Aan de linkse kiezers

(Door: Jan Dijkgraaf)

Beste linksdragenden,

Ik heb een rare hobby. Verkiezingsprogramma’s teruglezen. Dan weet je wat politieke partijen willen, vóór een deel van hun wensenpakket ten prooi valt aan het compromis (of de narcistische wens om het record van langstzittende premier over te nemen van Ruud Lubbers). Kun je zien hoe het land er zou uitzien als één partij het voor het zeggen zou hebben.

Een beetje wegdromen, weet je wel. Gisteren heb ik de verkiezingsprogramma’s voor de Tweede Kamerverkiezingen van 2021 nog eens doorgenomen. En weten jullie wat ik toen tegenkwam? Jullie ideale partij!

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Aan de linkse kiezers

 1. Frits zegt:

  Het overkomt me steeds meer dat ik stukjes van Jan niet verder kan lezen. Toeval bestaat niet. Censuur des te meer. Typisch voor Links 😠😠

  Like

 2. saddy zegt:

  Aan de niet-bonobo’s:

  Heerlijk zwarte humor en je moet nog even nadenken ook. Het begint al met die naam, Kaufman.

  Like

 3. Olie bol zegt:

  Gemeenteambtenaren gaan staken, vuilnismannen en boa’s als eerste.

  UTRECHT – Gemeenteambtenaren leggen eind deze maand het werk neer om zo een betere cao af te dwingen. Dat meldt vakbond FNV, nadat het ultimatum dat zij aan de Vereniging voor Nederlandse Gemeenten (VNG) had voorgelegd woensdag is verlopen. Het zwaartepunt van de staking ligt in eerste instantie op reinigingsdiensten en handhaving, laat FNV-bestuurder Marieke Manschot weten.

  Die 10% wat ze krijgen is niet genoeg. Je zou ze zo aan het werk schoppen.

  Like

 4. Lisa zegt:

  Uhmmm waar is de link??? Ik mom op Poetins atoomsonderzeeer uit,,

  Geliked door 1 persoon

 5. J.v.d.Heijden zegt:

  De waarheid over tal van zaken, stikstof, klimaat, politieke leugens
  en wat u nog kan bedenken, heeft niks met polarisatie te maken.
  Polarisatie is niks anders dan politiek correct, links gezeik.
  Het is ook de zgn “newspeak” waar George Orwell eerder voor
  waarschuwde.
  https://www.trouw.nl/binnenland/sire-wil-mensen-laten-nadenken-over-polariserend-gedrag~b4ff134c/

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   J.v.d.Heijden Helemaal mee eens. Gisteren toevallig even opsporing verzocht gekeken alles wat wordt gezocht is zwart op een enkele turk na. Gaaf landje de misdaad loop de spuigaten uit en de bemoeizuchtige oorlogshitsers in Den Haag hebben het alleen druk met Zelensky en Iran terwijl eigen land in een enorme chaos verkeert en de rechtstaat niet meer bij machte om dat tuig te veroordelen talloze zaken blijven op de plank liggen. De regie over ons land is die algehele WEF bende allang kwijt. Vooral nog alle grenzen open laten en heel veel gezinsherenigingen toestaan ons sociaal stelsel mietert één dezer dagen nog meer om dan gaat de algehele geïmporteerde bende aan het plunderen en roven.

   Geliked door 1 persoon

  • BosscheBol zegt:

   Sire is een overheidsinstelling. Dus eerst polariseert de staat 50 jaar lang: wie niet gehoorzaamt krijgt geen subsidie meer en geen opdrachten en begrijp je het dan nog niet, vlieg je eruit. Zo staat nu 25% van de bevolking buiten voor de deur.
   En nu dat begint te wringen (verkiezingen?), komt dezelfde dictatoriale staat met een zoetsappig kutverhaaltje vertellen dat we samen met elkaar moeten huggen. Voor een paar spiegeltjes en kraaltjes kopen we dat wel, denken ze.

   Heeft dezelfde staat al aangegeven dat ze op iets een beetje gaan toegeven? Niet meer alle soevereiniteit naar de EU bijvoorbeeld? Niet meer die grenzeloze omvolking? Wat meer geld naar ouderenzorg? Geen dwang meer bij de bestrijding van de griep?

   Dacht het niet. Dus het is weer als vanouds: WIJ moeten toegeven en lief en braaf achter de lachende hyena en de valse Kaagedis gaan staan.

   Me zole!

   Geliked door 2 people

 6. BigLJohn zegt:

  Ook linkse kiezers hoeven niet meer naar de stembus. Hun favorieten komen toch allemaal weer terug.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s