Dramatische sterftecijfers: Boostert Japan zichzelf dood?

(Door: Heinz Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

Nauwelijks een ander land heeft zo veel senioren met de mRNA-gen-spuiten geboosterd als Japan – en nauwelijks een ander land maakt steeds grotere Covid-sterftegolven mee. Je kunt je afvragen of het rijk van de rijzende zon zichzelf dood boostert.

Het door de politiek, Big Pharma en de mainstream media verbreide narratief – “De vaccinaties tegen Covid-19 zijn veilig en effectief” – moet sowieso wereldwijd al wijken voor de meldingen over “plotseling en onverwacht” overledenen. Uit Japan worden nu blijkbaar uiterst dramatische cijfers gemeld, die nog meer vraagtekens plaatsen bij het gangbare narratief. Want blijkbaar gaat elke nieuwe Covid-golf met nog meer “Covid-doden” gepaard dan die daarvoor. En steeds erger sinds het begin van de vaccinatie- en boostercampagnes.

Terwijl bijvoorbeeld de meeste westelijke landen met betrekking tot de experimentele gen-spuiten een zekere “vaccinatiemoeheid” melden en nog maar weinig mensen ondanks de voortdurende propaganda hun “opfrisvaccinaties” halen, speelt Japan in een geheel eigen divisie. In de bevolkingsgroep vanaf 65 jaar hebben 91% een booster, 82,5% twee boosters en 56% zelfs drie boosters (dus in totaal 5 injecties) gekregen. Sinds begin 2022, toen de zogenaamde opfrisvaccinaties begonnen, wordt het aantal sterfgevallen van de aan respectievelijk met Covid-19 overleden mensen met iedere golf hoger. En ook tussen deze golven in blijven de sterftecijfers op een hoger niveau dan normaal.

Dit leidde er inmiddels toe dat meerdere Japanse wetenschappers zich uitspreken voor een onderzoek van de vaccinaties en een stopzetting van de vaccinatie, omdat bij overleden gevaccineerden het spike-proteïne in het hele lichaam (zelfs in de huid!) bewezen zou zijn. Bovendien vertoonden de overledenen significante veranderingen van het immuunsysteem en een hoog niveau van ontstekingen. Als je nu bedenkt dat een nieuwe schokkende studie de bedenkelijke omvang van de veranderingen in het menselijke immuunsysteem al heeft blootgelegd, wordt ook duidelijk wat de constant stijgende sterftecijfers in Japan waarschijnlijk (mede) zou kunnen veroorzaken.

Volgens het bericht, dat gebaseerd is op uitspraken van Dr. Kamayachi, zijn de meeste van de officieel met respectievelijk aan Covid-19 overledenen ouder dan 60 jaar en hadden al vroegere ziektes – in het bijzonder cardiovasculaire problemen en nier-schade. Cardiovasculaire problemen (bijvoorbeeld myocarditis en pericarditis) worden al lang met de mRNA-gen-spuiten in verband gebracht. En het in Japan standaard ter behandeling van Covid-19 ingezette medicament Remdesvir beschadigt de nieren. Samen met een beschadigd immuunsysteem is zoiets natuurlijk geen goede combinatie.

Met het oog op een algemeen duidelijk hogere sterfelijkheid (dus een duidelijke oversterfte) die zich in Japan aftekent, wordt waarschijnlijk één ding duidelijk: het land boostert zichzelf blijkbaar dood. Dit voorbeeld zou een waarschuwing moet zijn voor al die landen, die van hun kant de boostercampagnes willen blijven forceren.

Bron:
report24.news
Door: Heinz Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Dramatische sterftecijfers: Boostert Japan zichzelf dood?

 1. Ik ga niet met vingers wijzen, schuldigen aanwijzen. Een mensenbestaan is een absurdistisch gebeuren en daar past die CojonaGekte prima in!! Mijn aardige neef is maar 20 geworden, mijn lieve broer 47, een lieve vriend 56, klasgenoot maar 20 etc etc. Toen nog niemand van Cojona had gehoord!!

  ***** ‘We All Live In The World of The ABSURD!!’ *****

  Like

  • LUCIA zegt:

   @Gieneke; Ik ben het met je eens dat ook voor Corona er mensen dood gingen op onverwacht jonge leeftijd of bij schijnbare gezondheid maar dit is nu zoveel maal meer…. gewoon oversterfte cijfers waar sommige landen een eerlijker /doorzichtiger beleid in voeren. Dus we hoeven niet met vingers te wijzen, de waarheid laat zich nooit volledig wegwissen.

   Overigens ik vind het vreselijk dat zoveel mensen bang gemaakt en misleid zijn…. dat vooropgesteld. ik veroordeel niemand die de Jab genomen heeft,ik gun niemand zo’n ellendig vooruitzicht en hoop ook van harte dat er op korte termijn hier iets op gevonden wordt er zijn door een duitse heel geniale vent en zijn team hiervoor 2 middelen ontwikkeld, één voor Shedding(non-gevaxxte mensen die last hebben van uitgescheide stoffen door gevaxte mensen en één voor gevaxte mensen.

   Voor iedereen die hier interesse in heeft dit is de website;

   https://en.timeloopsolution.com/about-3

   Geliked door 1 persoon

 2. Gerrit zegt:

  Ik begrijp al deze berichten en nieuws niet.
  Ze roepen al een tijd daar in Japan dat ze moeten stoppen met dat vieze gif, maar nu lees je weer dat ze gewoon doorgaan.

  Geliked door 2 people

  • BigLJohn zegt:

   Gerrit; Verwarrende berichten de wereld insturen gelijk het kabinet dit doet, met als doel verwarring zaaien zodat Jan met de pet niet meer weet hoe het zit.

   Like

  • ronjaspers zegt:

   Gerrit.Dit doet de zogenaamde elite al eeuwenlang.Verdeel en heers,brood en spelen,orde uit chaos,probleem,reactie,oplossing.Jammer genoeg blijven de mensen erin trappen.

   Geliked door 1 persoon

 3. antiislamnu zegt:

  De vergrijzing is hoog in Japan daarom vindt de overheid die spuiten wel een goed geneesmiddel.

  Like

 4. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Het zal wel vrijwillig gebeuren; een soort moderne harakiri.

  Like

 5. Groene Leeuw zegt:

  Kunnen ze in ieder geval voorlopig even geen oorlog meer beginnen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s