NPO

De NPO en zijn bestuurders vinden het onverteerbaar dat er een nieuwkomer in het bestel is die het geluid laat horen dat ontzettend veel echte Nederlanders weten te waarderen. Het volk steekt daarom de middelvinger op naar de linkse D66 NPO-bestuurders. Fuck You!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Quoterman“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op NPO

 1. scherpschutter1943 zegt:

  wordt lid van ON, laat ze de pest krijgen bij de NPOstasi

  Geliked door 4 people

 2. Ravian zegt:

  Een ongekleurde media is wel zo’n beetje de belangrijkste basisvoorwaarde van de democratie.
  Dat de NPO zo’n beetje door D66 gerund wordt is dus sowieso een schandaal.
  Het is een vorm van kiezersbedrog, en het is tevens stemfraude.
  Het degradeert de democratie tot een indirecte dictatuur.
  De huidige Nederlandse regering is dus feitelijk gewoon illegaal, omdat ze middels fraude en bedrog aan de macht gekomen is.

  Geliked door 2 people

 3. Julia zegt:

  Welk zinnig en weldenkend mens kijkt überhaupt nog naar de Nederlandse zenders vooral die NPO en de rest van de commerciële zenders. Wat een bagger en onwaarheden spelletjes daar is wat zij het domme volk mee zoet houden.

  Geliked door 2 people

 4. Snappie zegt:

  Net zoals het kartel kabinet vervult de npo een publieke functie daarom zijn zij ook één op één schuldig aan misleiding in verdraaide leugens. Het verspreiden van desinformatie en onbenulligheden. Zij maken het nieuws niet zelf meer dat gebeurt in de info hub van het wef kabinet. Zij zitten in de deep state of shit. Biedt de middelvinger aan en het zuigt de hele vuist naar binnen. Hmmm dat is dus fist fucking deep.

  Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Snappie, de NPO is de Nederlandse Propaganda Omroep, een publicitair orgaan , betaald door de beastingbetaler, belast met de taak om het regeringsbeleid zodanig te draaien en te kneden, dat het volk het door de strot kan krijgen. Als andere aktiviteit heeft die NPO tot taak het toezicht over de programmas van de zendgemachtigden want die dienen in de pas te lopen met de standpunten van de regering. (zie het gelazer over omroep ON, waarvoor men nu druk bezig is om een stok te vinden om die hond te slaan)
   De heer Goebbels, de propagandaminister van de nazis in wo2, was daar een meester in. Ik denk dat de leerboeken over massa-indoctrinatie en manipulatie door de nazis nog wel bij de NPO opperhoofden in de boekenkast staan. Conclusie, bij de NPO is geen waarheid te vinden alleen gemanipuleerde leugens Wel typisch vind ik het dat overal bij de NPO de vazallen van dood66 opduiken.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s