Stoppen met belasting betalen?

(Door: “Elise Nijmegen”)

U betaalt voor uw eigen ondergang,
Het is echt mogelijk, het kan.

U betaalt belasting, wij betalen belasting en dat is een grote berg geld,
Dat wordt o.a. gebruikt voor lidmaatschapsgelden aan de EU, de WHO, de VN en GAVI, en andere dictatoriale instellingen waar dat voor geldt.

Deze mondiale instellingen hebben beleid bepaald,
massa-immigratie naar Europa via het Marrakesh verdrag,

Verplichte vaccinaties, digitaal geld, verder niet over de wil van het volk gemaald.

Ze zijn voorbij gegaan aan de wil van de mens,
Het gaat hun om hun eigen egoïsme, hun lusten, hun wens.

Ze hadden alleen niet ingecalculeerd hoe sterk en inventief de mens is, hoe we in tijden van nood samenkomen,
Hoe we één front vormen tegen dit dwaze mondiale gedachtegoed, hoe onze harten dezelfde kant uit, de weg terug naar vrijheid stromen.

Ons belastinggeld, dat wat we nauwelijks kunnen missen, wordt gebruikt voor mondiale plannen, onhaalbare SDG-doelen, angst-propaganda, onnodige maatregelen,
Het betalen van de media en acteurs om de schijn op te houden, om hun eigen toekomst te bezegelen.

Wie controleert waar het belastinggeld heengaat?
Hoeveel waarvoor gebruikt wordt? En waarom er wordt gekort?
Omdat “het buitenland” zoveel geld kost? Het mag duidelijk zijn dat dat beleid nergens op slaat.

We worden als Nederlandse bevolking al jarenlang op de tweede, derde of vierde plaats gezet, terwijl dit ons land is en ons geld,
Maatschappelijke “vluchtelingen” die voorrang krijgen op huizen, die zaken betaald krijgen, weer van belastinggeld, waar wij geen recht op hebben, ondertussen zijn die popo’s welgesteld.

Melken ons uit voor mondiaal gedachtegoed,
En dat is, zoals we na onderzoek weten, helemaal niet goed.

Maar zoals altijd, dat is mijn mening, die mogen we nog hebben, de vrijheid van meningsuiting is een recht,
En net zoals vrijheid, gelijkheid, gerechtigheid, ook iets waar ik voor vecht.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Stoppen met belasting betalen?

 1. Henk der Niederländer zegt:

  Al meerdere keren ben Ik het stoppen van belasting betalen tegen gekomen.
  Maar dat is totaal onhaalbaar en zitten te veel practische bezwaren aan.
  Stel je bent een zelfstandige en kunt aardig de kost verdienen.
  Dan stop je met belasting betalen.
  Dan worden een aantal zaken in werking gesteld, dat gaat als volgt.
  Eerst krijg je een herrinnering met de opdracht om bijv. binnen 14 dagen te voldoen,maar als principieel mens ga je dus niet betalen.
  Komt even later nog een herrinnering binnen met een fikse verhoging erop.
  Maar als principieel mens leg je ook deze naast je neer.
  Het gevolg is dat binnen no time een deurwaarder voor je huis zal staan die beslag komt leggen op je bezittingen en je dan betaald aan deze deurwaarder of eenvoudig alles verliest zelfs het dak boven je hoofd.
  Anders!! Je bent ondernemer en op verzoek van een of meer van je werknemers betaal je geen belasting meer op zijn (haar) naam.
  Binnen de kortste keren een inspecteur op de vloer waarbij je uit mag leggen dat het op verzoek van de werknemer te doen was.
  Mijnheer de inspecteur zal je snel uitgelegd hebben dat je strafbaar bent omdat je wettelijk verplicht bent om deze belasting van je werknemer af te dragen.
  Nou kan loyaliteit richting je werknemers ver gaan maar hou je je poot stijf word er beslag gelegd op je bedrijfsrekening en je zaak is naar de kloten en ook de werknemers die hier dus niks mee te maken hebben zitten in de WW dan wel bijstand.
  Dus samengevat allemaal gelul in de ruimte.

  Geliked door 8 people

  • BosscheBol zegt:

   Klopt helaas 100%.
   Niet naar de oorlog gaan als de elite je daarheen stuurt als kanonnenvoer is net zoiets. Helaas.

   Geliked door 5 people

  • Vilseledd zegt:

   En dan zijn er dan, die op de niet bestaande ‘gratie Gods’ wijzen in de preambule van de wetgeving, welks non-bestaan op zich juist is, maar met het wijzen erop zet je geen natuurwet in werking, waardoor de deurwaarder zich omdraait. Of mensen denken, dat als ze niets meer horen, ze dan in het gelijk gesteld worden.

   Like

  • hannah zegt:

   binnenkort kun je je belasting niet meer betalen door overschrijving … ze dwingen je via internet/digid te betalen …. we wonen in een zogenaamd vrij land maar worden wel gedwongen via internet (controle) te betalen (Freund kuckt mit) evenals het verdwijnen ?? van cash geld ….

   Geliked door 1 persoon

 2. Léon van Duren zegt:

  Het van overheidswege georganiseerde terroristische corrupte COVID-19 pharma maffia psychopaten stappenplan is met miljarden euro’s aan belastinggeld overgeheveld naar gecriminaliseerde satanische weldoeners!!

  https://www.franklinterhorst.nl/Klaus%20Schwab%20en%20zijn%20WEF-sekte%20is%20%C3%A9%C3%A9n%20grote%20internationale%20samenzwering.htm

  Ook de neonazistische terroristische gezaghebbende corrupte gecorrumpeerde COVID-19 pharma maffia psychopatische misleiders die gefêteerd worden in Davos ,worden direct en indirect door de Nederlandse belastingbetaler gefinancierd!!

  STOP DE FASCISTISCHE NEONAZISTISCHE GEHEIME WEF-BILDERBERGER BOEVENBENDE!!

  WIE ZWIJGT STEMT TOE!!

  Geliked door 1 persoon

 3. saddy zegt:

  Niet stoppen met belasting betalen. Dan breng je jezelf in grote problemen.

  Ik hoorde laatst iemand zeggen dat je nog 1 kans hebt:

  Stoppen met werken! Nederland en jij moeten kapot. En de macht en kracht daarachter zijn zo groot dat dat ook gaat gebeuren.
  Dan moet je zelf de regie nemen. Met doorwerken dien je klausje want zijn plannen gaan daarvan uit.
  Zand in de radartjes strooien.

  Geliked door 1 persoon

  • Vilseledd zegt:

   Of werken in een gesubsidieerde baan, dan stop je ook met werken en word je belastingontvanger. Er zijn genoeg legale manieren om het systeem te laten vastdraaien.

   Like

 4. Léon van Duren zegt:

  Ook het belastinggeld storten voor de corrupte zinloze uitgelokte verschrikkelijke Oekraïne oorlog is een misdaad tegen de menselijkheid in overtreffende trap!!

  Hoe het ook afloopt de Europese unie zal met zekerheid de verliezer zijn van deze geldverslindende onnodige uitgelokte afgrijselijke bloedige Oekraïne oorlog !!

  https://www.frontnieuws.com/de-europese-unie-de-verliezer-in-het-oekraine-conflict-hoe-het-ook-afloopt/

  De terroristische corrupte COVID-19 pharma maffia oorlogsmisdadigers die deze oorlog in stand willen houden zijn mensen van het allerergste allooi!!
  Dit zijn mensen zonder enig normbesef of empathische vermogens,zoals de gewetenloze schaamtelozeWEF-BILDERBERGER pharma maffia psychopaat Mark R., en z’n zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde hooggeplaatste oorlogshitsende trawanten !!

  Een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal is nodig om wereldwijd de zeer vele misdadige terroristische corrupte COVID-19 pharma maffia oorlogsmisdadigers te kunnen berechten!!!

  WIE ZWIJGT STEMT TOE!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 3 people

 5. Léon van Duren zegt:

  Het ondersteunen van een klimaatfascistische terroristische corrupte collaborerende COVID -19 pharma maffia overheid is strafbaar!!

  Ondermijning met behulp van het semi-criminele WEF-BILDERBERGER syndicaat is hoogverraad!!Alle deelnemende Nederlandse sekteleden moeten ontdaan worden van al hun burgerrechten !!

  Dus ook een overheid die vrijwillig medewerking verleend aan de terroristische fascistische WEF-BILDERBERGER corrupte collaborerende COVID-19 pharma maffia boevenbende is een ernstige bedreiging voor de Nederlandse samenleving!! Hoogverraad met Nederlands belastinggeld moet altijd bestreden worden!!Het monster van het dictatoriale WEF-BILDERBERGER fascisme moet worden buitengesloten!!

  Bekijk de korte video waar o.a. de terroristische COVID-19 pharma maffia vaccinazi Klaus S .aan het woord is ,ook de onberekenbare Elon Musk heult waarschijnlijk mee met deze fascistische neonazistische onbetrouwbare organisatie!!

  https://vm.tiktok.com/ZMY1ae5Vy/

  Laat u nooit vaccineren door het ongecontroleerde experimentele geldverslindende waardeloze mRNA goedje!!

  STOP HET VAN OVERHEIDSWEGE GEORGANISEERDE GEWETENLOZE COVID-19 PHARMA MAFFIA TERRORISME GEËNSCENEERD DOOR HET satanische WEF-BILDERBERGER SYNDICAAT!!!

  WIE ZWIJGT STEMT TOE!!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

  Like

 6. Léon van Duren zegt:

  Ook het financieel steunen van de corrupte Europese commissie moet beschouwd worden als een zeer ernstig misdrijf waar zeer zware straffen op moeten komen te staan!!

  Deze horror dokter Ursula von der L . is één van de ergste geïnstitutionaliseerde politieke misdadigers die de Europese unie ooit gekend heeft!! Elke dag dat deze terroristische gecriminaliseerde COVID-19 pharma maffia oorlogsmisdadigster blijft zitten is een schande voor Europa en haar onwetende hardwerkende belastingbetalers!! Ook het zich bemoeien met de zorgvuldig uitgelokte verschrikkelijke Oekraïne oorlog is een ernstig misdrijf!!Het nazisme is door deze satanisch geïnspireerde moeder van 7 kinderen wederom springlevend!!Onbegrijpelijk dat deze corrupte COVID-19 pharma maffia misdadigster nog niet preventief is gedetineerd in afwachting van hun haar berechting door een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!! Deze Neurenberg code wilde deze terroristische corrupte horror dokter Ursula von der L. ook nog eens afschaffen!!Begrijpelijk gezien haar benarde criminele positie in het terroristische COVID-19 pharma maffia psychopaten stappenplan!!

  Iedereen moet weten wie deze horror dokter is!!

  https://commonsensetv.nl/iedere-europeaan-moet-weten-wie-ursula-von-der-leyen-is/

  WIE ZWIJGT STEMT TOE!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

  Haelen 6081CZ

  Like

 7. Htskday zegt:

  Belasting is diefstal!

  U betaald geen belasting, het wordt “ingehouden”, = diefstal, en daar is bijzonder weinig aan te doen.

  Belasting is “betalen” voor je eigen ellende! 😵‍💫

  Het enige wat ik kan bedenken is uit laten schrijven en vertrekken naar het buitenland, wat ik al ruim 13 jaar geleden heb gedaan.
  En dat bevalt príma moet ik zeggen, en scheelt een enorme bak met geld.

  Als iemand er een andere oplossing voor heeft hoor ik het graag, en kom ik misschien nog terug.. (grapje)

  Ik ben gekke henkie niet.

  Geliked door 5 people

 8. Julia zegt:

  Stoppen met belasting betalen is geen oplossing omdat het WEF schorem alle macht in handen heeft en er is geen speld tussen te krijgen. Geen belasting betalen dan volgt loonbeslag en vervolgens beslag op bezittingen. Dan is het met recht in het straatje van het WEF NAZI opperhoofd Klaus Schwab Je zult niets bezitten en gelukkig zijn. Dat eerste klopt maar of je dan gelukkig bent betwijfel ik. We kunnen pas gelukkig zijn als het WEF kartel in Den Haag is verdreven dus dat betekent het algehele land plat gooien en met miljoenen mensen naar Den Haag om aftreden af te dwingen. Dan kunnen heel veel Nederlanders gelukkig zijn en meer bezitten doordat zij niet meer kaal worden geplukt door de WEF ratten in Den Haag en het nog langer onderhouden van de invasie van kansparels. Rutte en Hoekstra vliegen nu weer op onze kosten naar de oorlogsmisdadiger Biden waar ze ongetwijfeld weer toezeggingen zullen doen nog meer miljarden te storten aan wapentuig om de Oekraïne te steunen met de in stand gehouden oorlog dat inmiddels al heel veel doden heeft gekost en binnen korte tijd nog talloze doden zullen vallen. Biden is er op uit om de oorlog volkomen te laten escaleren en o.a. Rutte en Hoekstra werken hier van harte aan mee. Dat tuig heeft inmiddels al heel veel bloed aan hun handen en de Rus zal binnenkort keihard toeslaan dat zonder meer zal uitmonden in WOIII. Dus nog meer levens kapot maken en miljarden laten verdampen in een nu al verloren oorlog https://www.frontnieuws.com/de-elites-hebben-besloten-europa-trekt-ten-strijde-tegen-rusland/

  Like

 9. Hovawart zegt:

  In de Pays-Bah betalen overledenen nog belasting, stelletje lijkenpikkers.

  Geliked door 3 people

 10. D. G. Neree zegt:

  De enige manier om het corrupte systeem niet te spekken is een alternatieve economie op te zetten, al of niet met een uitkering als ondergrond. “Zwart” werken/handelen en een zo “zwart” mogelijke economie is de enige manier lijkt me om de afhankelijkheid en het spekken van de staat te verminderen.

  Aangezien ik van mening ben dat het huidige belastingstelsel grandioos uit de klauwen is gelopen en dus op niets anders neerkomt dan straatroof, waarbij het geroofde geld ook nog eens voor criminele doeleinden gebruikt wordt, lijkt me dat een morele afweging in ieder geval makkelijk gemaakt kan worden.

  Zorg dat je bezit hebt waar de staat met zijn grijpgrage klauwen niet bij kan komen.

  Like

 11. Gert zegt:

  Als de regering geld wil hebben voor alle zaken die in het artikel worden genoemd, dan drukt de ECB dat wel voor ze. Daar hebben ze ons belastinggeld niet voor nodig. De regering heft alleen belasting om ons arm te houden en om ons gedrag te sturen.

  Geliked door 1 persoon

 12. J.v.d.Heijden zegt:

  Tot op de huidige dag heeft niemand in de gaten dat er DRIE KEER BTW
  wordt geheven op DRINKwater.
  nl: BTW op drinkwater
  BTW op “leidingwater”
  en BTW op vastrecht.
  Kijk maar op uw jaarafrekening/drinkwater.
  Goed onthouden: woningen hebben géén dubbele leidingen
  voor “leidingwater” of drinkwater: dat is nl. verboden.
  Wanneer komt iedereen in actie tegen grootschalige
  BTW-fraude?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s