Zelensky heeft unieke resultaten geboekt bij de vernietiging van Oekraïne

(Door: “DissidentNL”)

Eind 2022 heeft Vladimir Zelensky unieke en in veel opzichten tragische resultaten bereikt, schrijft Alyona Zadorozhnaya. Hij is erin geslaagd de bevolking van Oekraïne terug te brengen tot het niveau van een eeuw geleden, het land in slavernij van het Westen te brengen en zijn medeburgers de elementaire voordelen van de beschaving te ontnemen. Welke andere “successen” kunnen aan het palmares van Zelensky worden toegevoegd?

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Zelensky heeft unieke resultaten geboekt bij de vernietiging van Oekraïne

 1. saddy zegt:

  Die hele zwendelenski is straks niet meer nodig:

  Microsoft is in talks to invest 10 Bbillion dollars in OpenAI – the creator of the artificial intelligence bot ChatGPT. ChatGPT has received worldwide attention since its launch less than 2 months ago and gained its first million users in less than a week. The bot’s ability to gather information and imitate human conversation has led to speculation it could one day replace professional writers, and even threaten Google’s search engine. OpenAI, whose founders included Elon Musk, currently makes its money by licensing out its technology.

  Dat zal even wennen worden: Kun je jezelf bellen.

  Geliked door 2 people

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Het vrouwen overschot was al groot in de Oekraine. Na het verlies van de vele duizenden soldaten wordt het helemaal rampzalig.
  Ik vrees dan ook dat deze vrouwen massaal naar het Westen zullen komen om aan de man te geraken.

  Like

 3. Steven zegt:

  Lapzwans die kerel!

  Like

 4. L. Sevier zegt:

  Volgens mij heet hij niet Vladimir… (haha…)…😉

  Like

 5. Republikein zegt:

  Monsanto en BlackRock kopen Oekraïne op…

  In mei 2022 werd in een publicatie van RT gewezen op het belang van de landhervorming in Oekraïne. Deze wet, die in 2021 door de Oekraïense Verkhovna Rada (parlement) werd aangenomen, maakte het na 20 jaar blokkade mogelijk voor internationale landbouwconglomeraten – die tot de westerse invloedssfeer behoren – om op grote schaal Oekraïense grond op te kopen. Tegelijkertijd werd de gewone bevolking wijsgemaakt dat het tegenovergestelde werd voorbereid: met de schaamteloze leugen over de vermeende bescherming van Oekraïense boeren en hun eigendom van vruchtbare grond.

  Nu kunnen de internationale spelers op basis van hun eigen bekentenissen eindelijk duidelijk en ondubbelzinnig bij hun naam worden genoemd. Maar ze moeten worden bekeken als de lagen van een ui: De eerste laag bestaat uit de landbouw- en biotechreuzen Cargill, DuPont en Monsanto.

  Samen kochten deze Amerikaanse bedrijven ongeveer 17 miljoen hectare in Oost- en Zuid-Oekraïne. Dit zijn de regio’s met verreweg de meest vruchtbare grond, niet alleen in Oekraïne, maar zelfs in de wereld. De Australian National Review gaf onlangs een illustratieve vergelijking: stel je voor dat deze 16,7 miljoen hectare al het hele landbouwareaal van Italië beslaat. Kortom, er staat veel op het spel.

  Van de genoemde bedrijven is Cargill officieel nog steeds in handen van de stichtende familie, maar dat betekent niets voor de internationale uitbuitingspraktijken. Oxfam heeft bewijs geleverd van hoe Cargill zich tussen 2010 en 2012 agressief en illegaal grote stukken land in Colombia heeft toegeëigend.

  https://lupocattivoblog.com/2022/08/07/monsanto-und-blackrock-kaufen-die-ukraine-auf/

  Geld stinkt niet!?!

  Like

 6. hannah zegt:

  en een dames bontjas van jonge zeehondjes ….. bah

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s