïslamiseerde landen als Indonesië en Libanon. Nog een jaar of drie.

  En de Nederlander? Die denkt dat hij het “goed heeft” totdat hij zijn laatste korst brood op heeft.

  Like

 4. Rene zegt:

  Helemaal juist, helaas..!!
  Wij Nederlanders die alles betalen voor zichzelf en die import kunnen de pleuris krijgen van Den Haag..!
  Maw.: de import rules en betaald niks. Dat mogen de kaaskoppen doen..( zolang we het pikken. )
  Komt bij mij de vraag omhoog: waarom pikken we dit eigenlijk.???

  Like

 5. Wim zegt:

  Een duidelijk voorbeeld van nepnieuws door extreem-links. Cancelen die boel!

  Like

 6. Kans zegt:

  Erik en Annemarie hadden eens wat eerder de barricade op moeten gaan met hun ouders om dat gajes in denHaag te vertellen dat het genoeg is geweest met hun expres in opdracht van de nazies uit de EU te voeren falend beleid.
  Maar ja, nederigland is totaal verloren als ik om mij heen kijk schrik ik elke dag weer wat ik zie, alleen maar buitenlanders en dat toch echt niet in een achterstand wijk hoor, het geld klots hier tegen de plinten, kan je nagaan hoe het elders in nederigland is gesteld, onbegrijpelijk dat mensen dit allemaal maar pikken, ik denk er zelf over om te vluchten naar Rusland haha, zonder gekheid, waar moet je naar toe, overal is het een bende volgens mij !!!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s