Het kabinet discrimineert

(Door: Roy Fernsby)

Reizigers uit China moeten vanaf dinsdag verplicht negatieve coronatest laten zien”, zo luidt de koptekst in Telegraaf. Even afgezien van hoe gevaarlijk corona wel of niet is en afgezien of “Het coronabedrog” volgens Thierry Baudet wel klopt, lijkt het me logisch dat je een bepaalde groep uitkiest wanneer een bepaald gevaar uit die groep komt. Maar ho even…

Is het niet datzelfde kabinet dat het “discriminatie” noemt wanneer de politie vaker de Marokkanen wil fouilleren, omdat die vaker een mes bij zich hebben, of wanneer, refererend aan de homohaat, vrouwenhaat, criminaliteit en het geweld, Wilders zegt: “Wij hebben een Marokkanenprobleem”? Maar ach, de Chinezen mag je altijd lastigvallen; die zeuren toch nooit. Probeer zo’n regel voor Marokko en de steden staan wederom in brand.

Door:
Roy Fernsby
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Het kabinet discrimineert

 1. L. Sevier zegt:

  Het is geen discriminatie dat politie vaker moslims fouilleert want het is puur een FEIT dat zij meer misdaden plegen alleen is dit appels met peren vergelijken….
  De moslims laten zich NIETS zeggen door niet-moslims…
  Dat krijgen ze met de paplepel (lees koran) ingegoten….
  De moslimlanden laten zich NIETS zeggen door NIET-moslimlanden….
  Zo is het, zo was het en zo zal het ALTIJD blijven….
  En de domme schapen hebben het nog steeds niet door….

  China is ook een vreselijk eng land…. Nu doen ze zaken met de Taliban (olie), maar ook dit heeft niets met de coronatest te maken..
  Overigens, de Chinese reizigers krijgen een zelftest alleen wordt er niet gecontroleerd of ze het ook gebruikt hebben…… 😂😂😂 ja, ja….
  Neem nog een prikkie en haal nog een test en daarna naar de psychiater…
  Wat een wereld……….

  Geliked door 3 people

 2. scherpschutter1943 zegt:

  minister kuipers roept de 2e kmer terug van verlof om over het chinese gevaar te spreken. Ik denk dat hij weer probeert het verplicht dragen van een mondkapje er even door te jassen. En daarna natuurlijk weer de avondklok. Dit natuurlijk vanwege die vreselijk gevaarlijke chinese corona

  Geliked door 2 people

 3. Leoownus zegt:

  Verplicht gewoon vaccinatie voor alle immigranten, en we hebben geen imigratie probleem meer

  Like

 4. boorzalf zegt:

  Kabinet doet aan Chinezen pesten. Tja, en dat kan gevolgen hebben.

  Like

 5. Wijs Neus zegt:

  Lastig dit Je kan Chinezen niet met Marokanen vergelijken, Chinezen werken hard, en hebben een echte eigen cultuur

  Like

 6. joojootje zegt:

  Chinezen zijn gewent om gebukt als slaaf te leven, die zullen geen aanmerkingen maken op onderdrukkend en misplaatst beleid, zij komen uit China.

  Like

 7. Léon van Duren zegt:

  Het terroristische COVID-19 pharma maffia establishment onder leiding van de gewetenloze schaamteloze nietsontziende gecriminaliseerde boef Mark R. ,en z’n gecriminaliseerde WEF -BILDERBERGER psychopaten kabinet beschermen alleen zichzelf en niet de Nederlandse bevolking met hun zinloze medische corrupte plannen !!!

  Leugens werden gevolgd door leugens!!

  Het draait het terroristische medische pharma maffia establishment niet om het welzijn van de mensen,maar om totale controle!!

  Het wereldwijd van overheidswege georganiseerde terroristische corrupte COVID-19 pharma maffia stappenplan moet linksom of rechtsom toch doorgedrukt worden door het corrupte gewetenloze geïnstitutionaliseerde pharma maffia establishment !!

  Het gaat de van overheidswege georganiseerde terroristische corrupte COVID-19 pharma maffia boevenbende niet om ons welzijn!!

  https://stichtingvaccinvrij.nl/geheime-onderhandelingen-voor-de-wijzigingsvoorstellen-op-de-internationale-gezondheidsvoorschriften/

  Big Pharma +Big TEC = een zeer dodelijke mix met zeer ernstige gevolgen voor de volksgezondheid!! Pharmakeia = toverij

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Like

 8. Sinyo zegt:

  Doet me denken aan:
  “Zo is het toevallig ook nog eens een keer”

  Like

 9. Andre zegt:

  Verplichte corona test? China heeft het beter geregeld dan die hufters op VWS. De lieg en bedrieg media doet dan wel weer stoer over een paar miljoen voor nep en fop maskers van Sywert maar de hufters van normen, waarden en gezondheid kunnen niet eens 5,1 miljard verantwoorden. In de nep en fop Cojona lockdown in Nederland moest je dan (toen je nog via Schiphol naar Moskou kon vliegen) een nep en fop PCR test doen en allemaal VWS nep en fop verklaringen invullen die vervolgens bij aankomst zo op de grote hoop afval geflikkerd konden worden in Moskou. Laat dat Neurenberg maar zitten de Rutte club kan wat mij betreft direct zo het schavot op met de door HUN veroorzaakte oversterfte en nog heel veel meer ellende!

  Like

 10. saddy zegt:

  “”Even afgezien van hoe gevaarlijk corona wel of niet is en afgezien of “Het coronabedrog” volgens Thierry Baudet wel klopt””

  Dit bijt elkaar.

  Roy trapt verder ook weer in de detail-bespreking terwijl het hier om een veel groter plaatje gaat:

  -Er is GEEN nieuwe variant, ook niet van griep die je om kunt benoemen naar cojona.
  -De WHO (gates) is al weken bezig om china te bewegen de cojona-getallen, test-aantallen en doden, op te hogen en dan nog eens op te hogen
  -De hoax-ministers hebben net overleg in belgie gehad
  -De noodwet moet erdoor gejast worden en dan heb je angst nodig
  -Er komen verkiezingen aan en die 800 fake-news adviseurs van rutte cs kwamen tot nu toe niet verder dan dat hij weer eens bedreigt wordt door de mocro’s en dat hij weer eens stoere oorlogstaal uit moest slaan.
  -De uitrol van de wef-plannen moet steeds sneller vanwege de toenemende weerstand.

  Laten we het daar eens over hebben.

  Geliked door 3 people

 11. Snappie zegt:

  Ja zeker weten, timboeknezen lopen als super spreaders ongecontroleerd het land binnen en de keurslijf Chinezen zeggen op elke vraag ja ze knikken en glimlachen. Tik tok onlangs ook verboden ,lekker puh hé Chinezen. Charlie hebdo gaat de moslims weer tot het uiterste drijven ,dus lekker puh Iraniërs
  Rusland tja mh17, Oekraïne oorlog en wat niet putin de terrorist.
  Ook ziet kuipers nieuw leven in zijn corona waan om de prik weer aan de man te krijgen. Nog snel de Who medische machtiging wet erdoor heen drukken. Echt het is onvoorstelbaar hoe onze minister, liegen ,bedriegen en manipulatief de resultaten staan te beïnvloeden. Ik weet zeker dat dit kartel ons met de verkiezingen gaat besodemieteren.

  Like

 12. Peter. zegt:

  Geen testen ,geen maskers,geen vaccins,wat men aan het doen is ,is niks anders dan die hele pleurisbende weer opnieuw te starten .

  Geliked door 1 persoon

 13. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Hahaha, alle COVID ‘testen’ worden geproduceerd in China op basis van een gemanipuleerd nep-systeem wat helemaal geen ziekte, besmetting of doden kan detecteren maar uiteraard blijft psycho-‘dokter’ Kuipers de WHO-psychopaat Tedros keurig zijn aars likken zoals dat van hem verwacht wordt. De Jonge en Kuipers zijn de compleet gestoorde Karl Lauetrbachjes van Nederland. Als al die WHO gerelateerde lamstralen en volgers afgeschoten worden (naar de maan) is het hele probleem opgelost

  Geliked door 1 persoon

  • henryN zegt:

   Ben het volledig met U eens maar realiseer U goed dat Tedros slechts een pionnetje is in het grote spel .Kuipers likt de aars van GATES . Hij is het die het WHO leidt. Het boek The real Anthony Fauci geeft dat zo duidelijk aan. Het boek zegt ergens The WHO feeling the boot (van Gates) in the neck!!!! Hij heeft zo’n 150 miljard!!!!!!! en stuurt alles aan. Het is mij dan ook een raadsel dat er nog niemand is opgestaan om deze hufter een kogel door z’n kop te jagen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s