Criminele media

Het is alweer enkele dagen geleden sinds de belastingaangiften van Trump openbaar werden. En de criminele media zwijgen erover. Waarom? Omdat eruit blijkt dat Trump niet (NIET!) de belasting ontduikende schurk is die ze zo graag van hem maken. Kunnen ze nu mooi alle financiële gangen van  Obama, Biden en Pelosi gaan natrekken!? Van dat Capitool-verhaal hoor je ook niks meer, omdat  Trump ook daarvan werd vrijgesproken.

Door:
“Balkanske priče”
(voor www.ejbron.wordpress.com

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Criminele media

 1. karton zegt:

  Als men toch in de belastingen van “leiders” duikt…….kijk eens naar de aangiftes van leden van het zg. “koninklijk huis”.
  Was er niet óóit een zg. “zingende NL-prinses” die haar gigantische kapitaal had veiliggesteld op een Engels eiland in het Kanaal, waar géén belasting wordt geheven ?
  U denkt toch zeker niet dat zij de enige is of was die zulke streken uithaalde ?
  Zij was toch óók het vrouwmens dat een eeuwenoude tekening verkocht op een veiling in New York, voor miljoenen euro’s, terwijl de herkomst van de tekening discutabel was/is ?
  Het roven, stelen en bedriegen is hen met de paplepel ingegoten !

  Like

 2. Snappie zegt:

  Echt een schandalige heksenjacht ,op alle fronten proberen ze hem onderuit te halen. En inderdaad pak die corrupte biden maar aan. Trump riep al jaren fake news en heeft het bij het rechte eind. Ook hier zou men de media gigantisch onderuit moeten halen. Omgekochte media die verdraaide feiten en leugens verspreiden. Bijna alles wordt met euro’s gekocht.
  Waardeloos tuig onze regeringen en vooral de EU top is verrot.

  Like

 3. BigLJohn zegt:

  Ze moeten Donald Trump met rust laten, er lopen wel slechtere figuren rond. Alleen jammer dat hij een voorstander is van Corona maatregelen en de gifspuit.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s