Japan start officieel onderzoek naar sterfgevallen door Covid-vaccinaties

(Vertaling: E.J. Bron)

Japan is een officieel onderzoek gestart naar het unieke aantal mensen dat na de Covid-19 vaccinatie gestorven is. Want ook in de Aziatische economische macht tekent zich een correlatie evenals een duidelijke toename van het sterftecijfer sinds het begin van de vaccinatiecampagnes af.

Onderzoekers moeten gevolgen van de mRNA-vaccins onderzoeken

Volgens berichten kregen Japanse onderzoekers de opdracht om de mechanismes te onderzoeken waardoor de experimentele mRNA-vaccins tot sterfgevallen en zware bijwerkingen zouden kunnen leiden.

Professor Masataka Nagao van de medische faculteit van de Universiteit Hiroshima wees erop dat het lichaam van de gevaccineerde personen, op wie hij sectie verrichtte, ongebruikelijk warm waren.

Hogere lichaamstemperaturen bij gevaccineerde doden

“De eerste zorg was dat de lichaamstemperatuur van de lijken heel hoog was, toen de politie de sectie uitvoerde”, zei Nagao.

“De lichaamstemperaturen waren ongebruikelijk hoog, ongeveer 33 of 34 graden Celsius, bericht “Infowars.com”: bij andere lijken, aldus Nagao, “waren de temperaturen op het tijdstip van overlijden zeer hoog. Hun lichaamstemperaturen lagen boven de normale temperatuur, eerder bij over de 40 graden Celsius.”

Bij de grafische voorstelling van de data stelde het onderzoeksteam van Nagao vast dat de genetische samenstelling van het immuunsysteem van de gevaccineerde, overleden persoon op wie sectie was verricht aanzienlijk was veranderd.

Op grond van de onderzoeksresultaten kwam Nagao tot de conclusie dat het vaccin anomalieën in het immuunsysteem veroorzaakt, die tot ontstekingen in het hele lichaam leiden, wat waarschijnlijk de oorzaak voor de hoge lichaamstemperatuur op het moment van de sectie is.

Spike-proteïnes leiden tot ontstekingen en bloedstolsels

“Uit de data en de omstandigheden alleen kan niet geconcludeerd worden dat het vaccin de oorzaak voor de sterfgevallen was”, zei professor Nagao, en voegde er aan toe: “Het is echter onmogelijk om te zeggen dat het vaccin niet de oorzaak was. We kunnen alleen maar zeggen dat het twijfelachtig is, maar we denken dat de vaccinatie in voldoende mate met de immuun-anomalieën in verbinding stond.

In een ander bericht belichtte de dermatologie-expert professor Shigetoshi Sano van de Kochi University School of Medicine de ontdekking van spike-proteïnes op de plaats van huidkwetsuren en en andere huidproblemen bij patiënten die gevaccineerd werden.

“Het uit het vaccin afkomstige spike-proteïne werd in de huid gevonden”, verklaarde Sano en toonde een dia, waarop een fel groen gebied op een huidkwetsuur te zien was, die door een speciale kleurstof zichtbaar werd gemaakt.

“Spike-proteïnes onderdrukken lokaal het immuunsysteem”, verklaarde Sano tegenover journalisten. “Dientengevolge vergemakkelijken spike-proteïnes de reactivering van het herpesvirus.”

Het proces van de afbouw van de spike-proteïne in het immuunsysteem leidt tot ontstekingen in het hele lichaam, die ook tot bloedstolsels leiden, sloot Sano af.

“De functie van de spike-proteïne ter productie van ongewenste reacties is de vorming van bloedstolsels”, verklaarde Sano. “En wat nog erger is: spike-proteïnes kunnen ook lokaal ontstekingen veroorzaken.”

Sano was het ermee eens dat een onderdrukt immuunsysteem iemand vatbaarder maakt voor infecties, en sprak verder: “Ik weet niet of ik het zou moeten zeggen, maar er werd vastgesteld dat gevaccineerde mensen eerder ziek worden van corona-virussen dan ongevaccineerde.”

“Vaak worden dingen in het menselijk lichaam ingebracht, die niet goed zijn. De vaccinatie kan ertoe leiden dat ons hele immuunsysteem niet meer in staat is om tegen zulke slechte dingen te vechten”, waarschuwde hij.

Medewerkers van het ministerie van Gezondheid lieten zich NIET vaccineren

De onderzoeken van de artsen komen op een moment, waarop de professor emeritus van de Universiteit Kyoto, Dr. Masanori Fukushima, het Japanse ministerie van Gezondheid aan de kaak stelt,, omdat het weigert zijn Covid-vaccinatieprogramma´s stop te zetten, en data aanhaalt, die een serie bijwerkingen en sterfgevallen als gevolg van de vaccinatie bewijzen.

“Overal in de wereld wordt al onderzoek gedaan”, zei Fukushima tegen de minister van Gezondheid op een conferentie in het begin van de maand. “Japans prestige staat op het spel. U heeft zo veel mensen gevaccineerd. En desondanks is slechts 10% van de medewerkers van het ministerie van Gezondheid, Arbeid en Sociale Zaken, die vooraanstaande leden van de vaccinatiecampagne zijn, gevaccineerd. Is dat een slechte grap?

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op Japan start officieel onderzoek naar sterfgevallen door Covid-vaccinaties

 1. droevige mof zegt:

  Met betrekking tot Amerikaanse massavernietigingswapens zijn de Japanners erg gevoelig.

  Geliked door 6 people

 2. Léon van Duren zegt:

  Het is te hopen dat ook het klimaatfascistische terroristische WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia psychopaten kabinet van de schaamteloze nietsontziende pharma maffia terroristische Mark R.,en z’n zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde hooggeplaatste gecorrumpeerde immorele corrupte ambtenaren onderzocht gaat worden door een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal,dus niet door aan de overheid gelieerde collaborerende onbetrouwbare instituten en instellingen!!Ook de onbetrouwbare partijdige rol van justitie en het nsb-achtige NCTV moet onderzocht worden vanwege van overheidswege georganiseerd demoraliserend machtsmisbruikende fascistische methoden!!

  De schaamteloze terroristische schertsvertoning van de WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia psychopaat Mark R.,en z’n gewetenloze geïnstitutionaliseerde boevenbende moet een halt worden toe geroepen!!

  https://commonsensetv.nl/17-000-medici-en-wetenschappers-deze-vaccins-moeten-nu-gestopt-worden/

  Het leugenaars-kabinet van de collaborerende schaamteloze nietsontziende beroepsbedrieger Mark R . zou in z’n geheel preventief gedetineerd moeten worden in afwachting van hun berechting door een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!!

  Het ons kent ons gecorrumpeerde gewetenloze WEF-BILDERBERGER banencarrousel moet zo snel mogelijk ontbonden worden!!

  Het opkomende transhumanistische LGBTi COVID-19 pharma maffia fascisme moet nu geweldloos gestopt worden!!

  WIE ZWIJGT STEMT TOE!!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 2 people

 3. Léon van Duren zegt:

  De van overheidswege georganiseerde terroristische COVID-19 pharma maffia vaccinazi’s willen nog steeds niet geconfronteerd worden met hun wereldwijd georganiseerde medische terroristische COVID-19 pharma maffia misdrijven !!De gewetenloze fascistische WEF-BILDERBERGER boevenbende te Den Haag willen absoluut niet geconfronteerd worden met hun met voorbedachten rade gepleegde ernstige terroristische COVID-19 pharma maffia misdaden tegen de menselijkheid!

  Het terroristische COVID-19 pharma maffia narratief moet met behulp van een totaal ontwrichte onbetrouwbare rechterlijke macht kosten wat het kost overeind gehouden worden!!De onbetrouwbare gecorrumpeerde klimaatfascistische neonazistische WEF-BILDERBERGER Nederlandse overheden hebben het vertrouwen verloren van de bevolking !!

  Nederland is momenteel een onbetrouwbare bananenrepubliek geworden!!
  De meerderheid van de ruggengraatloze waardeloze tweede kamer minkukels hebben stilzwijgend ingestemd met deze verwerpelijke status-quo!!!

  https://rumble.com/v1dvc6n-1000-athletes-collapsing-dying-heart-problems-blood-clots-march-2021-to-jun.html

  STOP HET TERRORISTISCHE WEF-BILDERBERGER FASCISME!!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 1 persoon

 4. Léon van Duren zegt:

  Natuurlijk zijn en waren de afgedwongen terroristische experimentele COVID-19 pharma maffia vaccins niet veilig!!

  https://jezuskomtspoedig.nl/QA/Is-de-COVID-19-vaccinatie-veilig/

  De onbetrouwbare terroristische COVID-19 pharma maffia minister Ernst K. van het louche onbetrouwbare ministerie van VWS zal ook nu proberen het plandemie machtsmisbruik te continueren!!De belangen van het corrupte geïnstitutionaliseerde terroristische COVID-19 pharma maffia syndicaat zijn te groot om hun misdadige handelingen toe te geven!!

  Het ons kent ons geïnstitutionaliseerde gecorrumpeerde boeven-banencarrousel moeten elkaar natuurlijk een hand boven het hoofd houden!!

  WIE ZWIJGT STEMT TOE!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 1 persoon

 5. pepo Copyright zegt:

  100 % waar.
  Je kan check it bij jezelf.
  24/7 traceerbaar wereldwijd.

  https://www.bitchute.com/video/0svatYh85NKy/

  Geliked door 2 people

 6. Peter Rissing zegt:

  “En desondanks is slechts 10% van de medewerkers van het ministerie van Gezondheid, Arbeid en Sociale Zaken, die vooraanstaande leden van de vaccinatiecampagne zijn, gevaccineerd. Is dat een slechte grap?” Nu, waarom zou dit zijn gebeurd. Welke kennis hebben de mensen bij dat Ministerie van Gezondheid, Arbeid en Sociale Zaken ? Daar weigerde 90% de prik ? Dát onderzoek, daar zou ik graag leiding aan geven !

  Geliked door 3 people

  • Kanaloa01 zegt:

   In Nederland zal het niet anders zijn. Hugo de Jonge stond in 2021 al op 6 verschillende foto’s waarin hij geprikt wordt en neem van mij aan dat die dwaas zich echt geen 6 x heeft laten prikken.
   Het is ook in Frankrijk zo dat veel bestuurders niet gevaccineerd zijn en dat zal in de andere landen onder de bestuurders niet anders zijn.

   Like

 7. Htskday zegt:

  De beerput schijnt in Japan eindelijk open te gaan.

  Hier nog een paar videos, de eerste heeft u waarschijnlijk al in het bovenstaande artikel gezien.

  Em. prof. dr. M. Fukushima (Kyoto University) gaat te keer tegen mensen van het Japanse Ministerie van Gezondheid en eis onderzoek naar oversterfte.

  Deel 1

  Deel 2

  Deel 3

  Deel 4

  Geliked door 3 people

 8. Htskday zegt:

  En dan dit!

  COVID-19: Een wereldwijde financiële operatie’

  Een verhelderend en interessant artikel om zeer rustig en geconcentreerd te lezen, het dan wegleggen, laten bezinken en er vervolgens, in alle rust, zeer goed over na te denken…

  .
  We maken de grootste wereldwijde georganiseerde misdaad sinds de Tweede Wereldoorlog door.
  De schaal van het bedrog is te groot voor zelfs velen die zichzelf als “wakker” beschouwen om te accepteren of te begrijpen en gevangen te blijven in een of andere versie van de “Covid” draaimolen.
  Anderen slapen nog of zijn getraumatiseerd terwijl het sociale weefsel aan stukken wordt geslagen terwijl de wereld om hen heen volledig wordt getransformeerd.

  https://off-guardian.org/2023/01/02/covid-19-a-global-financial-operation/?t=TS3K6fPiGbthe6uXgiZ2QA&s=03

  (Helaas in de Engelse taal..
  Gebruik of download bv google translate indien u de Engelse taal niet machtig (genoeg) bent.)

  Geliked door 2 people

  • Blaffertje zegt:

   @Htskday.

   Wat mij bijblijft is een stukje uit een artikel in de Telegraaf van een paar maand geleden over de leeftijdsverhoging van de pensioenen.

   Bij benadering; “Het is genoodzaakt de pensioenleeftijd te verhogen omdat wij hadden verwacht de levensverwachting zou dalen.
   Tijdens de corona pandemie waren er minder sterfgevallen dan verwacht”.

   Ik heb het artikel helaas niet meer, maar ik was flabbercasted toen ik het las en heb het met een aantal mensen gedeeld.
   Die lazen tussen de regels door hetzelfde als ik.
   Het lijkt er steeds meer op dat de p(l)andemie en ander doel had en krijgen de wappies op steeds meer punten gelijk.

   Geliked door 2 people

 9. saddy zegt:

  Maar even goed opletten:

  Je hebt woorden, dus niks, en de “”daden”” zijn tot nu toe niet meer dan dat je in al die landen allemaal aparte onderzoekjes hebt.. Je weet nu al dat er straks bewust niks met elkaar te vergelijken is, maar wel dat “”conclusies moeilijk zijn”” dat er “”heel hard gewerkt is”” dat het zo’n grote “”crisis”” was en dat het “”onderzoek”” heeft aangetoond dat het juist goed is dat alle soevereiniteit aan gates (als eigenaar van het WHO) gegeven is.

  Een goed, mondiaal en methodologisch niet aan te vallen onderzoek is redelijk makkelijk op te zetten, maar dat wordt van bovenaf vermeden. Wat ik zie in nederland is de UvA-methode: Eerst de gewenste uitkomsten bedenken en vandaar terug een “”onderzoek”” bedenken.

  Een echt MEDISCH onderzoek is zelfs al lang verboden. Je hoeft nl alleen maar te snijden en het dossier er naast te houden. Meer heb je in eerste instantie niet nodig. Vind je geen duidelijke oorzaak? Dan ga je pas naar externe factoren kijken. Zo werkt het al 2500 jaar. Nu gaan ze alleen naar externe factoren kijken en ABSOLUUT niet snijden, want dan hangen ze.

  Kuipers die zegt dat “”hij zich niet met dit onderzoek bemoeit?”” Dat klopt inderdaad dit keer omdat hij zich al met de UITKOMSTEN heeft bemoeid.

  Geliked door 1 persoon

  • Blaffertje zegt:

   @saddy.
   Nog voor de eerste prik was gezet heeft Lareb juristen en advocaten ingezet om het juridisch zo dicht te timmeren dat geen schadeclaims konden worden ingediend als mensen schade ondervonden van de vaccinaties.

   Dat zet te denken toch?

   Van de eerste seconde af aan vertrouwde ik de onzin niet die verkocht werd aan ons over het virus, de maatregelen en de vaccinaties.
   Ik ontstrijd niet dat er een virus is met de naam corona, maar alle onzin er omheen wel.

   Een virus volgt altijd een vast patroon, het begint heel dodelijk maar is vrijwel niet besmettelijk, maar gaandeweg, na iedere mutatie die daarop volgt, wordt het langzaamaan besmettelijker maar minder dodelijk en zo blust het uiteindelijk uit.
   Het enige wat helpt is je eigen weerstand en niets anders.

   En dan de vaccinaties.
   Er bestaan geen vaccins die je kunnen helpen om geen virusbesmetting te voorkomen en er bestaan evenmin medicijnen die een virus kunnen bestrijden.
   Medicijnen kunnen wel verlichting en ondersteuning geven aan je lichaam om het te overwinnen, maar je lichaam moet het toch echt zelf doen.

   En dan de draconische maatregelen die meer schade hebben berokkend dan dat ze goed hebben gedaan.
   Er zijn meer doden door de maatregelen gevallen dan door het virus.
   Denk daarbij aan de gemiste diagnoses, uitgestelde operaties, stress, enz. wat velen het leven heeft gekost omdat huisartsen en ziekenhuizen de deur dicht hielden voor patiënten en ze niet fysiek wilden zien.
   Corona had voorrang op alles.
   Een jonge meid van 23 is gestorven aan kanker omdat ze niet op tijd geopereerd kon worden, iemand van in de 80 kreeg voorrang op haar omdat deze corona had.

   Het heeft mijn man bijna zijn leven gekost.
   Als ik niet mijn grote bek had op gezet dan had hij nu in het graf gelegen door hartfalen.
   Voor de telefoon leek de bauwdheid nl.op een bronchitis, maar het bleek toch een beetje gevaarlijker te zijn.

   Hoe dan ook.
   Het heeft volgens mij maar één doel gehad, de zwakken opruimen want die zijn te duur.

   Zie ook maar wat ze nu in verzorgingshuizen weer doen met voedselrantsoenering en de verwarming lager zetten.
   Dat ruimt ook weer op onder de oudjes.

   Geliked door 2 people

   • pepo Copyright zegt:

    Én op het ” Covit-19″ virus ” zit een patent op.
    Jawel en aangevraagd en afgegeven in 2016 in the Nederlands.
    Door één heel bekend persoon uit een heel bekende familie.
    Alles is bekend.

    Geliked door 2 people

   • saddy zegt:

    @Blaffertje.
    Heel mooi om te lezen dat telefoon-bronchitis-toch een beetje gevaarlijker met een GOEDE afloop-verhaal.

    Met de nevenschade zit je ook goed, uit de wob-stukken blijkt zelfs dat een aantal ziekenhuizen in die periode geadviseerd is om het aantal IC-bedden te verlagen!

    Geliked door 1 persoon

 10. Léon van Duren zegt:

  OVER DE GECORRUMPEERDE MAINSTREAMMEDIA HERSENSPOELING GESPROKEN!!

  https://www.frontnieuws.com/flashback-covid-sektelid-duwt-en-dreigt-met-pepperspray-op-costco-medewerkers-omdat-ze-geen-masker-dragen/

  Wanneer bieden de gecorrumpeerde corrupte Nederlandse overheden hun oprechte verontschuldigingen aan aan 18 miljoen onwetende en bedrogen Nederlanders?

  Het terroristische COVID-19 pharma maffia fascisme kan nog steeds geweldloos beëindigd worden!!

  Like

 11. Léon van Duren zegt:

  Het van overheidswege georganiseerde verstoren van de openbare orde orde met behulp van het corrupte terroristische klimaatfascistische COVID-19 pharma maffia stappenplan narratief moet stoppen!!

  De zeer vele geïnstitutionaliseerde daders in allerlei maatschappelijke functies en posities moeten met behulp van een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal berecht gaan worden!!

  De zeer vele geïnstitutionaliseerde daders mogen niet straffeloos wegkomen met hun van overheidswege georganiseerde medische corrupte COVID-19 pharma maffia misdaden!! Het ongecontroleerde experimentele vaccinatie project is een misdaad van het allerergste allooi!! Ook het gecorrumpeerde niet onafhankelijke RIVM moet onderzocht worden!!

  Elke zichzelf respecterende justitie medewerker moet het boek van Robert F Kennedy junior lezen over de gevaarlijkste psychopaat op aarde ; De Real Anthony Fauci!!

  https://niburu.co/binnenland/18166-laatste-weken-van-2022-was-oversterfte-hoger-dan-ooit

  Obducties op overledenen met behulp van pathologen anatoom zijn nodig om de doodsoorzaken grondig te onderzoeken!!

  WIE ZWIJGT STEMT TOE!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren,(een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen!!)

  Haelen 6081CZ

  Like

 12. Léon van Duren zegt:

  EEN NEDERLANDER MET VERANTWOORDELIJKHEIDGEVOEL !!

  Zo horen wij met een gecorrumpeerde corrupte immorele gecriminaliseerde terroristische COVID-19 pharma maffia overheid om te gaan!!

  Chapeau voor deze moedige vrijheidsstrijders!!

  https://cafeweltschmerz.nl/videos/pfizer-rapport-veroorzaakt-ophef-in-gemeenteraad-max-von-kreyfelt-en-ton-koenderink/

  WIE ZWIJGT STEMT TOE!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren .

  Haelen 6081CZ

  Like

 13. Léon van Duren zegt:

  De van overheidswege georganiseerde terroristische corrupte COVID-19 pharma maffia psychopaten dienen allen door onafhankelijke tribunalen vervolgd te worden!!(ongeacht hun statuur of maatschappelijke positie!!)

  Niemand van het geïnstitutionaliseerde terroristische overheidsgeboefte mag vrijuit gaan!!

  Like

 14. Joost Visser zegt:

  Dan zit daar een man die stelt dat we van de ´bad science´ af moeten en spreekt dit uit dragend een bewezen niet- werkend mondluiertje. Bizar toch eigenlijk.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s