Waarover niemand spreekt: Oversterfte in Duitsland voor de Kerst + 32%

(Vertaling: E.J. Bron)

De raadselachtige oversterfte blijft dramatisch vaart opnemen. In de week tussen 19 en 25 december was de stijging tegenover de vergelijkende maand in 2021 in Duitsland bijzonder kras: plus 32%. Dat blijkt uit de actuele data van het Duitse Bureau voor de Statistiek over de ontwikkeling van de sterfelijkheid.

Voor heel december bedroeg de oversterfte dientengevolge 19% tegenover het gemiddelde van de voorgaande jaren 2018 en 2021. Dit percentage had het bureau in een persverklaring in november ook al voor de maand oktober meegedeeld.

Het aantal sterfgevallen in Duitsland zou in het hele jaar 2022 boven het gemiddelde van de voorgaande jaren liggen. In absolute aantallen stierven er 1,06 miljoen mensen, een stijging met 3,4% in vergelijking met 2021. Daarbij moet meegenomen worden dat ook in 2021 de sterftecurve al stijl naar boven ging en boven het gemiddelde van de voorgaande jaren lag.

Bijzonder opvallend waren de maanden oktober ( + 20%) en december (+ 19%). Alleen al in de laatste maand van het jaar stierven er 18.153 meer mensen dan verwacht. De enorme oversterfte is met het oog op de langere ontwikkeling ondertussen een uitgesproken trend en niet meer te verklaren met statistische “sterk afwijkende waardes”.

Het Duitse Bureau voor de Statistiek evenals de media en de politiek zijn zeer terughoudend met verklaringen voor de dramatische ontwikkeling – geheel in tegenstelling tot hysterie betreffende aantallen en incidenties tijdens de “pandemie”. Meer nog: zowel het aantal sterfgevallen evenals mogelijke verklaringen worden ondertussen bijna als taboe behandeld.

De statistici uit Wiesbaden wijzen er echter nadrukkelijk op dat de stijging van het aantal sterfgevallen maar voor ongeveer een vijfde deel “met het stijgende aantal oudere mensen verklaard zouden kunnen worden.”

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op Waarover niemand spreekt: Oversterfte in Duitsland voor de Kerst + 32%

 1. Henk der Niederländer zegt:

  En dan zou je denken dat het Amerikaanse CDC serieus om gat gaan met de data die binnen komen, want ze gaan onderzoek doen naar de oversterfte??
  CDC en FDA identificeren voorlopig COVID-19-vaccinveiligheidssignaal voor personen van 65 jaar en ouder.

  https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/vaccines/safety/bivalent-boosters.html

  Maar uit het geheel blijkt dat ze bij het CDC er al vanuit gaan dat het zogenaamde vaccin veilig zou zijn.
  Daarbij komt het opvallende naar voren dat het alleen een onderzoek betreft naar mense van 65 jaar en ouder, maar jongeren dan die leeftijd vallen ook bij bosjes om maar vallen buiten het “onderzoek”

  De volgende farce dus.
  Vraag is hoeveel geld het CDC en hun onderzoekers toegestopt krijgen van de Pharmamaffia.

  Geliked door 2 people

 2. Andre zegt:

  Oh ja die hufters met z’n oh zo correcte cijfers van het Robert Koch instituut is toevallig heel spontaan met de noorderzon vertrokken. Toeval echt puur toeval.

  Like

 3. Léon van Duren zegt:

  Artsen en andere medische beroepsgroepen zijn en worden wereldwijd van overheidswege misbruikt en gebruikt om het van overheidswege georganiseerde terroristische corrupte collaborerende COVID-19 pharma maffia psychopaten stappenplan uit te kunnen voeren!!

  https://www.blckbx.tv/corona/het-kompas-dr-erwin-annys-artsen-zijn-misbruikt-als-symboolfunctie

  Onafhankelijke tribunalen zijn nodig om de zeer vele geïnstitutionaliseerde terroristische corrupte collaborerende COVID-19 pharma maffia psychopaten en hun zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde handlangers te kunnen berechten!!

  Ook de rechtspraak heeft voor vrijwel honderd procent gefaald in de beoordeling van het van overheidswege georganiseerde terroristische corrupte COVID-19 pharma maffia stappenplan!!

  Herinvoering van de doodstraf voor de zeer vele geïnstitutionaliseerde terroristische COVID-19 pharma maffia criminelen zou een optie kunnen zijn vanwege de ernst van de gepleegde misdaden tegen de menselijkheid!!

  Let op : Een kat in het nauw gedreven, maakt rare sprongen!!

  Een kat = de corrupte gecorrumpeerde Nederlandse overheid gefaciliteerd door de ruggengraatloze minkukels in de tweede slaapkamer !
  Ook de notoire terroristische corrupte collaborerende COVID-19 pharma maffia psychopaat,de beroepsleugenaar Mark R.,en z’n zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde trawanten zijn hier debet aan!!

  STOP HET VAN OVERHEIDSWEGE GEORGANISEERDE WEF-BILDERBERGER FASCISME!! Niet alles is wat het lijkt!!

  WIE ZWIJGT STEMT TOE!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland,om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Like

 4. Léon van Duren zegt:

  Ook de collaborerende corrupte WEF-BILDERBERGER vaccinazi’s regering van Oostenrijk intimideerde op een beestachtige wijze de bevolking met het terroristische experimentele ongecontroleerde vaccinatie programma!!

  https://deanderekrant.nl/nieuws/stephan-22-zag-door-myocarditis-het-leven-niet-meer-zitten-2023-01-14

  Aanklacht tegen deze geïnstitutionaliseerde corrupte COVID-19 pharma maffia boevenbende moet zijn:

  DOODSLAG MET VOORBEDACHTEN RADE!!!

  ONAFHANKELIJKE TRIBUNALEN ZIJN NODIG OM DE ZEER VELE GEÏNSTITUTIONALISEERDE CORRUPTE COLLABORERENDE COVID -19 PHARMA MAFFIA STAPPENPLAN PSYCHOPATEN TE KUNNEN BERECHTEN!!

  WIE ZWIJGT STEMT TOE!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

  Haelen 6081CZ

  Like

 5. Htskday zegt:

  Braziliaanse politieke gevangenen worden gedwongen geïnjecteerd met covid-19 doodsinjecties.
  (is voor hun gezondheid, zodat zij niet ziek worden..)

  https://dissident.one/2023/01/15/puur-kwaad-het-lula-da-silva-regime-in-brazilie-injecteert-zijn-politieke-vijanden-met-dodelijke-covid-vaccins/

  Geliked door 1 persoon

 6. Léon van Duren zegt:

  Zeg nee tegen het van overheidswege georganiseerde terroristische corrupte ongecontroleerde experimentele vaccinatie COVID-19 pharma maffia programma !! Stop de QR-code krankzinnigheid met behulp van het terroristische COVID-19 pharma maffia psychopaten stappenplan!!

  https://cafeweltschmerz.nl/videos/erik-boomsma-steeds-meer-slachtoffers/

  STOP HET VAN OVERHEIDSWEGE GEORGANISEERDE GEWETENLOZE SATANISCHE CORRUPTE COVID-19 PHARMA MAFFIA PSYCHOPATEN STAPPENPLAN!!

  https://jezuskomtspoedig.nl/QA/Is-de-COVID-19-vaccinatie-veilig/

  Een gewaarschuwd mens telt voor twee!!

  WIE ZWIJGT STEMT TOE!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

  Haelen 6081CZ

  Like

 7. droevige mof zegt:

  En mensen praten er hier nog steeds niet openlijk over. Het is als een betovering die over het onderwerp ligt. De reden hiervoor kan alleen maar
  zijn dat men de gedachte niet kan verdragen dat de staat, de artsen, de journalisten mij totaal en herhaaldelijk genaaid hebben. Dat kan niet. Ik ben tenslotte goed opgeleid, en mijn vrouw ook. Nee, het kan niet zijn dat dit iets te maken heeft met vaccinatie. Professor Drosten, professor Lauterbach, het zijn wetenschappers, ze zullen toch nooit…
  “Oh, is Thorsten dood? Hartaanval. Verdomme Covid, hij was twee keer gevaccineerd en twee keer geboost. Waarschijnlijk nog steeds te weinig.”

  Like

 8. Léon van Duren zegt:

  De terroristische neonazistische WEF-BILDERBERGER sekteleden hebben het niet goed voor met ons!!

  Trap niet in het van overheidswege georganiseerde WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia psychopaten stappenplan!!

  Bekijk de korte video over de terroriserende WEF-BILDERBERGER sekte!!

  https://vm.tiktok.com/ZMY15F1bt/

  YESHUA is KING!!

  Like

 9. saddy zegt:

  Maurice is af en toe leuk bezig en dit is zo’n keer.

  https://www.maurice.nl/2023/01/07/oversterfte-in-34-landen-falende-vaccins/

  Goed om bv te kijken naar deze alinea.

  “”Nu wordt er gezegd dat “zonder vaccinatie er veel meer mensen zouden gestorven zijn ….”. Het RIVM heeft expliciet gesteld dat er door de vaccinatie 88.000 ziekenhuisopnames zouden zijn gespaard tussen 2 augustus 2021 en 30 augustus 2022. Maar als dat dus waar zou zijn, dan zou er in de weinig gevaccineerde landen juist een enorme stijging geweest moeten zijn van opnames en dus de oversterfte. Maar daar is helemaal niets van terug te zien!””

  Het is dus zoooo simpel om de rivm -leugens door te prikken.

  Like

 10. saddy zegt:

  Op jaarniveau zijn de oorlogsslachtoffers in oekriene en in rusland dus bijna vergelijkbaar met de oversterfte-slachtoffers alleen al in duitsland?

  Geliked door 1 persoon

 11. Ton Ruygrok zegt:

  Gaat juist goed in die Heimat en elders met de oversterfte was ook de bedoeling dat er een zooitje mensen geruimd gaan worden…
  Vandaar dat er geen aandacht aan besteed word.. gaat geheel volgens plan..
  Komt vast nog wel iets uit de koker van de wereld leidende Bobo’s… om het stomme volk weer wat telaten prikken of slikken wat goed voor de gezondheid is..
  Ton Ruygrok, Monster.

  Geliked door 1 persoon

 12. R Thomasson zegt:

  @Léon van Duren. Misschien klinkt het gek, maar via de Coronahysterie en de vaccinaties kreeg ik betere blik in de sociale dynamiek van de Sovjet Unie en iedere andere totalitair monsterachtig land. Dankzij de gebeurtenissen in de Tweede Wereldoorlog lieten onze moderne Seyss Inquarts het niet toe, dat ongevaccineerden in concentratiekampen zouden landen. Dus, wij hebben het in een zeer light-formaat gekregen. Zonder de moderne ‘gele ster’, in de vorm van QR-code, mochten wij geen cafés, restaurants, koffieshops enz. binnen. Wij werden van alle sociale leven afgesneden. Maar in andere landen, zonder Tweede-Wereldoorlog ervaring, waren al concentratiekampen voor ongevaccineerden. Bijvoorbeeld: Australië https://www.youtube.com/watch?v=3FqWFz6Tp-w&t=14s. Ook in Canada heeft de gigolo van Klaus Schwab, Justin Trudeau, met het idee gespeeld van concentratiekampen te openen voor ongehoorzame burgers, die zich niet laten doodprikken. https://www.youtube.com/watch?v=tEkvQmsq72o Ondertussen worden steeds meer meldingen gemaakt van oversterfte in Duitsland en ook in Zwitserland en andere landen. Er wordt, van de kant van de Quislings in de vazalstaten, getracht de grove misdadige leugens m.b.t. COVID-19 en de vaccinaties te ontkrachten. Dat moeten zij van de Hauptkommandantur in de EU en de Reichskommissariat van Fuhrer Klaus Schwab, en zijn Heydrich Bill Gates. Maar net als de nazi misdaden, zouden ook deze misdaden onthult. Wij zouden maar hopen dat Dr. Albert Mengele – Burla van Pfizer (de moderne IG-Farben), Dr. Becel van Moderna, Dr. Anthony Fauci en alle andere misdadigers tegen de mensheid zouden direct na de vonnis worden opgehangen. Deze mensen hebben geen recht om zelfs een dag na de vonnis op dolce-vita leven in de gevangenis. Zolang dat zij ademhalen, zijn ze gevaarlijk.

  Geliked door 1 persoon

  • Léon van Duren zegt:

   Honderd procent eens ,zonder mijn afgrijselijke Joodse geschiedenis was ik mij waarschijnlijk nu niet bewust van het terroristische fascistische corrupte COVID-19 pharma maffia psychopaten stappenplan!! Maar door mijn geloof in de LEVENDE GOD ben ik mij bewust dat wij verplicht zijn deze demonische werken van satan en z’n zeer vele trawanten te openbaren!!Herinvoering van de doodstraf zou een oprechte optie kunnen zijn vanwege de ernst van de gepleegde misdaden!!

   Like

 13. Hovawart zegt:

  In Duitsland komt men vanwege de quasi immigratie quasi woonruimte en quasi geld tekort, het is dan ook geen verrassing dat er zoveel quasi senioren wegvallen. omgevallen, plaatsgemaakt en geen pensioenen meer uit te betalen, Alles nur geklaut ….

  Like

 14. R Thomasson zegt:

  Het is de moeite waard te luisteren naar de voorspellingen van de Zweedse Tarot kaartlezeres en waarzegsters Izabela. https://www.youtube.com/watch?v=3qBv8wS6YrQ&t=5s Velen van u zouden cynisch lachen. Normaliter, ben ik niet geïnteresseerd in zulke mensen. Maar deze vrouw schetst een situatie in Duitsland die zeer dicht staat bij het verleden van na de Eerste Wereldoorlog. Natuurlijk was de toestand toen heel anders. Toen kwamen miljoenen soldaten terug uit de oorlog en vonden een chaotisch land in alle opzichten. Het was bijna van vanzelfsprekend dat er in deze vacuüm zou een demon als Adolf Hitler naar boven rijzen. Maar Duitsland leeft nu al bijna 78 jaar in vrede. Er is geen enkele reden dat dit land zou nu in de kunstmatig gecreëerde “Weimar Republiek” leven. Er is ook geen enkele reden dat WIJ ZOUDEN NOG STEEDS BEZET ZIJN. Nu niet zozeer door een land, maar eerder door een bende van satanistische pedofielen en aan drugs, pillen en drank verslaafde psychopaten die bergen met geld hebben een gebruiken andere mensen als schaakpions.

  Like

 15. Ravian zegt:

  “Meer nog: zowel het aantal sterfgevallen evenals mogelijke verklaringen worden ondertussen bijna als taboe behandeld.”

  Er zijn gewoon heel erg veel mensen die stevig over de schreef zijn gegaan met de hele covid hoax, die zich dus medeplichtig hebben gemaakt aan de grootste misdaad tegen de mensheid ooit, en nu allemaal een slecht geweten hebben, en bijbehorende tribunaal angst.
  En die willen nu dus allemaal dat deze hele affaire zo geruisloos mogelijk onder de mat verdwijnt.

  Geliked door 1 persoon

 16. D. G. Neree zegt:

  “De statistici uit Wiesbaden wijzen er echter nadrukkelijk op dat de stijging van het aantal sterfgevallen maar voor ongeveer een vijfde deel “met het stijgende aantal oudere mensen verklaard zouden kunnen worden.””

  Als dat zo is, dan zou de oversterfte voornamelijk oudere mensen betreffen, wat, durf ik te wedden, niet zo zal blijken te zijn. Bovendien is de oversterfte te plotseling om door de vergrijzing verklaard te kunnen worden.

  Like

 17. Peter zegt:

  Alles wissen geen herrinering aan ,5 miljard zoek,De Jonge heeft een andere baan , Kuipers speelt de vermoorde onschuld ,en Rutte gooit iedereen voor de trein en blijft lekker zitten al moet hij de kont van Kaag likken .

  Geliked door 1 persoon

 18. karton zegt:

  Stop een paar 100 muizen of ratten in een kooitje waarin plaats is voor maar 10 van die beestjes.
  Het gevolg : ze maken elkaar dood en er breken onbekende ziektes uit.
  Als er bijna 19 miljoen mensen moeten leven in een land waarin plaats is voor max. 12 miljoen dan krijg je ’t zelfde effect.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s