Vreemd . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Frans v Elsen)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Vreemd . . .

 1. Olie bol zegt:

  klopt daarom had ik al ge reageert op een van u bloggers heer Brand 80% van de Nederlander klapt hier voor, zie Duitsland/USA/Frankrijk weer nieuwe oorlog materieel naar dalnar dus het westen onder leiding van USA heeft oorlog met de russen na bijna 78 jaar heeft niemand iets geleerd.

  Like

  • Olie bol zegt:

   O jee wat tik fouten in het betoog.

   klopt daarom had ik al gereageerd op een van u bloggers heer Bron 80% van de Nederlander klapt hier voor, zie Duitsland/USA/Frankrijk weer nieuwe oorlog materieel naar Oekraïne, dus het westen onder leiding van USA heeft oorlog met de russen, na bijna 78 jaar heeft niemand iets geleerd. Ik wens u een mooi weekend allen.

   Like

 2. BosscheBol zegt:

  Zo vreermd is dat niet, want al die mensen die zo dolenthousiast wapens naar Oekraïne sturen, zijn die homo’s van de regering die nooit en te nimmer naar het front zouden hoeven gaan en verder ook nergens last van hebben.

  Geliked door 1 persoon

  • Olie bol zegt:

   Het klootjes volk is het kanonnenvoer, is nog nooit anders geweest.

   Geliked door 1 persoon

   • BosscheBol zegt:

    Juist, en op het einde van de oorlog krijgen de ministers en generaals een gouden medaille, de officieren een zilveren en de soldaten (die het overleefd hebben) een blikken.

    Like

   • Olie bol zegt:

    Dan lees je dit in de leugenkrant van Adam.
    VS leggen Iran sancties op vanwege levering drones aan Rusland

    De Verenigde Staten komen met nieuwe sancties tegen zeven personen in Iran vanwege de levering van aanvalsdrones aan Rusland. De drones worden volgens de Amerikanen gebruikt voor aanvallen op burgerdoelen in Oekraïne.

    De tegoeden van de personen in de VS worden bevroren. Daarnaast mogen Amerikanen geen handel meer met ze drijven. Zes van hen zijn directie- en bestuursleden van een luchtvaartbedrijf dat verantwoordelijk zou zijn voor het ontwerp en de productie van drones. Het bedrijf zelf kreeg in 2013 al sancties van de VS opgelegd. De sancties richten zich ook op de directeur van een organisatie die toezicht houdt op het Iraanse programma voor ballistische raketten.

    De VS legden eerder ook al sancties op aan bedrijven en personen die worden beschuldigd van betrokkenheid bij de Iraanse drones die Rusland in Oekraïne gebruikt. Iran erkende vorig jaar drones aan Rusland te hebben geleverd, maar zei dat het om een klein aantal ging en dat de levering plaatsvond voor het begin van de Russische invasie op 24 februari.

    Wanneer komen er sancties tegen Frankrijk Nederland Duitsland en usa om dat zij wapens aan Oekraïne levert.

    Like

   • Olie bol zegt:

    BosscheBol Geen metaal maar PTSS, die voor de rest van hun leven beschadigd zijn

    Geliked door 1 persoon

   • Ravian zegt:

    En terwijl nog nooit is aangetoond dat de Russen burgerdoelen beschieten beschiet de US aantoonbaar doorlopend burgerdoelen in de Donbass en daarbuiten.
    Zo werkt dat met criminelen; beschuldig het slachtoffer van hetgeen jezelf gedaan hebt.
    Het zal mij benieuwen hoe de westerse MSM, als dit straks niet meer onder de pet te houden is, de zaak gaat spinnen.
    En het zal mij nog meer benieuwen wat de Westerse politiek dan uit de hoge hoed gaat toveren om het vege lijf te redden.
    Ik gok op een Kim de Oen oplossing; zorg dat je de bevolking zo onder de knoet hebt dat het niet meer uitmaakt wat je allemaal hebt uitgevreten.
    Daar hebben ze, onder de bezielende leiding van KlauSS SSchwab, ook al een leuk begin aan gemaakt tenslotte.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s