Oproep tot autopsie verdachte sterfgevallen

(Door: “bezorgde burger”)

Kort geleden is in onze familie iemand onder verdachte omstandigheden gestorven. Een plotselinge hartaanval zonder voorgeschiedenis van hartproblemen. De huisarts raadde autopsie af, omdat het familielid kort ervoor genezen was van griep en, volgens hem, een hartaanval na een ziekte vaker voorkomt.

Na contact te hebben opgenomen met het mortuarium van het ziekenhuis bleek dat vrijwel nooit autopsie wordt gedaan na hartaanvallen, herseninfarcten etc. Ze waren ook niet bekend met vaccin gerelateerde overlijdens, omdat deze eigenlijk nooit onderzocht worden. De arts van het mortuarium was wel bekend met verhalen over bloedklonters en andere vaccin gerelateerde doodsoorzaken, maar omdat ze nooit gericht autopsie doen bij mogelijke vaccinatieslachtoffers was het hun onbekend of deze verschijnselen zich ook in Nederland voordoen.

De huisarts is waarschijnlijk degene die zijn patiënt heeft ingespoten met dit ‘vaccin’ inclusief boosters. Hij wil geen verantwoording en het schijnt normaal te zijn dat, wanneer deze ‘artsen’ een sterfgeval hebben dat gerelateerd kan worden aan hun handelen, zij de naaste familie dringend afraden om autopsie te laten doen.

Ze maken dus gebruik van de emotionele toestand van de nabestaanden om het bewijsmateriaal voor hun mogelijk misdadige handelen te vernietigen, want na de begrafenis of crematie valt niet meer te bewijzen waaraan deze patiënt is gestorven.

Ten eerste raad ik u van harte aan de documentaire ‘died suddenly’ te bekijken. Daar gaan uitvaarders uitvoerig in op de extreme bloedklonters en vaccinatieschades die zij in de praktijk tegenkomen.

Het is helaas zeer aannemelijk dat ook u in 2023 enkele zo niet vele sterfgevallen in uw omgeving gaat meemaken nu de ‘vaccins’ hun werk beginnen te doen. Daarom wil ik een ieder oproepen om er alles aan te doen om de verdachte sterfgevallen onderzocht te krijgen.

Het is zeer aannemelijk dat artsenorganisaties en waarschijnlijk de politiek lijken willen laten verdwijnen om zodoende bewijslast voor hun verantwoordelijkheid voor de almaar groeiende oversterfte te vernietigen.

Want mocht er ooit gerechtigheid komen, dan moet er natuurlijk wel bewijsmateriaal zijn om de verantwoordelijke politici, artsen en organisaties te veroordelen.

Door:
bezorgde burger”)
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Oproep tot autopsie verdachte sterfgevallen

 1. bobzelf zegt:

  BIJ 6 MILJOEN VERGASTE JODEN WAS JE DOODSTIL
  BIJ 31.000 DODEN IN DE DONBASS WAS JE DOODSTIL
  BIJ 50 LEVEND VERBRANDE MENSEN IN ODESSA WAS JE DOODSTIL
  EN
  NU EEN FAMILIELID. EN ALLE JEZUS REDT PEENTJES STAAN OVEREIND ??

  VRAAG HET EVEN .. ALS HIJ KOMT. WAAROM

  DANK U . OOM BOBZELLUF

  ZELF EEN FANATIEK ANTIVAXER. DUS WAAROM HEB JE JE FAMILIE NIET DAG EN NACHT GEWAARSCHUWD.

  WIJ HIER INCL MIJN OUDE VRIENDIN TISTOCHWAT HEBBEN JE DIK 24 MAANDEN GELEDEN AL GEWAARSCHUWD .

  JE HAD JEZUS IN JE BUURT. DIE WIST HET TOCH OOK ??

  GOHHH. WAT GEK . WHAHAHAHAHAHA

  Geliked door 1 persoon

  • asn den haan zegt:

   Het gaat er niet om dat jij gelijk hebt.
   Waar het hier wel om gaat, dat er bewijzen moeten komen.

   Like

   • bobzelf zegt:

    asn den haan zegt:
    10 januari 2023 om 08:25

    WAAROM . ALS JE 5000 X GEWAARSCHUWD WORDT. DAN WEL BENT

    JE HET VERROT OM ZELLUF TE ZOEKEN VIA INTERNET

    HOEVEEL FILMS EN FOTOOS WIL JE ZIEN VAN “”BLOEDKLONTERS “” ??
    EN EEN BESCHADIGD INMUUNSYSTEEM ??

    HOEVEEL DODEN MET EEN LONGEMBOLIE ?? ( EEN WERVENDE ZWEVENDE BLOEDKLONTER IN JE LONGEN “””?
    EN DAN DE PATIENT MET ZUURSTOF OP ZIJN BUIK LEGGEN …

    DOOD BINNEN 12 UUR ALTIJD .

    ALS DOKTOREN “”DE ECHTE “‘ JE ADVISEREN OM DE HOND UIT TE GAAN LATEN
    VEEL BUITENLUCHT
    EN HAAL ZEKER GEEN CORONA SPUIT .

    NEE. DE REFOOS VERYTROUWEN OP JEZUS REDT ??

    IN WELK BIJBELBOEK STAAT OP . EN WANDEL EN LOOP BIJ DE DICHTST BIJZIJNDE BOOSTER BALLENTENT NAAR BINNEN

    WAAR STOND DAT ??

    MATHEUS 31 VERS 12. JE DOET HET OOK VOOR EEN ANDER ??

    KIJK IEDEREEN GAAT DOOD. MAAR ALS JE DUS NU NOG NIET HEBT GELEZEN

    DAT KILL BILL . DUS GEWOON OP TV ZEGT . DAT VAN DE 8 MILJARD MENSEN OP DEZE AARDKLOOT
    ER DUS ..
    EEN 7.5 MILJARD AUSGERADIERT GAAN WORDEN ..

    ZIT JE DAN MET 2 VINGERS IN JE OREN . LALALALALALALALLAALALALALALALALALLA TE GILLEN ??

    DUS ??

    HET STERFT VAN DEZE NONONONOOOS.

    OOM MOZES IN DE SINAI ..

    LUISTEREN . ANDERS. ??

    JE HOUDT JE AAN DE WET.
    EN
    ANDERS STERF JE BIJ DE WET.

    NOU ZELF HELEMAAL GEREGELD . KNAP HOOR.

    EN DAN ALS GOEIE GRIFFO . HUILIE HUILIE DOEN WHAHAHA

    Like

   • L. Sevier zegt:

    @ asn den haan 8:25 uur

    Het gaat er WEL om dat bobzelf WEL gelijk heeft,2 x 100%!!!!
    De informatie van de inzender is triest alleen wel mosterd na de maaltijd en er zullen velen volgen, en zijn al gevolgd….
    De bewijzen zijn er maar worden wegge”mof”feld……
    Wakker worden !!!!….. (de meesten hier zijn dat gelukkig)….
    Het grootste gevaar is niet cojona maar de overheid ( en verder natuurlijk WEF, etc…. etc…. )!!!!
    De gevaccineerden zijn DOM/ARROGANT, LUI en IRRITANT en DISCRIMINEREN de ongevaccineerden!!!
    Wat een wereld……
    🙈🙉🙊

    Like

 2. Léon van Duren zegt:

  Nederland wordt momenteel door een schaamteloze club satanische nietsontziende WEF-BILDERBERGER criminelen geregeerd,en volgens mijn niet objectieve mening hoeven wij van deze terroristische transhumanistische klimaatfascistische corrupte collaborerende COVID-19 pharma maffia psychopaten regering onder leiding van de schaamteloze boef Mark R. , en z’n zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde hooggeplaatste gecorrumpeerde immorele corrupte ambtenaren niets goeds te verwachten!!De gewetenloze goddeloze mens is momenteel de maat van alle dingen geworden ,de gevolgen zullen niet uitblijven!!
  De terroristische WEF- BILDERBERGER boef Mark R. zal met zekerheid zijn gecorrumpeerde criminele terroristische COVID-19 pharma maffia misdaden nooit toegeven!!Wij hebben gezien hoe hij met mensen zoals Pieter Omtzigt is omgegaan!! De terroristische corrupte COVID-19 pharma maffia attitude bij Mark R. overtreft de perikelen met Pieter Omtzigt!!
  Liegen en bedriegen is het normale adagium van het gewetenloze kabinet onder leiding van deze rücksichtslose psychopaat Mark R. ,en z’n zeer vele medeplichtige gewetenloze trawanten!!

  Het wereldwijde van overheidswege georganiseerde terroristische corrupte COVID-19 pharma maffia stappenplan is de ernstigste vorm van medische misdrijven die ik ooit in mijn bijna 67 jarige korte leventje heb meegemaakt!!

  De terroristische corrupte COVID-19 pharma maffia misdadiger Ernst K. van het onbetrouwbare louche ministerie van VWS zal alles doen om het wereldwijde van overheidswege uitgerolde corrupte Corona narratief te handhaven!!

  Waarom heeft het openbaar ministerie de massa aangifte tegen de corrupte beroepsleugenaar Hugo de J. terzijde geschoven!! Waarom meten de angsthazen bij dit achterbakse ministerie met twee maten!! Klassenjustitie?
  Voor de bühne proberen deze terroristische corrupte COVID-19 pharma maffia misdadigers de schone schijn van betrouwbaarheid hoog te houden!!

  Natuurlijk zijn er hoog gekwalificeerde pathologen anatoom nodig om de doodsoorzaak van de overledenen te onderzoeken!! Elke Nederlander heeft schijnbaar recht op obductie na het sterven!! Alleen tijdens het leven gaan onze gedachten niet uit naar een eventuele verdachte doodsoorzaak!!

  Het toegeven van deze van overheidswege georganiseerde ernstige misdrijven tegen de menselijkheid zal een enorme ontluistering zijn voor het terroristische corrupte collaborerende COVID-19 pharma maffia syndicaat!!

  Net als onder Hitler Duitsland worden onwelgevallige meningen en mensen met behulp van de gemanipuleerde mainstreammedia (NPO) gedemoniseerd en zwart gemaakt!!

  Dit hoort bij het dictatoriale fascistische optreden van de terroristische CORRUPTE Collaborerende COVID-19 pharma maffia misdadigers!!

  De subtiliteit van het kwaad bedriegt de de mensen met een ongekende overvloed van leugens omtrent het terroristische COVID-19 pharma maffia stappenplan!!

  Een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal is nodig om de zeer vele geïnstitutionaliseerde terroristische COVID-19 pharma maffia psychopaten te kunnen berechten!!!

  Psalm 94 : 20-21 :Wat hebt GIJ gemeen met de zetel van het verderf, die onder schijn van recht onheil sticht, zij maken jacht op de rechtvaardige en onschuldig bloed verklaren zij schuldig!

  (een zetel van verderf b.v:De WHO,Het kabinet van de psychopaat Mark R.,Het RIVM= reinste intimidatie van mensen,Europa onder leiding van de schaamteloze WEF-BILDERBERGER horror dokter Ursula von der L , de onbetrouwbare bloedvergietende NAVO,enz…..)

  WIE ZWIJGT STEMT TOE!!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 1 persoon

 3. saddy zegt:

  Ik denk dat als je het al voor elkaar krijgt om te laten snijden je er op moet staan om er zelf bij te zijn.

  Met een extra eigens ingevlogen patholoog.

  En een eigen camera-team.

  En een notaris.

  En 3 advocaten.

  En hetzelfde bij de beoordeling van alle preparaten in het lab.

  Dan heb je heel misschien nog een ietsiepietsie-kans op een objectief resultaat in dit land.

  Geliked door 1 persoon

 4. Léon van Duren zegt:

  Wereldwijd proberen de terroristische van overheidswege georganiseerde Big Pharma maffia criminelen elkaar angstvallig de hand boven het hoofd te houden!!Leugens werden gevolgd door leugens!!

  https://gellerreport.com/2023/01/harvard-med-research-on-mrna-vax-spike-protein-undermines-fact-checkers-covid-censorship.html/

  Het recht wordt op een keiharde manier misbruikt tegen de onwetende bedrogen bevolkingen!!

  De terroristische corrupte COVID-19 pharma maffia overheden doen alles om hun schaamteloze leugens te blijven verhullen!!

  Ook de wereldwijd georganiseerde terroristische corrupte COVID-19 pharma maffia criminelen zijn van overheidswege gefaciliteerd!!!

  WIE ZWIJGT STEMT TOE!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 1 persoon

 5. Léon van Duren zegt:

  https://jezuskomtspoedig.nl/QA/Is-de-COVID-19-vaccinatie-veilig/

  Het ongecontroleerde experimentele mRNA goedje dient absoluut niet om de gezondheid van de mensheid te bevorderen!!

  Bestudeer de video’s!!

  De feiten spreken voor zich!!

  Like

 6. BigLJohn zegt:

  Het aloude verhaal; geen autopsie, want de waarheid zou eens komen bovendrijven. En de huisarts (die de eed van Hippocrates heeft afgelegd) doet alsof hij uit zijn neus bloedt. Hoeveel zou hij betaald hebben gekregen en van WIE, om dit smerige spelletje mee te spelen. Dat je je eigen huisarts al niet meer kan vertrouwen. Bij ons (nu; mijn vrouw 65 en ik 74) komt de huisarts al niet meer bij ons aan huis als we getroffen zijn door een fikse griep (zoals 10 jaar gelden). Dat was de laatste keer zei hij. Ik neem aan dat alle huisartsen bejaarde mensen in de kou laten staan. Wij zijn niet meer interessant voor de maatschappij schijnbaar.

  Geliked door 1 persoon

 7. Léon van Duren zegt:

  Artsen in Californië kunnen hun licentie kwijtraken als zij de waarheid spreken omtrent het terroristische corrupte COVID-19 pharma maffia goedje!!De satanische geïnspireerde van overheidswege georganiseerde boevenbende proberen ten koste van de waarheid hun terroristische corrupte COVID-19 pharma maffia stappenplan narratief in stand te houden !!

  https://gellerreport.com/2023/01/physician-misinformation-bill-goes-into-effect-as-law-in-california-prevents-doctors-from-speaking-freely-could-lose-their-medical-license.html/

  Geliked door 1 persoon

 8. Léon van Duren zegt:

  Over moedwillig van overheidswege georganiseerde zeer zware criminaliteit gesproken!! Wie stopt het terroristische corrupte collaborerende COVID-19 pharma maffia syndicaat!!

  https://childrenshealthdefense.org/defender/pfizer-albert-bourla-fraud-corruption/?itm_term=home

  Persoonlijk begrijp ik dat de belangen van de gecorrumpeerde Nederlandse gecriminaliseerde terroristische WEF-BILDERBERGER corrupte COVID-19 pharma maffia overheid zwaarder weegt dan de gezondheids belangen van 18 miljoen onwetende en bedrogen Nederlanders!!

  WIE ZWIJGT STEMT TOE!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Like

 9. Ravian zegt:

  Daarom moet en zal ook iedereen “gevaccineerd” worden; ze willen van de controlegroep af.
  Ook de “ongevaccineerden” zijn bewijsmateriaal…

  Geliked door 1 persoon

 10. droevige mof zegt:

  BionTec wil nu met gentechnologie vaccineren tegen kanker. De aankondiging is puur cynisme:
  “Na het succes van de mRNA-vaccins in de strijd tegen Corona worden nu
  doorbraken in de kankertherapie gemeld. Biontech doet een speciale belofte.”
  De Britten hebben hen nu toegestaan te experimenteren met de lokale bevolking.
  https://www.t-online.de/gesundheit/krankheiten-symptome/krebserkrankungen/id_100108580/zukunftshoffnung-impfstoff-gegen-krebs-erfolgreich.html

  Like

  • Henk der Niederländer zegt:

   Dat zal wel weer het volgende goedje worden waarover de eventuele bijwerkingen in alle toonaarden ontkent en verzwegen gaat worden.

   Like

  • Htskday zegt:

   Ja, die mRNA-vaccins zijn wel een daverend succes hè.. 🫣 ⚰️

   Prikken, prikken, prikken..
   Overal voor prikken.
   Voor de meest onzinnige dingen en practisch uitgestorven of onschadelijke ziektes.
   En we zijn nog nooit zo ongezond geweest…

   Ja, maar die kankerprik gaat zeker “werken”..
   …en de farmaceutische industrie gaat zijn eigen glazen ingooien…. 🤡

   Like

 11. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Sterkte met het verlies en met de aanvraag tot autopsie, helaas zal de medewerking vanuit de arts, VWS en de rest van de WEF-geïnfiltreerde overheid weinig hoopgevend zijn vermoed ik. En met (voor hen) reden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s