De slopers van de westerse cultuur en hun methoden

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Premier Rutte wordt veelal de sloper van Nederland en de Nederlandse culturele normen en waarden genoemd. De vernietiger van wat ooit onze Nederlandse soevereiniteit was. Met het klaarblijkelijk volgens allerlei – onder ZIJN ‘beleid’! – ondertekende verplichtingen MOETEN opgaan in de EU, is Nederland inmiddels verworden tot een multi-financierende EU-provincie (én proeftuin) van datgene waar het globalistische fascisme naar streeft: het postuum uitgevoerde idee van Adolf Hitler om één Europa en daarna één wereldrijk te bewerkstelligen.

Rutte is – samen met Kaag (D66(6) en het Stalinistische GroenLinks op de achtergrond – inderdaad de sloper van wat Nederland ooit was. Volledig gelijk aan wat ‘Frau’ Merkel met Duitsland heeft gedaan, wat Macron met Frankrijk heeft gedaan, wat Biden met Amerika doet, Trudeau met Canada heeft gedaan en wat Rishi Sunak momenteel met Groot Brittannië doet. Met die uitzondering dat Nederland ‘overal in voorop moet lopen’, omdat Nederland het uitTESTgebied van de NWO/het globalisme is. De link die allen met elkaar hebben, zijn de Obama’s, de Clintons, George Soros, Bill Gates, Vanguard, Blackrock, hun ‘praatgroepen´ (zoals de Bilderberg-groep en de zoveelste G-top waar iedereen met privéjets naartoe vliegt) en natuurlijk het WEF, waar iedereen ‘begeleid’/‘opgeleid’/gehersenspoeld/gedrogeerd (?) wordt om de bevelen van hun baasjes geheel gewetenloos (herkenbaar aan de lege, dode ogen) uit te voeren. U moet maar eens uitsluitend kijken naar de ogen van Kuipers als hij met zijn vals-sympathieke glimlach zijn leugens op tv etaleert… En exact hetzelfde ziet u bij Rutte, Kaag, Merkel, Trudeau, etc. etc. Lege, dode ogen en een gewetenloosheid alsof zij zwaar aan de chemische drugs zijn!

Feitelijk zijn zij niet meer dan de gewillig uitvoerende Nazi-officieren van Adolf Hitler – en postuum zelfs létterlijk – die in opdracht onze landen, tradities en gebruiken vernietigen om één verenigd Europa en wereldmacht voor de vanuit de VS bestuurde VN/NWO te verwezenlijken. Vandaar ‘globalisme’ als wereldomvattende terminologie van globe ofwel: een nieuwe wereldwijde (fascistische!) macht! Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik, gezien hun optreden, ‘expressie’ en gedachtegang, voornamelijk bij Von der Leyen, Verhofstadt, Timmermans en expliciet in Nederland bij Kaag, Ollongren, Paternotte, Sjoerdsma, en Tjeerd de Groot, een heel duidelijke associatie krijg van gereïncarneerde Nazi- en Gestapo-officieren. Ik kan ze niet anders meer zien. Maar dat geheel terzijde.

Al deze mensen echter hebben – middels de (voor DÀT doel!) VN en de NAVO in gang gezette oorlogen in het Midden-Oosten en Noord-Afrika, de migratiestromen bewust op gang gebracht om met de instroom van deze voornamelijk islamitische, gewelddadige jonge mannen onze identiteit volledig te vernietigen. De VN/NWO zien bijvoorbeeld Brazilië als voorbeeld, omdat daar geen blanke mensen wonen en de gehele bevolking multiculti samengesteld (voortgeteeld) is uit gemigreerde culturen en populaties. Italië is overigens ook zo’n land waarin bij de mensen zelf heel veel negroïde en Midden-Oosterse trekjes herkenbaar zijn. Het zijn landen waar alle mensenrassen door liefde of verkrachting genetisch vermengd zijn en klaarblijkelijk is dát het doel!

Klaarblijkelijk gaat het uitsluitend om uiterlijke (!) waarden, want de blanke mens mag niet meer bestaan en die is ineens ‘slecht’ geworden. Terwijl, als u naar de verschillen in leefomstandigheden (extreem arm versus rijk) en de aantallen in criminaliteit en extreme geweldmisdaden kijkt, JUIST Brazilië en Italië (DOOR al die migraties?) enorm slechte voorbeelden zijn! Is het derhalve vreemd dat met de komst van al die door de VN/EU/NAVO (op afstand) be-/gestuurde) ‘vluchtelingenstromen’ er steeds meer criminaliteit en extreem geweld in Europa komt?

Ik weet dat het niet genoemd mag worden en Merkel en consorten er ALLES aan hebben gedaan om het te negeren, te ontkennen en weg te blijven kijken, maar het zijn gewoon de dagelijks feiten dat steden als Berlijn, Stockholm, Parijs, Brussel, maar ook delen van Den Haag, Rotterdam en Amsterdam (dit laatste zie ik bijna dagelijks live) niet meer voor blanken/niet crimineel zijnde en/of niet islamitische mensen toegankelijk zijn. Hele buurten en wijken in Europese steden zijn inmiddels overgenomen (zoals zij dit zelf trots noemen) en worden geclaimd als bende- c.q. moslimgebied. En dat is in Amerika, Canada, Zuid-Italië en Groot-Brittannië exact zo! HOE zou dat nou toch komen…? HOE kan het dat mensen, die wij liefdevol opvangen en een ‘beterlevenkeurmerk’ gunnen, zich zó gaan gedragen…? ÌK weet het wel, maar het mag niet benoemd worden! Maar u kúnt er nu eenmaal niet vanuit gaan dat mensen die hun hele leven in gebieden hebben gewoond waar barbaarse omstandigheden en bendegeweld elke dag heel normaal zijn en waar zij waarschijnlijk zelf (óók uitvoerend!) bij betrokken zijn geweest, HIER ineens voorbeeldige burgers zouden worden! Uiteraard, als u Links georiënteerd bent, kunt/WILT u deze logisch waarneembare feiten NIET zien en is ‘niemand illegaal’, maar het keiharde feit blijft dat open grenzen als eerste de zwaarste criminele mensen en organisaties aantrekken die door hun criminele gedrag hun thuisland moeten ontvluchten en/of de mogelijkheid zien om hun territorium en ‘handels’gebied te vergroten en die met zes handen aangrijpen.

En daar komt nog een facet bij: veel jonge migranten/illegalen zien een ‘gelijkenis in omstandigheden’ en daarmee zichzelf als Tony Montana in Scarface (dat heb ik van uitspraken van deze jongeren zélf), waarin extreem geweld verheerlijkt wordt, maar zij dit zien als ‘kans’ om aanzien en ‘respect’ af te dwingen en (uiteraard!) extreem rijk te worden, want dán zien zij zichzelf als ‘geslaagd’. Het gaat ze derhalve om aanzien (‘respect’/angst) en om GELD en het maakt ze niet uit (de goeden daargelaten) hoe hun doel bereikt wordt… Is het derhalve zo vreemd dat er steeds meer bendegeweld is en steeds meer jongeren van migratie-afkomst in de criminaliteit belanden (meer dan negentig procent in Opsporing Verzocht beantwoordt aan dit daderprofiel ) en bereid zijn excessief geweld (gevoelloos dus ‘stoer’) te gebruiken? Leve de door de VN/NAVO gedreven ‘vluchtelingen’/migrantenstromen en de ‘goedbedoelde’, maar uitermate naïeve/Linkse ‘reddingsplan´-organisaties en ‘humane acties’, de werkelijk ‘geweldige’ integratie… en ‘hun’ uitwassen… om in heel Europa totale chaos en destabilisatie te bewerkstelligen!

Ik wil hierbij graag een speciaal dankwoord richten aan: Braak (!) Obama, zijn trans-ombouw-echtgenote, António Guterres (VN), de massamoordenaar en daarvoor in eigen land (Ethiopië) gezochte voorzitter van de WHO: Tedros Adhanom Ghebreyesus, de zwaar dementerende en tóch wereld’leider’ meneer Bidon, zijn anaal ingegroeide rechterhand Harris, ‘meneer’ Soros, ‘meneer’ ‘vacciNazi Gates, ‘Frau’ Merkel, ‘Herr’ Scholz, dreumes Macron, Von der Leyen, Adolf-reïncarnatie-Verhofstadt, Pieter Jaap Aalbersberg (NCTV), WEF-trekpop Willem van Oranje, zijn verraderlijke echtgenote Máxima, ‘meneer’ Balkenende, vermoedelijke opdrachtgever tot de moord op Pim Fortuyn Rosenmöller, zijn gluiperige handlangertje Yasser Klaver, Rutte, hypocriete grootsmoel Grapperhaus, onbetrouwbare Yeşilgöz, frigide Kaag, dombootje Ollongren, Nazi-officieren De Groot, Sjoerdsma, Paternotte, D66 en GroenLinks in het algemeen, de meeloop-toekomst-verkloters (!) van Volt, de GENOCIDE-prik minsters van VWS: De Jonge en K(GL)uipers, leeghoofd en overal racisme-in-zoeker en ophitser Simons (Uiteen), het lelijkste uilskuikentje van de Tweede Kamer (PvdA), de overal in meestemmende BBB en JA21 afgevaardigden, het corrupte RIVM, de leugenachtige NOS, NPO, RTL7, SBS6, grootsmoel Bruls, natuurlijk ‘mijn eigen’ naïeve burgerloeder Halsema en verder iedereen die ik nog vergeten ben.

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op De slopers van de westerse cultuur en hun methoden

 1. Julia zegt:

  De blanke mens heeft geen eten meer omdat ze volledig kaal worden geplukt om het asiel tuig te onderhouden. Echter het asiel tuig is niet tevreden. Een groep asielzoekers die wordt opgevangen in een hotel is in hongerstaking gegaan. De vluchtelingen zijn niet tevreden met de warme maaltijden die ze dagelijks krijgen geserveerd. De gemeente en de eigenaren van het restaurant reageren verrast. Die laatsten zeggen er juist alles aan te doen om het de vluchtelingen naar hun zin te maken. Laat ze verhongeren en trap ze terug in de boot waarmee ze gekomen zijn ze mogen blij zijn dat ze überhaupt te eten krijgen en nota bene worden opgevangen in een hotel. Dat kunnen talloze Nederlandse daklozen niet zeggen. Zo gaat miljarden belastinggeld verloren aan de waanzin en het wanbeleid van de migratie. Dit land is geheel naar de gallemiezen de Nederlander wordt van alle kanten uitgebuit en gestraft. Over discriminatie gesproken wat is racisme die zwarten smeken er om met hun eeuwig gezeik zijn alleen op geld uit en proberen nu een flink slaatje te slaan uit het zogenoemde slavernij verleden. De goede daargelaten. De uiteindelijke slaven zijn wij DE BLANKEN die moeten werken en heel veel zwarten moeten voor zien van uitkeringen. Dat WEF geteisem is van het meest ergste soort laten we hopen dat het de allerlaatste bijeenkomst van dit zogenoemde praatclubje wordt in Davos. Tijd voor de rechtvaardiging en keiharde afrekening. Ook dient dat koningshuis morgen nog worden opgedoekt het heeft geen enkele toegevoegde waarde meer voor onze samenleving dan alleen een overbodige miljoenen kostenpost. Nog hebben miljoenen slapende onderdanige schaaptes dit niet door en laten zich liever van alle kanten besodemieteren en als derde rangs burgers behandelen zonder enig verzet te leveren.

  Geliked door 2 people

 2. Olie bol zegt:

  Let op, er verander niks met het stemmen in Nederland in maart, anders moet ik mijn schoen opeten, de nederlanders die 80% vindt alles best wat rutte met zijn kornuiten mede partijen doet, heeft het nog wel zin om te stemmen is de vraag van mij.

  Geliked door 2 people

  • BosscheBol zegt:

   Olie bol, dat vraag ik me ook af. Veel mensen denken dat de verkiezingen vervalst worden. Ik denk dat dat niet eens nodig is. Wat ik zo rond me heen zie, zijn de allermeeste Nederlanders (en misschien ook wel de allermeeste mensen op aarde) heel gezagsgetrouw. Het gezag mag gerust liegen: de schapen geloven het. Over een maand of zo begint het weer: propaganda, leugens, valse beloften. Wie aan de macht is, blijft aan de macht.

   Geliked door 1 persoon

  • Jan j zegt:

   Dat is ook mijn ervaring als ik vertel dat het huidige kabinet bestaat uit psychopaten ,volksverlakkers en landverraders. Rutte en kaag bezitten alle drie van deze eigenschappen. Menigeen in mijn familie en kennissenkring vindt mij een zwartkijkers als ik dit vertel.
   Ik hoop dat bij de volgende verkiezingen iets veranderd maar ik betwijfel het.
   Men zegt wel dat de bevolking de regering krijgt die ze verdiend. Maar die ze niet verdienen krijgt ook de zelfde …regering.

   Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Olie bol.Achter bijna iedere regering zit een schaduwregering,politici zijn door hun omgekocht of gechanteerd.Ik beperk mij tot europa,hier regeert de bilderberg groep/WEF.Politici voeren braaf hun NWO agenda uit.

   Like

 3. ‘In het Duitse Ibbenbüren, in de deelstaat Noordrijn-Westfalen, heeft een 17-jarige leerling zijn 55-jarige docent doodgestoken. Het gebeurde vanmiddag in het klaslokaal van een beroepsopleiding’.

  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/5358500/duitsland-scholier-doodgestoken-klas-noordrijn-westfalen

  ‘Wir Schaffen Das!!!!!!! ****** Kutwijf Kutwijf ******

  Geliked door 1 persoon

 4. Wolf zegt:

  Een smerig extreem links communisten bolwerk is die eu bende. DAT alles moet met wortel en tak worden uitgeroeid. In, Nederland beginnen bij kabinet dan woke -hippies rivm, nos, npo, RTL, papieren kranten,leraren, universiteiten,politie,enz.enz.enz.

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Wolf op 11-1-2023 om 18.55 u.
   Uw idee komt op mij als “geweldig” over, maar uhhh…………… blijven er dan nog wel een paar NL-bewoners over ? U wilt ongeveer álles en iedereen uitroeien, maar ik lees niks over zg. “vluchtelingen”, mogen die blijven van u ?

   Like

 5. Olie bol zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1709211528/weinig-hoop-op-gasdeal-voor-hoekstra-in-qatar-nederland-is-gewoon-te-laat

  Ik heb net nog een half bos gekocht met wat mensen, we stoken op bruinkool en op hout 🪵 de rook gaat naar Nederland. 😂😂😂😂😂

  Like

 6. Kees zegt:

  Als dit project mislukt, en dat gaat gebeuren, wat doen die schuldigen dan??

  Like

 7. Jerry zegt:

  Het volk LAAT het (nog altijd) ZELF gebeuren. !!!

  En zij die zichzelf ‘wakker’ noemen en dénken het allemaal goed te doorzien doen zelf ook niets anders dan alleen maar lopen roeptoeteren over hoe goed zij het allemaal doorhebben.

  Dus strikt genomen doen die schreeuwers net zo min iets als de rest van het volk.

  Kortom; NIEMAND doet concreet iets om de ondergang van NL tegen te gaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s