Linkse politiek: Berlijn is een mislukte stad

(Door: Beatrix von Storch)

Berlijn is door een linkse politiek een mislukte stad geworden. De hoofdstad van Duitsland is ondertussen een schande voor ons land.

De autoriteiten kunnen het niet aan, bij instanties voor de burger kun je nauwelijks terecht, overal lange rijen wachtenden, de metrostations zien eruit als in de Derde Wereld, enkele wijken lijken op getto´s en slums. De criminaliteit neemt dramatische vormen aan. Links-radicalen steken auto´s in brand. Alles druipt van links-alternatieve ideologie. Jongeren met een migratieachtergrond lieten met Oud & Nieuw opnieuw zien dat de Berlijnse politie en de regering hun stad niet in de hand hebben. Zelfs verkiezingen kon men in Berlijn niet goed organiseren. Duitslands hoofdstad is een brevet van onvermogen. Daarom mijn verzoek aan alle inwoners van Berlijn: als u iets wilt veranderen, dan moet u 12 februari op de AfD stemmen!

Bron:
freiewelt.net
Door: Beatrix von Storch

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Linkse politiek: Berlijn is een mislukte stad

 1. Peter zegt:

  De meerderheid daar is allochtoon die stemmen echt niet op de AFD .

  Like

  • droevige mof zegt:

   In de grote steden heeft de AfD zowel kiezers als leden onder “buitenlanders” met de Duitse nationaliteit en meestal met een hoog arbeidsethos. Hier in Keulen ken ik een Nigeriaan, meester-bakker en AfD-lid, die duidelijk zegt: “Ik heb Nairobi niet verlaten om hier Nigeriaanse criminelen te ontmoeten. Ik wil niet op een hoop gegooid worden met deze luilakken. Schop ze eruit en controleer grondig wie je binnenlaat.”

   Geliked door 2 people

 2. stradivotsi zegt:

  egaal, als de hoerenbuurt maar glimt

  Like

 3. Ravian zegt:

  Welke grote Westerse stad is niet door links de beerput in gewerkt?

  Geliked door 6 people

 4. Wolf zegt:

  Zelfde als dat hele West Nederland ( die hollanders) westerlingen dus. Smerig links randstad rapalje.

  Geliked door 3 people

 5. Julia zegt:

  Geldt dit ook niet voor de grote steden als Amsterdam en Rotterdam? Het merendeel is inmiddels een allochtoon. Vele D66 burgemeesters in Nederland zijn toch allemaal een brevet van onvermogen zonder enige daadkracht en dansen uitsluitend naar de pijpen van het WEF kartel. Seegers is nu toch ook door D66 Ollengren voorgedragen voor de post burgemeester van Amsterdam ondanks deze Judas van het CU is hoeft Amsterdam hier helemaal niets van te verwachten. .

  Geliked door 2 people

 6. karton zegt:

  Och, naast Berlijn zou je kunnen plaatsen : Amsterdam, Rotterdam, Brussel. Verder zou men Ter Apel een “Syrisch-Aghaans-Libanees” dorp kunnen noemen Berlijn is géén uitzondering.

  Geliked door 4 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s