WAAR ZIJN ZE NU!?

Een dag na de haatspeech van Sigrid Kaag (D66) wordt de deur van Thierry Baudet’s huis besmeurd. Maar, waar is Yeşilgöz nu? Waar is het OM nu? Waar is de politie nu? Waar zijn de veiligheidsdiensten nu? Als het bij Kaag zelf was gebeurd, stond het al in alle kranten en was de dader al opgepakt. Of zouden zij toch weer aansturen op een zorgvuldig door de zittende politieke elite georkestreerde liquidatie? Zorg dat het landverraadkartel NIET de meerderheid heeft na 15 maart 2023 in de Eerste Kamer. Stem PVV!

Door:
“Balkanske priče”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op WAAR ZIJN ZE NU!?

 1. #iklaatmijnietdemondsnoeren

  Like

 2. Niek zegt:

  Ik spreek mij niet heel vaak uit maar ik stem Fvd en blijf bij mijn onderbuik gevoel dat de Pvv gecontroleerde oppositie is. Begrijp mij niet verkeerd maar een 1 mans partij? Thierry Baudet heeft 60.000 leden en is de grootste partij van Nederland, waarom doet Wilders dat niet? Daar kan hij toch makkelijk overheen? Waarom doet hij dat niet? Dat heeft dus mijn argwaan als gecontroleerde oppositie.

  Geliked door 1 persoon

  • Olie bol zegt:

   De pvv leden klappen toch ook voor Zelensky, dat zegt genoeg

   Geliked door 2 people

  • Ik ga niet stemmen. Maar ben wel lid van FVD.
   Zolang het hele kiesstelsel niet compleet op de schop gaat en de macht bij het volk weiger ik op die hufters te stemmen. Niemand krijgt mijn stem mandaat, ik bestuur mijzelf.

   Ik wil niet medeverantwoordelijk zijn voor alle moorden die ze veroorzaken door deel te nemen aan oorlogen, door ons land te gronden te richten, ik erken geen verdragen waar het volk niet over heeft mogen stemmen. Ik erken ook de EU niet.

   Opzouten stelletje fascistische nazi psychopaten.

   Like

  • Ravian zegt:

   Misschien moet je de geschiedenis van Wilders en de VVD er eens op na slaan sukkel.
   Weet je nog wie Verdonk was?
   Zogenaamde leden partijen kun je kapen, een “1 mans partij” als de PVV niet.
   Wilders is geen ezel, hij stoot zich geen tweemaal aan dezelfde steen…

   Like

  • John zegt:

   FvD roept over tribunalen en strafbare feiten. Als zij bij de FvD daar van op de hoogte zijn, is men verplicht conform art.135 SR hiervan aangifte te doen. Wie bij FvD heeft aangifte gedaan van die strafbare feiten??? Politiek is vals.

   Like

 3. Snappie zegt:

  Het kampvuur in Palestina knappert knus ,dus rot maar op met je ophitsende gelul. Smerig stuk vreten ,vuil stukje reptielenbrein van haat, nijd en tweedeling. Opdonderen begrepen! Dat is onze nieuwe elan.

  Geliked door 2 people

 4. Henk der Niederländer zegt:

  Het is eigenlijk niet te begrijpen met die sukkels van D 66.
  Want je zou denken dat ook de D 66 er door zou moeten hebben dat zij in haar eentje het hele D66 nog verder naar de sodemieter helpt dan het al was na Pechtold.
  Na Pechtold zou je denken het kan niet minder maar deze hautaine kwast ziet toch kans om het nog erger te maken.

  Geliked door 2 people

 5. johannes zegt:

  in de ogen van extreem-links is iedereen rechts en ben je al snel etreem-rechts he, relativiteit is D66 vreemd schijnbaar

  Like

  • nomade zegt:

   Communistische doctrines laten geen debat toe.Daarom ben je als je afwijkt van de doctrine een extremist,een terrorist, een dissident en moet je worden buiten gesloten, moet je worden verboden, moet je worden opgesloten.

   Like

 6. JUlia zegt:

  Heb het helemaal gehad met dat monster Kaag en haar duivelse club D66 alsmede met Rutte en zij overig kartel. Negeer ze en erken ze absoluut niet meer evenals de corrupte rechtstaat. Ik leef mijn leven en denk val allemaal maar dood. Negeren en wegstemmen is het enige wat iemand nog kan doen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s