Kut Kaag

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Kut Kaag

 1. Léon van Duren zegt:

  Wat deze terroristische corrupte collaborerende COVID-19 pharma maffia terroristenvereerster Sigrid K.andere mensen verwijt ,doet zij zelf in het kwadraat fout!!Deze mevrouw moet eens wat langer in de spiegel kijken voordat zij andersdenkenden partijen wil verbieden!

  Onafhankelijke tribunalen zijn nodig om terroristische COVID-19 pharma maffia psychopaten als de terroristenvereerster Sigrid K. onafhankelijk te onderzoeken en uiteindelijk te berechten wegens de door haar gepleegde zeer ernstige misdaden tegen de menselijkheid!!

  STOP HET VAN OVERHEIDSWEGE GEORGANISEERDE D’66 FASCISME!!

  WIE ZWIJGT STEMT TOE!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren,een roepende in de woestijn van Nederland,om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!

  Haelen 6081CZ

  Like

 2. BosscheBol zegt:

  Dit wijf heeft Nederland kapot gemaakt.

  Geliked door 1 persoon

 3. memaxq zegt:

  Het wordt hoog tijd dat deze mevrouw kennis maakt met de Atlas hijskraan…..

  Geliked door 1 persoon

 4. Ook bovenstaande dame ondersteunt HET FOKKEN door vrouwen die niet willen werken, studeren. In de Super kom je ze altijd tegen. 3 soms 4 “schattige kindertjes” op kosten van Jan Lul!! Na 10 jaar komt mama niet meer aan de bak, want te oud. Zo’n geval hengelt zo 1 miljoen uit de diverse loketjes!! Het gaat om 10.000en “gevallen”! Godverdomme, moet je naar een oogarts, sta je zo een half jaar ‘in de wacht’!! Godverdomme, wat is dit een KUTLAND geworden. Smijt die hele kolereZOOI van Het Binnenhof in de berenkuil om mij!!

  Geliked door 1 persoon

 5. Kut Kaag en haar brothers / sisters in CRIME hebben ACHTERLIJKHEID, CRIMINALITEIT, HAAT, MOORD / DOODSLAG etc. over ons uitgekieperd!! Een land in verval op hun geweten!! ***** T R I B U N A A L ******

  Like

 6. Julia zegt:

  Dit kabinet zijn besmet en Tweede Kamer met talloze kutwijven https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/de-pvda-is-schijnoppositie-attje-kuiken-wenst-mirjam-bikker-veel-succes-en-hoopt-op-prettige-voortzetting-van-de-samenwerking Als men maar aan het vrouwenquotum voldoet naar kwaliteit, kennis en gezond verstand wordt niet meer gekeken dit blijkt ook wel. Wat is Nederlandse politiek gezonken. Dit zie je ook alleen in het vergane gave landje van Rutte.

  Geliked door 1 persoon

 7. bobzelf zegt:

  ALLEMEMACHIES. ADRIAANTJE TERING LIJER . BASSIE LEEFT OOK NOG .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s