Willen de Groenen Duitsland per se de oorlog in leiden?

(Vertaling: E.J. Bron)

Overdracht van Leopard-tanks uit Polen aan de Oekraïne

De Poolse regering wil zich in haar leger bevindende Leopard-tanks aan de Oekraïne overdragen. Omdat de tanks uit Duitse productie komen, is daarvoor de toestemming uit Berlijn nodig. Uitgerekend de Groenen willen deze toestemming per se geven en maken zodoende Duitsland nog meer tot oorlogspartij.

Het Poolse leger bezit bijna 250 tanks van het type “Leopard”, waaronder 105 van het type 2A5 en 142 van het type 2A4. Echt nieuw zijn deze tanks niet; het type 2A4 komt oorspronkelijk uit de jaren ´80, werd met de millenniumwisseling van Duitsland aan Polen overgedragen en moet nu, als het aan de Poolse regering ligt, aan de Oekraïne worden overgedragen. Het zouden de eerste “echte” gevechtstanks zijn waarover Zelensky dan de beschikking zou hebben. Maar er zitten haken en ogen aan de zaak: ook al komt het type 2A4 uit de jaren ´80, hij werd steeds opnieuw technisch gereviseerd. Voor zijn bediening is een intensieve scholing nodig. Instappen, op de startknop drukken, kanon richten en schieten – zo functioneert dat niet. De “Leopard” gevechtstank stelt de hoogste technische eisen aan zijn bemanning. Het mag betwijfeld worden dat de desbetreffende kennis en vaardigheden in de gelederen van de Zelensky-troepen te vinden zijn.

Bovendien moet de overdracht van de “Leopard” gevechtstanks van Polen aan de Oekraïne toestemming hebben uit Berlijn. Tot nu toe werd juist bij de “Leopard”, waarvoor zo goed als overal in de wereld grote belangstelling is, zo´n overdracht geweigerd. De woestijnzonen van Arabië hebben er al vaak om gevraagd en zouden bereid geweest zijn om er een hoge prijs voor te betalen. Nee, was steeds uit Berlijn te horen, de “Leopard” gaat niet naar een land buiten de NAVO of naar een oorlogsgebied.

De zogenaamde “vredespartij”, de Groenen, echter willen precies dat nu mogelijk maken: de Poolse “Leopard” gevechtstanks moeten aan Zelensky overgedragen mogen worden. Ter herinnering: de Oekraïne voert sinds 2014 een invasie-oorlog tegen de Donbas-regio en is geen lid van de NAVO. De dienstweigeraar Habeck en de afgekeurde Hofreiter willen Duitsland blijkbaar met alle geweld de oorlog in leiden.

Bron:
freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Willen de Groenen Duitsland per se de oorlog in leiden?

 1. BosscheBol zegt:

  De Oekies kunnen er niet mee overweg? Geen probleem. De Poolse bemanningen nemen ontslag uit het Poolse leger en monsteren als huurling aan bij het oekieleger.
  En als die Poolse soldaten op raken gaan de moffen er in zitten. Sieg Heil! Lebensraum im Osten! Untermenschen tot! Grünland über alles in der Welt!

  Geliked door 1 persoon

 2. Peter zegt:

  Bearbock kan niet eens 2 zinnen uitspreken zonder 5 fouten ,en dit stuk imbeciel heeft het daar voor het zeggen ,een schande voor Duitsland ,en wie haar bevelen uitvoert is ook niet goed wijs .

  Geliked door 1 persoon

 3. Olie bol zegt:

  Later zeggen de Groenen Wir haben es nicht gewußt.

  Like

 4. Frits zegt:

  Het zal wel in het bier, de schnaps en leberwurst zitten. De Duitsers die ik ken, hebben er iig geen last van.

  Like

 5. Ravian zegt:

  De “groenen” zijn gewoon de “roden”, en zien de Bundeswehr als het nieuwe “rode leger”, waar de vrije wereld mee vernietigd moet worden, zodat het communisme de planeet kan domineren.
  Geweld komt altijd van links, ook als er tanks en bommenwerpers bij van pas komen…

  Geliked door 4 people

 6. Henk der Niederländer zegt:

  @ Bobzelf.
  Kun je kijken of dit vertaald kan worden door je vriendin??
  Het schijnt te gaan over het vervaardigen van chemische wapens door Oekrainse militairen.
  Maar Ik ben niet zeker

  https://rumble.com/v253v4k-ukrainians-threaten-to-use-chemical-weapons-against-russia.html

  Geliked door 2 people

  • bobzelf zegt:

   Henk der Niederländer

   JE HEBT HELEMAAL GELIJK . UKRAINIER
   LEGT UIT DAT ZE IN DE NABIJE TOEKOMST
   ALLES NAAR JE RUSSISCHE KOP ZAL VLIEGEN

   EFFE ZOEKEN NAAR DE NAAM ..

   Fosgeen is een giftig gas dat in de Eerste Wereldoorlog als strijdmiddel is gebruikt. De IUPAC naam is carbonyldichloride en de brutoformule is COCl2.

   Phosgene is extremely poisonous and was used as a chemical weapon during World War I, where it was responsible for 85,000 deaths. It was a highly potent …

   De stof werkt bijtend op de luchtwegen. Inademing van de stof kan kortademigheid/ademnood veroorzaken. • Blootstelling aan fosgeen kan longoedeem en chemische .

   HOPPA. THANKS TO MY GIRLY DIKKE HUG MAKKER

   OOM BOB

   Geliked door 1 persoon

   • Henk der Niederländer zegt:

    Als we dan het verhaal Saddam Hoessein mogen volgen zou Amerika op dit eigenste moment Oekraine binnen moeten vallen en de regering in Kiev de nek om draaien.
    Maar jah we weten dat ze met een ontelbaar maten meten in Washington dus het zal in dit geval wel “oogluikend” toegstaan gaan worden want de heilige Zelenski mag je niet beschuldigen van zo iets
    En het OCPW zal waarschinlijk even geen tijd hebben om dit te onderzoeken.

    Like

 7. johandederde zegt:

  Laten we de linkse; bners, media, politic, journalisten, stemmers, statushouders , criminele moslims en de bewoners van azc meteen mee sturen met de leopard tanks.
  Opgelost zijn de woningnood, co2 probleem opgelost, euros houden we over,
  boeren kunnen blijven waar ze zitten geen deportatie van boeren naar het buitenland of in de WW. Tevens criminaliteit daalt met 80% helaas verdwijnt het tv programma opsporing verzocht.

  Like

 8. kruisridder zegt:

  De Russen hebben al een nieuwe mobilisatieronde aangekondigd en hebben laten weten dat ze in het geval van deze leveringen hun oog weer hebben laten vallen op Berlijn omdat ze formeel nog steeds in staat van oorlog zijn met Duitsland omdat er geen vredesverdrag is getekend maar slechts een wapenstilstand oftewel een staakt het vuren.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s