Baerbock op solidariteitsbezoek in Charkow: “Waanzin van de Russische aanvalsoorlog”

(Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse minister van Buitenlandse Zaken Annalena Baerbock (Groenen, foto) is opnieuw naar de omstreden Oekraïne gereisd en heeft daar aan de door de oorlog geteisterde grote stad Charkow een bezoek gebracht. Daarbij gebruikte ze overwegend anti-Russische propagandaformules en verzekerde Kiev de verdere ondersteuning van Duitsland. “Daartoe behoren ook verdere wapenleveringen, die de Oekraïne nodig heeft om haar medeburgers te bevrijden, die nog onder de terreur van Russische bezetting lijden”, zei ze.

Charkow zou het “symbool voor de absolute waanzin van de Russische aanvalsoorlog in de Oekraïne zijn en voor het oneindige leed waarmee de mensen, in het bijzonder hier in het oosten van het land, elke dag geconfronteerd worden”, zei de minister van Buitenlandse Zaken. “Vandaag ziet met praktisch op iedere straathoek diepe sporen van de Russische vernietigingswoede.”

De voormalige SPD-parlementariër Albrecht Müller, in de jaren ´70 nauw medewerker van de toenmalige bondskanselier Willy Brandt, riep met het oog op Baerbock al in het voorjaar van 2022 in herinnering: “Ze maakt deel uit van het ´Young Global Leaders programma´ van het World Economic Forum (WEF) en onderhoudt uitstekende contacten met trans-Atlantische organisaties. Baerbock is blijkbaar geïnstrueerd en wordt door deze mensen aangestuurd. Als Duitser – man of vrouw – mag je toch nooit van je leven zeggen dat we ´Rusland willen ruïneren´. Maar exact dat heeft Baerbock gezegd. Zoiets kan men alleen maar zeggen wanneer actief is in andere ´diensten´. Het erge is: deze vrouw is ook nog minister van Buitenlandse Zaken van mijn land. Baerbock en een hele serie andere hoge Duitse politici van de SPD via de Groenen tot aan de CDU en CSU toe zijn in mijn ogen invloedsagenten van de VS.”

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Baerbock op solidariteitsbezoek in Charkow: “Waanzin van de Russische aanvalsoorlog”

 1. Niek zegt:

  Oorlog op je pums is wat anders dan je stevige schoenen, als je zoiets nog nooit hebt gezien of meegemaakt is dat schrikken maar nu gelijk weer alles te beloven? Ze maakt het alleen maar erger, dan komen er nog 10 van die slagvelden bij zoals zij zelf heeft gezien. Ze moeten haar oppakken voor moord met voorbedachte rade en de rest ook. Ga aan de onderhandelingstafel plaats nemen, stelletje kleuters.

  Geliked door 2 people

 2. Frits zegt:

  Het WEF-virus is vele malen erger dan Covid ed. Geen vaccin of prik tegen. Alleen gezond verstand en verwijderen die zooi.

  Geliked door 3 people

 3. droevige mof zegt:

  Tegelijkertijd eist de Poolse regering 1,3 biljoen euro van Duitsland als verdere herstelbetalingen. Ik denk niet dat ze het geld zullen krijgen, maar deze eis laat zien hoe verdeeld de would-be overwinnaars zijn in deze oorlog.
  Ik heb de indruk dat Oekraïne militair en economisch geruïneerd is en dat de westerse bondgenoten zich gedragen als in een geschrokken kippenhok dat de vos is binnengevallen.

  Geliked door 2 people

  • bobzelf zegt:

   droevige mof
   WAT EEN HEERLIJKE OMSCHRIJVING VAN EEN TOTAAL KAPOT EN GERUINEERD LAND
   DAT EIGENLIJK NOOIT HEEFT BESTAAN

   8 JAAR LANG DE TV STATIONS EN ALLE KRANTEN EN WEEKBLADEN STIL GEHOUDEN
   GEN ENKEL TV PROGRAMMA OVER DE DONBASS.
   ALS JE ZELF ERIN DUIKT KAN JE URENLANG JEZELF VERMAKEN VIA FEESTBOEK
   ALLES STAAT ER EN IS AAN WEZIG .
   HET HEEFT MOEITE GEKOST .
   EN UITEINDELIJK ZITTEN WIJ NU MET 17 MILJOEN HERSENDODEN EN PUTIN HATERS OPGESCHEEPT

   ERG HE ? ROEPEN ZE DAN AL DE VROUWEN EN KINDEREN ..

   EN DAN VRAAG IK . HEEFT U DE STRATEN MET FOTOOS VAN DOOIE KINDERTJES GEZIEN IN DE DONBASS ..

   WAAR ??? EN HAAL ZE NIET UIT HUN BUBBLE HOOR. DAT VINDEN ZE ENG . . DAN ZOU BLIJKEN DAT ZE DUS BELOGEN EN BEDROGEN ZIJN DOOR IEDEREEN O.A. IN NEDERLAND

   EN DAT KUNNEN ZE NIET HEBBEN …

   DE EERST VOLGENDE OPMERKING IS DAN ( GEEN ARGUMENTEN )

   KUNNEN WE HET ERGENS ANDERS OVER HEBBEN ? KLAAR IS KEES,

   OMDAT NIEMAND MAAR DAN OOK NIEMAND WEET WAT ER NA THE COUP . DUS IN DE DONBASS IS UITGEVRETEN

   IK DENK ZELFS GEERT WILDERS NIET. THEIRRY WEL ..

   Geliked door 4 people

 4. charles zegt:

  Deze mensen gebruiken niets anders dan retoriek. Niks gebaseerd op feiten maar de andere partij/persoon zwart maken. Dat is de methode en het kuddevolk zegt alleen “ja toean”, “natuurlijk toean”.

  Geliked door 1 persoon

 5. Kans zegt:

  Ach ja dat kut volk om je heen, die totale nitwits die alles geloven van de mainstream media, als je ze dan vraagt wat er werkelijk in de Oekraïne aan de hand is, staan ze met een bek vol tanden, dat vinden ze niet leuk, en dan ben jij natuurlijk weer de gebeten hond, wat een volk wat een droevenis, misschien kan Putin ons bevrijden van al die idioten om ons heen !

  Like

 6. Ravian zegt:

  Eerst is daar; “Waanzin van de Russische aanvalsoorlog”.
  En dan, komt ie; “Daartoe behoren ook verdere wapenleveringen, die de Oekraïne nodig heeft om haar medeburgers te bevrijden, die nog onder de terreur van Russische bezetting lijden”.

  Meer dan acht jaar lang wegkijken van de door Kiev op die “medeburgers” uitgevoerde genocide in de Donbass, een Oekraïens nazi leger financieren en faciliteren met als doel die genocide klus voor eens en voor altijd te klaren, en dan opnieuw wegkijken als die “medeburgers” feest vieren omdat ze door de Russen bevrijd zijn.

  Die Baerbock is werkelijk alle schaamte voorbij, en ze denkt blijkbaar dat de wereld achterlijk is…

  Geliked door 4 people

 7. Comerius zegt:

  Is dat die vrouw die alles bij elkaar loog om in de regering te komen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s