Zweedse politie capituleert voor het migrantengeweld

(Door: Heinz Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

De criminele migrantenbendes in Zweden worden een regelrechte plaag voor het land. Voor de Zweedse politieagenten is de “culturele verrijking” ondertussen een enorme belasting. Maar niet alleen voor hen. Steeds meer vrouwen en kinderen worden slachtoffers van de liberale migratiepolitiek van de afgelopen decennia.

Een Zweedse politieagent klaagt er tegenover het Noorse nieuwsmedium “Document.no” over hoezeer dankzij de regelrechte epidemie aan criminele migrantenbendes ook de jeugdcriminaliteit veranderd is. De jongste generatie zou opgroeien met drugszaken en vuurwapengeweld. Terwijl de 14-jarigen tien tot vijftien jaar geleden vooral opvielen wegens winkeldiefstal, zouden ze nu drugs en automatische wapens verkopen, aldus de politieagent.

“Oudere criminelen gebruiken kinderen om niet zelf betrapt te worden, en voor de kinderen is het een teken van status om uitgekozen te worden. Het begint als coole zaak voor een kind, dat de consequenties niet kan overzien en uiteindelijk in bendeconflicten verwikkeld wordt”, verklaarde de politieagent, die Nicolaas genoemd wordt. De Zweedse politieagent klaagde over de deelname van “zeer kwetsbare” jonge kinderen, van wie velen jonger dan 15 jaar zouden zijn en zodoende in Zweden niet strafrechtelijk aansprakelijk gesteld kunnen worden. “Aan wie moeten ze zich wenden wanneer ze zich ziek voelen of spijt voelen? Aan de schooladviseur, die er maar een of twee uur in de week is en elk schooljaar wordt vervangen?”

Op de vraag hoe waarschijnlijk het is dat de situatie in Zweden in de toekomst beter zal worden, bleef de politieagent pessimistisch. “Daar is geen kans op. Het wordt steeds erger”, antwoordde hij en zei dat kinderen ertoe worden opgevoed “om nooit met een politieagent te praten”, en beweerde dat er in door criminaliteit geteisterde gebieden “gewoon geen respect voor de politie” zou bestaan. Hij wilde niet uitsluiten dat het tot een serieus incident tussen bewapende minderjarigen en politieagenten zou kunnen komen, want “zo ziet de realiteit eruit”. De kinderen worden door de criminelen doelbewust gemanipuleerd. “Er zijn kinderen, die omgaan met geladen automatische wapens. Ze weten de trekker te vinden en hebben geen bedenkingen deze over te halen; ze kunnen niet eens het woord ´consequentie´ spellen.”

Hoe meedogenloos het geheel kan worden, laat de zaak van het 9-jarige meisje Luna zien. Een zogenaamd pas 15-jarige Ethiopiër heeft haar kleding uitgetrokken, haar misbruikt, met haar eigen schoenveters gewurgd en daarna vastgebonden aan boom in het bos achtergelaten om te sterven. De jongen was daarvoor al wegens seksuele overvallen opgevallen, bovendien had hij op schoolcomputers naar wurgporno´s gekeken. Zulke gevallen waren er vroeger praktisch niet, maar inmiddels komen ze steeds vaker voor.

Ook leraren worden steeds opnieuw het slachtoffer van haat en migrantengeweld. Een lerares in Stockholm werd door haar migrantenleerlingen “vies” genoemd, omdat ze “wit en christelijk” zou zijn. Ze wordt door de leerlingen bovendien lastiggevallen en geïntimideerd. Waaronder een leerling, die haar naar huis volgde, nadat ze hem in de les terechtgewezen had. “Hij begon met een paar keer ´s avonds na het werk lastig te vallen. Het maakt me eigenlijk niks uit, maar hij zei: ´Wees voorzichtig´ en andere soortgelijke dingen”, vertelde ze. Een andere leerling volgde haar samen met vrienden en probeerde het huis binnen te komen. De reden? Waarschijnlijk om haar in de groep te verkrachten. “Ik hoorde hoe ze probeerden door de deur te komen. Daarna kreeg ik 53 tekstberichten met de oproep om voorzichtig te zijn; er zaten ook foto´s van mij bij. Ze stuurden teksten van rap-songs”, aldus de lerares tegenover de Zweedse krant “Expressen”.

Als je bedenkt hoezeer de algemene veiligheidssituatie in Zweden in de laatste tien, vijftien jaar verslechterd is – hoe zal het er dan over vijftien jaar uitzien in het Scandinavische land?

Bron:
report24.news
Door: Heinz Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Zweedse politie capituleert voor het migrantengeweld

 1. Henk der Niederländer zegt:

  Dit is niet meer te stoppen.
  Niet alleen in Zweden maar in allelanden van Europa.
  De oplossing zou zijn dat elke regering een regering a la Viktot Orban zou worden gekozen.
  Maar helaas worden verkiezingen zo gemanipuleerd dat dat er nooit van komt en anders is er altijdnog het cordon sanitaire achter de hand.
  Regeringen zijn er niet meer om het land te dienen, maar alleen nog voor partijpolitiek en eigen baantjes.

  Geliked door 4 people

  • Izzy zegt:

   Ik denk dat ons geen keus gelaten wordt, Oog om Oog, Tand om Tand! Als een Ongekozen WEF Regering dit bewust in de hand werkt, is er geen andere keus!

   Like

 2. Meine zegt:

  Importeer de 3e wereld, en…..

  Geliked door 3 people

 3. Ton Ruygrok zegt:

  Dit is allemaal peanuts …..
  Weet je wat pas echt hèèèèl erg is….
  Met laser stralen blanke teksten op een brug projecteren….. da’s errrrrrrrgggggg!!!!!
  Ton Ruygrok, Monster

  Geliked door 5 people

 4. Jules Vismale zegt:

  En dan willen ze in Zweden toestemming geven om in de natuur op wolven te jagen, in plaats van op dat migrantentuig! Het duurt ooit niet lang meer voordat bepaalde autochtoonse Zweden het recht in eigen hand nemen en op dat uitschot gaan jagen en van mij mogen ze dat zo snel mogelijk gaan doen!

  Like

 5. BigLJohn zegt:

  Ik las bij Cultuur on Vuur dat er in Nederland vorig jaar 400.000 nieuwkomers (lees indringers) hier naartoe kwamen. Een verdubbeling met het jaar ervoor. Hoe willen de uitkeringsinstanties dit vol gaan houden, en anders de werkende mens wel. Het zal niet lang meer gaan duren of wij kennen die Zweedse toestanden hier ook. Er bestaat hier al een Wet die het verplicht stelt dat (als het Rijk deze personen niet meer kwijt kan) wij deze – asielzoekers – in huis moeten opnemen. Ziet u het al voor u; ze vreten onze koelkast leeg, verkrachten de vrouw en de dochters, gebruiken verdovende middelen, terwijl na verloop van tijd wijzelf door hun buiten gegooid gaan worden.

  Geliked door 2 people

 6. Sinyo zegt:

  Je hoeft maar in één richting te wijzen waar de oorzaak – niet alleen in Sverige -ligt. Dat is in de richting van het linkse addergebroed, dat eind jaren 60 begon te ontkiemen.
  Waarschuwingen op wat voor ellende te wachten staat, werden genegeerd.
  Voor mij is het voorbeeld van een 180 graden draai. Wim Kok.
  Van schreeuwen op de barricades met open hemd en half lange haren als vakbondsleider tot gestoken in het pak met vest en stropdas.

  Geliked door 3 people

 7. Snappie zegt:

  Andermaal een teken dat de EU alles ondermijnd en op rampkoers ligt met de bevolking. De lidstaten zijn nu al niet meer baas in eigen land en inderdaad wij worden ook vleugellam gemaakt. Provincies en gemeenten worden al gedwongen. Rest de burger nog om een knieval te maken, alle bezittingen verliezen. Maar vooral de veiligheid en vrijheid. Alles naar de kloten

  Geliked door 2 people

 8. Hovawart zegt:

  Het zal ons benieuwen naar welk afvoerputje in de EU de asielstroom uit Scandinavië zal gaan stromen………..drie x raden.

  Like

 9. J.v.d.Heijden zegt:

  Niet een kwestie van of maar van wanneer Duitsland ook capituleert…
  https://www.pi-news.net/2023/01/achtung-reichelt-die-linke-lebensluege-der-offenen-grenzen/

  Like

 10. Whahahahahaha… Zweden was altijd al een lief barmhartig land om in te wonen!! Laat ze er lekker in smøren!! Te debiel øm op zijn møhammedaans te pøepen!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s