“Explosieve stijging eergeweld in Nederland”, vooral door Syriërs

(Door: “@Mosterd”)

Omar slaat Samira

‘De politie ziet een explosieve stijging van eergeweld in Nederland’ en hoe zou dat nou komen? Goed zo, u had het natuurlijk al gelezen in de kop. Het kwam vroeger vooral door Turken en Marokkanen en tegenwoordig komt het vooral door Syriërs. Eerwraak zou zogenaamd helemaal niks met de islam te maken hebben omdat het een ‘regionaal verschijnsel’ of een ‘cultuurprobleem’ zou zijn. Het AD haalt dan ook een of andere mevrouw aan die ‘lezingen over complexe multiculturele vraagstukken geeft’: “Eergeweld heeft volgens de Arnhemse in sommige culturen vooral te maken met genderongelijkheid (ondergeschikte positie van de vrouw) en machtsongelijkheid binnen relaties.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op “Explosieve stijging eergeweld in Nederland”, vooral door Syriërs

 1. Olie bol zegt:

  Rutte blijft ze binnen halen, het mooie Nederland is een verrot land geworden.

  Geliked door 4 people

  • chrisdirick zegt:

   Voorman, aan dit soort hoogopgeleiden hebben wij inderdaad nood. Mensen die uit eigen ervaring weten hoe het zit. Mensen die niet voor de islam indoctrinatie gevallen zijn en die weten wat ons te wachten staat als wij ook voor die indoctrinatie vallen. Velen zijn al de ogen opengegaan maar we zijn nog met te weinig.
   Zoals ik het nu zie zal het lot van Europa afhangen van allen die niet hoger opgeleid zijn. Deze hoog opgeleiden zijn namelijk de jongeren die ze succesvol geindoctrineerd hebben in de linkse ideologieen en daardoor niet meer zelfstandig kunnen denken. Dat ze dat niet beseffen is echter niet hun schuld. Die ligt bij de onderwijssystemen die kinderen vanaf de kleuterschool al indoctrineren met hun perverse ideëen over rechten van de mens die mijns inziens niets meer te maken hebben met wat er heden ten dage speelt op de wereld.
   De meeste mensen die met hun handen werken beschikken nog wel over gezond verstand en gebruiken dit ook dagelijks. Maar op die mensen wordt neergekeken door onze o zo beschaafde elite.
   Diezelfde elite verwacht dat de onder hun gestelden nooit zullen protesteren. Waarom zouden ze. Het zijn immers allemaal dummy’s die ze makkelijk in de hand kunnen houden.
   Dat dacht de elite van Lodewijk de XVI ook.

   Like

 2. gebochelde zegt:

  Maar die Syriers waren toch allemaal hoogopgeleiden ? Die doen zoiets als dit toch niet ? Mutti had dass auch gesagt ???

  Geliked door 2 people

 3. oliedom zegt:

  Je lacht je ter pletter (niet echt natuurlijk)) over dat npo nieuws met één of andere “Toppie”, die stotterend (aan het eind kwam het eruit) dat het door dat import kwam, maar direct achteraan, dat het wel goed komt en de politie met dit import probleem (o.a. eerwraak) op de goede weg zit en dat de (R)overheid nog meer (Lees:€€€ instoppen) moet doen om dit aan te pakken.
  Nou “Floppie” dat kan maar op één manier en dat is, Stoppen met dat zgn. Asieltuig hier op te vangen en ALLES wat hier zit terug te sturen.

  Geliked door 1 persoon

  • Wim Vreeswijk zegt:

   Met ‘grenzen dicht’ had men reeds in 1985 niet het open grenzen verdrag van Schengen moeten sluiten in Brussel. Dan hadden we nu, anno 2023, niet elke dag opgeschrikt te worden met al dit importnieuws.

   Geliked door 1 persoon

 4. Hovawart zegt:

  Het Ministerie van Justitie kan het wetboek simpel uitbreiden met een inlegvelletje over ‘eerwraak; …….zover men eigen rechter mag gaan spelen wanneer men van eer en wraak kan spreken.
  De sharia doet stiekem z’n intrede………inshallah.

  Geliked door 1 persoon

 5. Blaffertje zegt:

  Eindelijk word het toegegeven dat het vrouwonvriendelijk volk is.

  En dat omdat dit Mo dat 1400 jaar geleden heeft gezegd.
  Mo vertrouwde vrouwen gewoonweg niet, maar ja wat wil je als je als jong meisje gedwongen word te trouwen met een man die je als vee beschouwd en een regelrechte dictator is.

  Geliked door 1 persoon

 6. Blaffertje zegt:

  Hieraan kan je ook zien dat deze culturen in de tijd stil zijn blijven staan.
  Die mannen kunnen niets verdragen en zijn stink jaloers als een vrouw met ze breekt, dan zijn ze op hun kleine pikkie getrapt.

  Het betuigd van een goed karakter als je je verlies neemt i.p.v het vergeld.

  Like

 7. Marc zegt:

  De oorzaak van deze situatie moeten we nog altijd zoeken bij Rutte en Van den Burg!

  Weg met die extremisten!

  Like

 8. delamontagne zegt:

  ‘t-zal wel weer als raciestisch en diskriminazie worden uitgelegd, maar wat ik dan weer véél en veel erger vind,……als Omar Truus slaat [ DE NL TRUUS DUS ].
  Samira is er vanuit haar ervaringen in de giflam-landen [ zou ’t in de genen zijn gaan zitten na al die eeuwen en eeuwen van onderdrukking ] er al helemaal aan gewend dat zij zich aan man-li../Bruut moet aanpassen.
  Want ook de gewone moslim Arab جان مع القصير [ Jalaism al’akhir alqusir ]
  weet dat Farida hem moet gehoorzamen.
  En als ’t man-man is bij de kleine schermutselingetjes !, zouden de bovengestelden nooit eens iets lezen over “eigenrichting” in die muslimlanden.
  Ze vinden dat echt niet zo heel abnormaal daar in de landen van Mo- de Wrede, de buurt-genoten komen zelfs aanmoedigen als er kelen worden doorgesneden.
  Eric van der Burg wil er nog veel meer van importeren uit Achterlikistan, success………

  Geliked door 1 persoon

 9. Langgeleden was Assen nog een rustig provinciestadje! Nu een SHITHOLE!! 1x raden waardoor en wie hiervoor verantwoordelijk zijn!! Sleep ze voor een tribunaal!!

  Tijdens oudejaarsnacht heeft een groep jongens een brommobiel in Assen gesloopt met vuurwerk. Op camerabeelden van de overbuurman is te zien dat een persoon eerst een raam ingooit, waarna een ander een vuurwerkbom naar binnen mikt. “Ik ben er kapot van”, vertelt Aalf, eigenaar van de wagen.

  https://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/15241442/eigenaar-door-vuurwerk-gesloopte-brommobiel-ben-er-kapot-van-zonder-kom-ik-nergens?fbclid=IwAR3T9O8d7X09x4AKOlFR0I2OsFuquMA7vz43cZxO8zGIYY6u0ZUw8lR_-hI

  Geliked door 1 persoon

 10. Hovawart zegt:

  Het Westen werkt bewust naar stammenoorlogen toe, als etnische of religieuze groepen steeds vaker met elkaar een gewapende strijd voeren, guerrilla en terrorisme, en spreekt men straks niet van burgeroorlogen, maar liefkozend van kleinschalige schermutselingen. Blijkt uit onderzoek dat stammenoorlogen (percentueel) gemiddeld 20 keer dodelijker zijn dan de oorlogen van de 20e eeuw……een win-win voor het WEF-WHO-masterplan.

  Geliked door 1 persoon

 11. koddebeier zegt:

  Gelijk uitzetten die idioten !!

  Like

 12. Ravian zegt:

  Als je als man vrouwen en meisjes mishandeld dan ben je een eerloze hond, en een smerig stuk stront.

  Like

 13. J.v.d.Heijden zegt:

  Eerwraak heeft niks met het begrip EER te maken.
  Eerwraak is gewoon MOORD, meestal uitgevoerd door minderjarigen die vanwege ons slappe strafrecht nooit de maximum straf zullen krijgen en na een korte strafperiode weer op straat staan.
  Begint alles weer van voren af aan…
  Eerwraak heeft net als de hoofddoek, moskee, djellaba, en boerka
  maar één functie: zichtbaarheid van islam in het Westen opvoeren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s