ARD en ZDF in de nieuwe Duitse oorlogsmodus

(Door: Wolfgang Hübner – Vertaling: E.J. Bron)

De haat van de groen-linksliberale mediale ophitsers tegen Rusland en Poetin verandert de nieuwsuitzendingen van de staatszenders ARD en ZDF steeds ongegeneerder en agressiever in agitatiekanalen voor oorlogsenthousiasme aan het oostfront van de NAVO.

Wie zichzelf donderdag de “Tagesschau” of het “Heute-Journal” heeft aangedaan, werd ettelijke minuten lang getuige van waar enthousiasme over “Marder”-doodschietmachines uit Duitse productie, over hun levering aan het door het Westen met vele miljarden in stand gehouden regime in Kiev,

en leerde ook dat het alleen maar een smerige truc van de Russen is om een korte wapenstilstand naar aanleiding van het orthodoxe Nieuwjaarsfeest voor te stellen.

De Duitse vazal, die elke soevereiniteit vrijwillig zowel als gechanteerd kwijtgeraakt is, blaft onder het oppertoezicht van zijn bezettingsmacht des te hardere militante tonen hoe minder hij in de kwesties van oorlog en vrede mag meepraten. Terwijl er aan het thuisfront enorme radeloosheid en lijdzaamheid met betrekking tot de geïmporteerde stadsguerrilla heerst en complete stadsdelen in grote steden door de politie, de brandweer en ambulancepersoneel als No-Go-Areas gevoeglijk gemeden worden, wordt multimediaal de innige lust aan de derde oorlog met Rusland binnen een eeuw aangewakkerd.

Dat daar politici, hoofdredacteuren, loonschrijvers en allerlei professoren zitten, die allemaal nooit bereid zouden zijn tot de gewapende verdediging van Duitsland, maakt de ontwikkeling nog walgelijker dan ze al is.

Bron:
pi-news.net
Door: Wolfgang Hübner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron(
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op ARD en ZDF in de nieuwe Duitse oorlogsmodus

 1. Marc zegt:

  Ongelooflijk diepe zucht …..

  Like

 2. Boike zegt:

  Ik wens degenen, die oorlog propageren, een gruwelijke dood in de oorlog, die ze ons door de strot proberen te dauwen.

  Geliked door 1 persoon

 3. bobzelf zegt:

  THERE IS NO EVIDANCE

  I REPEAT … THERE IS NO EVIDANCE

  the available body of facts or information indicating whether a belief or proposition is true or valid.

  SO HOW SOMEBODY CAN THINK THAT PUTIN WANTS THE USSR BACK ??

  HE IS INVENTING UKRAINE WITH 190.000 PEOPLE .

  SO HE CAN ATTACK 1/2 OF IT. OR TAKE THE KRIM AND THE DONBASS.

  THAT’S ALL HE WANTS TO DO !!

  SO IS IS SIMPLE. THE WEST WENT TO THE EAST …

  THE EAST IS NOT COMING TO THE WEST !!

  THE EAST WILL GO TO CHINA AN INDIA. a.s.o.

  huggie . oom vladibob

  Like

 4. Henk der Niederländer zegt:

  Ik blijf me verbazen dat met name de Duitsers de overeenkomsten niet zien tussen de propaganda van Goebels indertijd en de propaganda die nu over ze uitgestort wordt.
  Ik dacht een van de uitspraken van dezelfde Goebels: Indien je een leugen maar vaak genoeg herhaalt, wordt het gezien als de waarheid
  Dan moet er toch een nikkeltje gaan vallen lijkt me.

  Geliked door 2 people

 5. Oliedom zegt:

  Daar in Duitsland ist niet veel anders dan in Nederland met Regering en die (staats)nieuwszenders , zij blijven zeiken over die “lieve” ukraine met zijn corrupte zwerver of over dat klimaat en verkondigen dat, als wij niets doen, wij de ondergang tegemoet gaan of over die “fijne hoogopgeleide asielkrijsers en de rest van dat import” hoe ‘goed’ de meesten van dat tuig WEL NIET is.😡

  Geliked door 1 persoon

 6. Niek zegt:

  Vooral de laatste zin, beeld dat heel goed uit maar zelf gaan ze niet. De idioterie van Nazi Duitsland wordt hierin duidelijk. Arme kinderen die gestuurd worden, de gemiddelde leeftijd is 19 dus pas op die idealistische jongeren en behoed ze voor zichzelf, hou ze tegen. Ik vind het sowieso schandalig van een overheid dat zij die leeftijd mogen rekruteren en niemand die er wat van zegt? Dienen en vooral geen vragen stellen als kanonnenvlees.

  Geliked door 1 persoon

 7. Joost Visser zegt:

  Het wordt tijd dat iedereen die Rutte tegenkomt ´Heil Rutte´ gilt en zijn rechterarm naar voren strekt. Ukraine steunen met alles kun je gelijkstellen met ´Ich hab die totalen Krieg aufgerufen´.

  Geliked door 1 persoon

 8. droevige mof zegt:

  Behalve de publicaties van de AfD en de socialistische Die Linke is ook de Duitse pers in het gareel gebracht, “gleichgeschaltet” zoals de nazi’s zeiden. De twee partijen zijn het over sommige dingen eens, maar dat zullen ze nooit toegeven. Vooral Die Linke niet.

  Like

 9. Ravian zegt:

  Ze kunnen die Marders beter aan die Polizei geven, dan kunnen die ook weer eens in de vele Duitse “no-go areas” patrouilleren, die dingen zijn namelijk tegen immigrantentuig nog prima inzetbaar, in Oekraïne daarentegen zijn het rijdende doodskisten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s