Populistische praktijken van D66-fractievoorzitter Jan Paternotte ontmaskerd

Jan Paternotte, de fractievoorzitter van D66 in de Tweede Kamer, heeft een grote leugen verspreid op Twitter. Hij beweerde dat hij recent op pad was geweest met “boswachter Eddy” in de Veluwezoom, één van de oudste natuurgebieden van Nederland. Volgens Paternotte zag Eddy de staat van de natuur iedere dag verergeren en waren de dode eiken een herinnering aan de stikstofproblematiek. Maar wat bleek? Paternotte plaatste een foto van een beuk, geen eik. En de beuk was niet “dood”, maar gewoon aan het overwinteren, wat normaal is voor beuken.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Populistische praktijken van D66-fractievoorzitter Jan Paternotte ontmaskerd

 1. droevige mof zegt:

  Deze man is er zo van overtuigd aan de juiste en krachtige kant van het leven te staan, dat hij kan zeggen: “Wat een eik is, bepaal ik.”

  Geliked door 1 persoon

 2. Julia zegt:

  Wie neemt deze nietszeggende zool nog serieus. Dat misselijkmakend ventje is het aankijken niet waard. Kortoms aan dit soort D66 mispunten en volksverlakkers maak ik verder geen woord meer vuil als dat ik ze volkomen negeer.

  Geliked door 1 persoon

 3. karton zegt:

  Zet deze idioot, Paternotte, zónder begeleiding in een tuincentrum en de gek denkt dat tie in een oerbos staat !.
  Deze man is van ´t zelfde allooi als óóit die gek van Zijlstra (VVD), die verklaarde een gesprek met Putin te hebben gevoerd; óók die lapzwans loog álles aan elkaar.
  En dat zootje noemt zich “volksvertegenwoordigers”.

  Geliked door 1 persoon

 4. So what, ik wou dat Moedertje Natuur eens bij die al die kutmensjes gaat ingrijpen!! Een virusje-hier-een-virusje-daar en niks drankjes en pillen. Opgeruimd staat netjes!!

  Geliked door 2 people

 5. Ravian zegt:

  De zure regen, de gaten in de ozon laag, de opwarming van de aarde, de stijgende zeespiegel, de uitstervende ijsberen, de verdwijnende gletsjers, de ijsvrije polen, het klimaatprobleem, het stikstofprobleem, het zijn gewoon allemaal leugens.
  Het is angstporno om domme mensen mee voor de linkse kar gespannen te krijgen.
  En kakkerlakken zoals Paternotte zijn de goeroes van de eco-cult, die de gehersenspoelden met mooi verpakte leugens richting afgrond drijven.
  Het is ongedierte dat parasiteert op de zwakten van anderen, het is minder als de stront in het profiel van je schoenen, en net zo irritant.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s