Geweldsexcessen van migranten duidelijk als zodanig benoemen

(Door: Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

Na de zware onlusten in oudejaarsnacht brengt de minister van Binnenlandse Zaken van de deelstaat Niedersachsen, Boris Pistorius (SPD), “rechts-extreme” daders in het spel, die eveneens hulpkrachten en politieagenten aangevallen zouden hebben. Dr. Alice Weidel (foto), landelijk woordvoerster van de Alternative für Deutschland (AfD), daarover:

“Het blijft erbij: wie met open ogen door het leven gaat, de talloze video´s van de oudejaarsnacht heeft bekeken en het migranten-milieu van de rellen kon observeren, wordt van alle politieke kanten aangevallen dat men buitenlander-vijandig zou zijn. Of politici zoals Pistorius duiden andere groepen daders aan om van de eigenlijke dader-clientèle af te leiden. De desastreuze gevolgen van de irreguliere massa-immigratie sinds 2015 zijn echter onmiskenbaar en verscherpen zich verder: buitenproportionele immigrantencriminaliteit, terreuraanslagen en islamitisch separatisme bewijzen dit evenzo als driecijferige miljardenkosten, gebrek aan woonruimte en de hoge werkloosheid onder de immigranten. Succesvolle integratie kan en zal zo niet lukken.

Dat immigranten en personen, die we tijdelijke bescherming toestaan, moeten integreren, zien wij als verplichting. Integratie lukt alleen wanneer de regels, tradities en waarden van onze samenleving geaccepteerd worden. Het verkrijgen van kennis van de Duitse taal is absoluut noodzakelijk. Als de AfD regeringsverantwoordelijkheid krijgt, en die kans beschouw ik in 2024 als absoluut realistisch, zullen wij niet zoals de publiekrechtelijke media en de politiek wegkijken, maar de problemen duidelijk benoemen.”

Bron:
afdkompakt.de
Door: Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Geweldsexcessen van migranten duidelijk als zodanig benoemen

 1. Wim Vreeswijk zegt:

  In Marokko hoeven die lafbekken dat niet te proberen, want dan worden ze compleet in elkaar geslagen !

  Geliked door 4 people

 2. delamontagne zegt:

  Nou, nou, hoe bestaat ‘t. Dit is recht tegenovergesteld hetgeen ik uit het Duitse “Bild”las.[ vertaald was naar het Frans ]
  / / / / /
  Dtsland wil de integratie bevorderen door door de politie termen te laten gaan gebruiken zoals:”West-Aziaten” om migranten van Turkse, Irakese of Afghaanse afkomst aan-te duiden.
  De nieuwe, totaal vernieuwende oplossing voor de politie-functionarissen van de Duitse hoofdstad is als volgt: gebruik een woordenkeuze die “voorzichtiger” is.
  Er wordt aanbevolen om een woordkeuze te gebruiken die niet discriminerend werkt, gevoelig is voor diskreminatie. ( de werknemers bij de politie wordt uitgelegd welke uitdrukkingen gebruikt mogen worden..
  Het hoofd van de Duitse politie -unie, Rainer Wendt, 66 jaren oud vreest dat de Realiteit wordt verhult.
  Wendt zegt in Bild: “In Berlijn is het niet ongebruikelijk dat jonge mannen uit Turkije, Irak of Libanon om betrokken te zijn bij misdaden”.
  Als deze mensen “West -Aziatische” worden genoemd, “wordt de realiteit” onrecht aangedaan.
  Zo ook met de aanbevolen term:”mensen die bescherming zoeken” inplaats van vluchteling te gebruiken.
  Wendt vindt dit heel irritant, gezien de problemen bij de Berlijnse politie.
  Clancriminaliteit, islamisering, enz.
  Hij vindt dan ook dat deze aanbevelingen de spot drijven met z’n personeel.

  https://pbs.twimg.com/media/FlffGLHXgAEXTHo?format=jpg&name=medium

  BRON:
  (…) Bild

  Geliked door 1 persoon

 3. karton zegt:

  Nederland verschilt, op dát vlak, absoluut niet met Duitsland.
  Ook hier worden buitenlanders en ander gespuis in bescherming genomen.
  Een Marokkaan die met 148 km p/u over een weg met een max. van 50 km. p/u rijdt en een meisje op een zebrapad doodrijdt, krijgt 2 jaar ontzegging rijbevoegdheid en 3 maanden voorwaardelijke gevangenis, proeftijd van 3 jaar. (Er kon niet bewezen worden dat die zandhaas “roekeloos” zou hebben gereden !) Van niet-Nederlanders wordt veel te veel gedoogd en goed gepraat; schop dat tuig het land uit !
  De angst regeert in “Den Haag”, hoogste tijd dat er een VENT a.h. roer komt te staan en niet een stelletje lullo’s / kutta’s als momenteel !

  Geliked door 5 people

 4. Eppo zegt:

  Politici willen actie na geweldsincidenten Den Haag: ’Zuidwest is het afvoerputje geweest en is nu een banlieue’

  Lokale en landelijke politici maken zich grote zorgen over de veiligheid in een deel van Den Haag Zuidwest nadat door de Haagse burgemeester Jan van Zanen maandag een samenscholingsverbod werd afgekondigd in diverse straten na meerdere geweldsincidenten tussen Syrische en Marokkaanse jongeren. BVNL stelt schriftelijke vragen in de Tweede Kamer en Hart voor Den Haag wil een extra raadsvergadering om de problematiek te bespreken.

  „Deze misdaad- en overlastcijfers zijn uitermate zorgelijk. En jongeren steken elkaar met messen zo groot als halve zwaarden”, aldus BVNL-Kamerleden Wybren van Haga en Olaf Ephraim.

  De situatie escaleerde na een ernstig steekincident in een buurtwinkel aan de Beresteinlaan op dinsdag 27 december. Een 15-jarige jongen werd meermaals in de rug gestoken. Dit steekincident bleek de apotheose van een langer slepend conflict tussen twee jongerengroepen. Op aanraden van de politie besloot de Haagse burgemeester om een samenscholingsverbod in te stellen dat tot vrijdag 6 januari van kracht is. Het is nog onduidelijk of dit noodbevel wordt verlengd. Vier verdachten werden aangehouden, waaronder een tiener van slechts dertien jaar oud.

  Wat een Tyfuszooitje heeft die VVD en PvdA er werkelijk van dit Land gemaakt en wat is de oplossing weer een rondje ouwehoeren ipv er uit te trappen richting Landen van Her/Afkomsten Origine en 2e Paspoort

  Geliked door 2 people

 5. R. zegt:

  Men DOET ER NIETS AAN, omdat:
  – men bang is voor represailles;
  – men bang is om racist te worden genoemd;
  – men vooral bang is de eigen baan, de grote woning en auto’s te verliezen….

  Alice Weidel wil de dadergroepen benoemen, maar beter is maatregelen in de wet vast te leggen dat de nationaliteit wordt ingenomen en men wordt uitgezet naar landen van herkomst cq. herkomst familie!

  In Dubai hanteert men de sharia….daar wordt je bij het plegen van een delict na je gevangenisstraf met je hele familie uitgezet!!!

  Like

 6. BigLJohn zegt:

  Atilla de Hun zei; Hoe beschaafder een land is, des te makkelijker het is voor barbaren om het over te nemen. Ik zou daaraan toe willen voegen; daarbij geholpen door criminele politiekers.

  Geliked door 1 persoon

 7. willem zegt:

  Mischien moet de heer Boris Pistorius de politie opdracht geven om de “rechts-extreme” daders met scherpe munitie te confronteren, dan kijken we in het uitvaartcentrum wel of meneer gelijk had.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s