Als je de hel op Aarde wilt zien, ga dan naar Iran

(Door: “Balkanske priče”)

Iran is de grootste destabiliserende factor in het Midden-Oosten. Het ondersteunt verschillende terreurgroepen, zoals Hamas en Hezbollah, werkt aan een ballistisch raketprogramma en zegt Israël van de kaart te willen vegen. In dit sharia-land wordt gebruik gemaakt van een combinatie van executies, martelingen, onderdrukkende en de sharia (islamitische wet) vervolging om de idealen van de islamitische revolutie af te dwingen. Martelen is aan de orde van de dag in Iran. De gevangenissen van Iran zitten overvol. Een voormalige gevangene vertelde dat een cellenblok voor 150 mensen gevuld was met 700 tot 1000 gevangenen, zodat mensen zelfs in de toiletten moesten slapen. De hygiënische omstandigheden waren verschrikkelijk en veel mensen waren ziek. Discriminerende wetten en beleidsmaatregelen tegen homoseksuelen en andere seksuele minderheden in Iran stellen hen bloot aan intimidatie, geweld en zelfs de dood (volgens Human Rights Watch). Iran heeft wetten die executies toestaan voor homoseksueel gedrag op basis van wederzijds goedvinden. Volgens onderzoek van de Iraanse mensenrechtenorganisatie Abdorrahman Boroumand Centre for Human Rights en Amnesty International is in Iran een golf van executies gaande. Tussen 1 januari en 30 juni 2022 zijn tenminste 251 mensen geëxecuteerd…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Als je de hel op Aarde wilt zien, ga dan naar Iran

 1. karton zegt:

  Ik geloof d’r hélémáál niks van ! Ik lees alleen maar dat de islam een geloof is van liefde, vrede en tolerantie ! En dat blijkt toch ook wel duidelijk uit de zaken waarbij islamieten zijn betrokken ? Ongelovigen worden doodgeschoten in een tram te Utrecht, jonge meisjes worden verkracht, hulpverleners worden belemmerd enz. De meeste van hun edele daden worden onder de pet gehouden.

  Geliked door 2 people

 2. saddy zegt:

  Er schijnt ook ergens een land te zijn waar de overheid gepensioneerden met loden wapenstokken bewust op het hoofd laat slaan en waar men ongestraft jeugdigen in de rug probeert te schieten.

  Waar men plaats heeft voor 9 miljoen maar er 18 miljoen rond laat denderen. Met een rattenplaag in het kielzog.

  Waar men de een alles afpakt om zonder reden aan de ander te geven.

  Waar geen recht meer heerst.

  Waar men kinderen meelwormen te eten geeft

  Geliked door 7 people

 3. BigLJohn zegt:

  Er wel eens bij stil gestaan dat, als wij in Nederland alles maar op zijn beloop laten, wij op termijn de beschreven toestanden ook hier gaan meemaken ?

  Geliked door 4 people

 4. Mike zegt:

  Als je de hell op aarde wilt zien kun je ook gewoon in Nederland blijven.

  Geliked door 1 persoon

 5. Dolf van de Klundert zegt:

  Ik ben er een paar keer geweest en ik kan uit eigen ervaring zeggen dat het best meevalt.
  Teheran, die stad waar niets mag maar alles kan.
  Alcohol, sterke drank, bier, wijn, geen probleem. In een restaurant de fles mee in een papieren zak onder tafel. Na sluitingstijd de deuren dicht en de drank op tafel. U wilt varkensvlees, bestel white meat.
  Meisjes zonder kopvod in het park.
  Het verplichte kopvod daar moet je ook weer niet overdrijven, het wordt meestal halverwege de oren gedragen. Okay, het is geen vrije wil, maar toch.
  Nergens zoveel vrouwen gezien in hoge technische posities.
  Spreek iedereen maar aan in het Engels, dat hoef je in Bologna niet te doen.
  Bijna geen controle op het vliegveld.
  Nooit een volk ontmoet dat in de volksaard zo supervriendelijk is. Behalve Brazilianen misschien.
  Ga maar eens naar alle restaurants en bars vlakbij Tabiaat Bridge. Zelden zo een gezellige en bruisende omgeving gezien.
  De enige zichtbare hel in Iran is het verkeer. En de kleine elite die geestelijk gestoord is. Dat hebben we zeker gemeen met het Iraanse volk.

  Geliked door 1 persoon

  • Dolf van de Klundert:over welk land heb jij het over? Alle Iraniërs praten het tegenovergestelde wat jij zegt. In Iran is de sharia aan de macht en we weten zeer goed hoe je daar dan leeft. Dus geen,alcohol, sterke drank, bier, wijn en geen meisjes zonder kopvod in het park.

   Geliked door 1 persoon

   • Dolf van de Klundert zegt:

    Ik zeg slechts wat ik gezien heb.
    Niet, wat hij zei dat zij zei wat de andere gezegd heeft over de uitspraken van iemand anders die iets gezien heeft.

    Je bent er nooit geweest en je weet zeer goed hoe je daar leeft.
    Tsja.

    Dat praktisch iedereen daar van het regime af wil, dat is een ander verhaal.

    Weet jij dat er ca. 15 synagogen in Teheran staan?
    Zeg maar niets, ik ken jouw antwoord.

    En dan het volgende nare voor je :

    “Jews have the same rights as Muslims in the Islamic Republic!”

    This was one of the many claims made by Homayoon Sameh Yeh Najafabadi, a Jewish MP and representative of the Jewish community in the Iranian parliament

    …. laat dat inzinken, een Jood in het Iraanse parlement.

    Like

   • Sommige kunnen er 100x zijn,maar van de boom zien ze het bos niet. Ik heb tientallen duizenden Iraniers gehoord over hoe het leven is in Iran. Dus, hoef ik daar niet te zijn. En ik was ook niet in nazi-Duitsland,maar weet zeer goed wat er daar gebeurd is. En synagogen en kerken heb je genoeg in islamitische landen en dat betekent niet dat het daar een paradijs is.

    Like

  • Afghanistan of Pakistan zijn ook sharia-landen en daar kun je niet eens dromen over alcohol, sterke drank, bier, wijn en meisjes zonder kopvod in het park of zoveel vrouwen zien in hoge technische posities.

   Geliked door 1 persoon

 6. Dolf van de Klundert zegt:

  Richt je eens op de Arabieren in plaats van de Perzen/Iraniërs.
  De Soennieten (Arabieren) geven niets om een dode meer of minder. De laatste koning van Saoedi Arabië is waarschijnlijke ergens in de woestijn geflikkerd.
  De Sjiieten (Perzen) hechten aan een mensenleven en treuren om hun doden. Daarom heeft de grootste eikel Khomeini ook een praalgraf.
  Sjiieten hechten ook aan het leven van hun bloedbroeders in Libanon en Israël. Daar kunnen wij Nederlanders nog iets van leren om voor elkaar op te komen.

  Like

  • Bij Perzen/Iraniërs is het hetzelfde als in soennitische landen, shariawetten zijn van kracht.En voor prostitutie,de verkoop van alcohol en varkensvlees worden mensen opgehangen in deze sharia landen.Mensen in Iran leven niet in de hemel zoals je zegt.

   Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Dolf v.d. K .op 10-1-2023 om 09.40 u.
   Mogelijk begrijp ik verkeerd, Dolf, maar als u zegt : “De Perzen hechten aan een mensenleven” dan denk ik meteen aan de jonge mannen én vrouwen die daar momenteel worden geëxecuteerd omdat zij deelnamen aan een demonstratie.
   “Nederlanders kunnen nog iets van hen leren om voor elkaar op te komen “,
   is een ander statement van u.
   Wat dacht u van ál die mensen die bij de ingangen van de AZC’s die zg. “vluchtelingen” naar binnen juichten en hen vervolgens bij hen thuis uitnodigden ? Bedoelt u dát ook met “opkomen voor elkaar”?,
   (dat de stommelingen door diezelfde “vluchtelingen” vervolgens werden bestolen of, nóg erger, werden verkracht werd, bijna, nooit bekend gemaakt)
   Ik was ooit in militaire dienst, met als enige reden, “strijden voor volk en vaderland”, dus……….ik kwam op voor “volk én vaderland”; dat heeft me ruim 2 (twee !!!) volledige jaren van m’n jeugd gekost, omdat ik opkwam voor het volk.
   Wat moet ik nú nog leren, Dolf ?
   (heb ik uw reactie totaal verkeerd begrepen. laat ’t me weten)

   Like

 7. Dolf van de Klundert zegt:

  Wat ik merk bij mensen die niet begrijpend kunnen lezen of naïef zijn is dat die denken dat ik het Iraanse regime toe juich.
  Wat het gevolg is van de haat jegens Iran is dat uiteindelijk toch de gewone man daar de tol betaalt voor de “verandering”.
  Wat maken ons druk als hier bejaarden worden geslagen, geprobeerd wordt kinderen in de rug te schieten, zoals Saddy zegt?
  Verblind door haat, omdat men de Islam in ons eigen land ziet als het grootste probleem. Het zijn de politici van de laatste 50 jaar in ons land die de haat verdienen, niet een volk duizenden kilometers hier vandaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s