Dit is zó waar!

Waarom zijn “volledig gevaccineerde en geboosterde” mensen zo kwaad op ongevaccineerden? Zij geloofden dat de vaccins veilig en effectief waren, en kwamen er nu achter dat ze dat geen van beide zijn. Ze zouden kwaad moeten zijn op de FDA, de CDC en Fauci, niet op de ongevaccineerden.

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Dit is zó waar!

 1. De ongevaccineerden zijn voor vies en vuil uitgemaakt. Ondanks dat hebben wij wel onze rug rechtgehouden dus bespaar me jullie geklaag.

  Geliked door 3 people

 2. Ravian zegt:

  De ongevaccineerden zijn hun ezelsoren, het bewijs van hun domheid, daarom haten ze de ongevaccineerden.

  Like

 3. droevige mof zegt:

  Hier is de huidige bezoekregeling van een psychiatrische kliniek in Keulen:
  “Let op: De 2G plus-regel is van toepassing: Bezoekers en begeleiders moeten volledig gevaccineerd of genezen zijn EN moeten ook een negatieve coronatest hebben (antigeentest max. 24 uur oud of PCR-test max. 48 uur oud)”.

  Dit is de koppigheid en bazigheid waar Duitsers wereldwijd bekend om staan.
  https://www.pka-koeln.de/aktuelle-besuchsregelung/

  Like

 4. hans zegt:

  Mensen die vrijwillig een gifspuit halen zijn ook mensen die allerlei propaganda geloven, overheid na-papegaaien zonder zelf na te denken en kritisch denkvermogen ontberen en anderen wappie noemen of complot-theorist. Ach dat merk je tevens ook in de interactie of eventuele vriendschappen die je hebt met hun, diegene die op hun hoofd kakken adoreren ze en de diegene die zij daar voor waarschuwen trappen ze zelf weg. Een soort genetisch autisme! Aanleg om in de verkeerde fuik te lopen. Soms onuitstaanbaar, want dan zijn ze ook nog eens zo arrogant over hun beslissing.

  Geliked door 1 persoon

 5. LUCIA zegt:

  Domheid heeft zo zijn eigen afvoerputje van ultieme domheid… domme mensen hebben altijd een heleboel backing/agreement nodig van andere liefst nog dommere mensen . Uiteindelijk wordt de vijand, die waarmee iedereen het eens kan zijn… logica is hierin afwezig , je kunt eigenlijk niet eens anders verwachten het zijn uiteindelijk toch maar domme mensen

  Like

 6. J.v.d.Heijden zegt:

  Goed onthouden: de PCR-test is niet bedoeld om infectieziektes
  aan te tonen. Die test werd ontwikkeld door Nobelprijswinnaar
  Kary Mullis en wordt gebruikt om door vermenigvuldiging van
  minimale sporen(achtergelaten tijdens een delict) DNA te
  verkrijgen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Julia zegt:

  Aan dit soort boze mensen hebben wij de dictatuur en tirannie te danken vanwege hun onderdanigheid. De smerige politiek heeft het bewijs dat zij heel ver kunnen gaan met allerlei maatregelen die ons meer en meer vrijheden afneemt. Dus zij kunnen hooguit boos zijn op zichzelf omdat zij zo dom zijn geweest een experimenteel vaccin te halen waarvan de ingrediënten staatsgeheim zijn je slikt toch ook niet zonder meer medicijnen waar geen ingrediënten of bijwerkingen bekend van zijn. Veel ongevaccineerden zijn terecht boos op de gevaccineerden die hoofdzakelijk zich bloot stelde aan een experimenteel goedje om naar de bios, restaurant of op vakantie te kunnen gaan en het prima vonden dat mede burgers werden uitgesloten van het maatschappelijk leven. Maar hopen dat hun kinderen die zij ook hebben blootgesteld aan het experimentele gif later niet heel boos op de gevaccineerde ouders zijn die ze hebben blootgesteld aan schadelijke vaccinaties en waaruit zelfs nog moet blijken wat voor een daadwerkelijke schade het jonge lichaam is aangedaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s