Islamitisch gemeentebestuur in de VS staat dierenoffers toe

(Door: Heinz Steiner – Vertaling: Peter Rissing)

Het Mohammedaanse stadsbestuur van Hamtramck nabij Detroit, Michigan, heeft het ritueel doden van dieren om religieuze redenen toegestaan. De religieus gemotiveerde dierenmishandeling is dus gelegaliseerd.

Eigenlijk is het ritueel offeren van dieren om religieuze redenen niet toegestaan in de Verenigde Staten vanwege dierenrechten. In Hamtramck nabij Detroit, dat ongeveer 28.000 inwoners telt, ligt dat anders. De moslimbewoners van die stad, die daar in de meerderheid zijn, mogen dit nu wel doen voor religieuze vieringen zoals Eid al-Adha. Dat heeft de vijfkoppige gemeenteraad van Hamtramck (allemaal moslims) nu besloten in een stemming (3 tegen 2 voor legalisatie).

Gewoonlijk wordt bij dergelijke rituele dierenoffers het dier levend en ondersteboven opgehangen aan zijn poten en vervolgens wordt zijn keel doorgesneden zodat het bloed eruit kan lopen. In Hamtramck hoeven bewoners – van wie meer dan de helft uit Bangladesh of Jemen komt – alleen de gemeente te informeren, een vergoeding te betalen en het terrein (waar het dierenoffer plaatsvindt) klaar te hebben voor inspectie, meldt Fox News.

De Amerikaanse media hebben er geen moeite mee om de Council on American-Islamic Relations (CAIR), die gelieerd is aan de Palestijnse terreurorganisatie Hamas, aan te halen als referentie om deze controversiële religieuze praktijk te rechtvaardigen, zoals “Jihad Watch” meldt.

Het voorbeeld van Hamtramck illustreert de politieke veranderingen die zich op lokaal niveau kunnen voordoen wanneer de demografische realiteit in afzonderlijke westerse steden verandert ten gunste van de Mohammedanen. Het is niet alleen de muezzin die elke vrijdag oproept tot het gebed . . . De islamisering van het Westen gebeurt geleidelijk, maar de gevolgen zijn in steeds meer steden en regio’s duidelijk voelbaar.

Bron:
report24.news
Door: Heinz Steiner

Vertaald uit het Duits door:
Peter Rissing
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Islamitisch gemeentebestuur in de VS staat dierenoffers toe

 1. Rick zegt:

  Martelpraktijken zit in bepaalde culturen ingebakken, dat zal nooit veranderen, sterker nog, het zal alleen maar toenemen. Het maakt bovendien niet uit of het op dier of mens is, een verzonnen religie is voldoende om je achter te verschuilen. Dit geldt overigens voor alle soorten en maten van religie en de waanzin van een geloof dat je het doet voor een verzonnen opperwezen en kan in een simpele beleving van een mens tot de meest verschrikkelijke daden leiden

  Geliked door 1 persoon

 2. Harry Willemse zegt:

  En we slapen gewoon door.

  Geliked door 1 persoon

 3. Eppo zegt:

  Vermoedelijke leidinggevende van Islamitische Staat opgepakt in Arkel

  De politie heeft vandaag een 37-jarige man aangehouden die in de Syrische burgeroorlog een belangrijke rol zou hebben vervuld binnen de terroristische organisaties Jabhat al-Nusra en Islamitische Staat (IS). De verdenking is dat hij vanuit zijn functie bij IS ook bijdroeg aan de oorlogsmisdrijven die de organisatie pleegde in Syrië.

  Dat laat het Openbaar Ministerie weten. De Syrische man vroeg in 2019 asiel aan in Nederland en vestigde zich een jaar later in Arkel in de Alblasserwaard. Nadat er informatie was ontvangen over zijn verleden, zijn het Team Internationale Misdrijven (TIM) van de Landelijke Recherche en het Openbaar Ministerie een onderzoek gestart.

  De verdenking is dat de man tussen 2015 en 2018 een leidinggevende functie vervulde bij de veiligheidsdienst van IS. Daarvóór zou hij twee jaar dezelfde functie hebben vervuld bij een andere terroristische organisatie: Jabhat al-Nusra. Beide posities zou hij hebben bekleed in en rond het vluchtelingenkamp Yarmouk in het zuiden van de Syrische hoofdstad Damascus, stelt het OM.

  In dat kamp woonden tientallen jaren Palestijnse vluchtelingen, waardoor het een stad op zich was geworden. In 2015 werd het veroverd door milities van IS. In 2016 werd er in het kamp gevochten tussen twee jihadistische terreurgroepen: IS en Jabhat al Nusra. Het was aan de andere kant ook niet ongebruikelijk dat militieleden overstapten van de ene naar de andere groep. Drie jaar laten werd IS uit Yarmouk verdreven door het Syrische leger.

  De verdachte wordt 20 januari voorgeleid aan de rechter-commissaris in Den Haag.
  Balie-jihadi

  Het is niet de eerste keer dat een verdachte van oorlogsmisdrijven in de Syrische burgeroorlog is opgepakt in Nederland of Europa. De afgelopen jaren gebeurde dat in Nederland al zeker tien keer. Zo werd vorig jaar een Syrische man, die al lang als asielzoeker in het Zeeuwse Kapelle woonde, tot twintig jaar cel veroordeeld omdat als lid van een strijdgroep betrokken was bij de executie van een gevangen genomen Syrische militair.

  Twee Syrische broers, waarvan een bekend kwam te staan als de ‘Balie-jihadi’ kregen 15 en 11 jaar cel omdat ze een leidinggevende rol zouden hebben gespeeld bij Jabhat al-Nusra.
  Nederlanders

  Ook zijn er enkele tientallen Nederlanders veroordeeld die deelnamen aan de strijd in Syrië. Zij reisden naar het strijdgebied en sloten zich daar doorgaans aan bij IS of Jabhat al-Nusra. Bij hun terugkeer in Nederland werden ze aangehouden en berecht. Omdat er doorgaans geen bewijs was van eventuele misdaden die ze in Syrië hadden gepleegd, werden ze alleen veroordeeld voor het lidmaatschap van een teroristische organisatie. Hun straffen pakten daarom veel lager uit, vaak zo’n zes jaar cel.

  Wat een tyfuszooitje zit die VVD en PvdA en D66 en nog wat Clubs uit t Haagje hier allemaal heen en naar toe en binnen te halen in dit Land .
  Een ander mag er mee opgescheept zitten .
  STEM ZE WEG .

  Like

 4. J.v.d.Heijden zegt:

  Goed onthouden: goden bestaan niet.
  Geen god heeft verordonneerd dat vrouwen en mannen besneden
  en dieren ritueel vermoord moeten worden.
  Moslims en joden die zich hierdoor “beledigd” voelen
  moeten maar een praatgroep beginnen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Willem zegt:

  Het gaat de goede kant op met de islamisatie, over een 30 jaar ook in Nederland, dierenoffer op de Dam.

  Geliked door 1 persoon

 6. Jean zegt:

  Walgelijk dat in een westers land dergelijke barbaarse waanzin getolereerd wordt. Gewoon een totaal verbod opleggen aan die barbaarse waanzin op westers grondgebied.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s