Gouverneur van Texas eist hervatting van de bouw van de muur

(Vertaling: E.J. Bron)

Ook in de Verenigde Staten is de nauwelijks afgeremde illegale immigratie een permanent thema. Nu heeft de Republikeinse gouverneur van Texas, Greg Abbott (foto), tot de generale afrekening met de Biden-regering uitgehaald en het Witte Huis beschuldigd van totaal falen in de migratiepolitiek.

De VS zouden op dit moment met de meest heftige toestroom van illegale immigranten in de geschiedenis van het land te kampen hebben, twitterde Abbott. Onder de voormalige president Donald Trump zou het aantal ongeoorloofde binnenkomsten daarentegen historisch laag geweest zijn.

Biden zou zijn “grondwetsmatige verplichting hebben geschonden” om de VS tegen een “invasie” door migranten te verdedigen, bekritiseerde de gouverneur. In plaats daarvan zouden er door de “politiek van de open grenzen” kartels zijn ontstaan die hun zakken zouden vullen met mensenhandel en de illegale handel in verdovende middelen. Een bijzonder hoge prijs voor de mislukte migratiepolitiek zouden de landbezitters in Texas betalen, wier levens Biden met zijn verordeningen verwoest zou hebben.

De aanleiding voor de afrekening van Abbott was het eerste bezoek van president Biden aan de Amerikaanse grens met Mexico. Volgens de gouverneur komt dit bezoek niet alleen rijkelijk laat, veelmeer zou de president zich ook geen authentiek beeld van de situatie verschaft hebben. El Paso, de stad die hij bezocht had, zou van tevoren “gezuiverd” zijn van de migrantenkampen om Biden “van de chaos af te schermen”, die de inwoners van Texas dagelijks zouden meemaken. Nu zou het zaak zijn om zo snel mogelijk illegale grensoverschrijdingen “agressief te vervolgen”. Bovendien zou de bouw van de door Biden´s voorganger Donald Trump geplande muur langs de grens weer hervat moeten worden.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Gouverneur van Texas eist hervatting van de bouw van de muur

 1. R. zegt:

  Ik heb zo’n gevoel dat de halfdemente Biden niet eens in de gaten heeft dat men Amerika ook wil omvolken…..het elitaire eigenzakkenvullende team achter hem weet dit dondersgoed!

  Like

 2. R. zegt:

  Ik heb zo’n gevoel dat de halfdemente Biden niet eens in de gaten heeft dat men Amerika ook wil omvolken…..het elitaire eigenzakkenvullende team achter hem weet dit dondersgoed!

  Like

 3. koosv8 zegt:

  Het is de toekomst die men op deze wijze sloopt voor de nieuwe binnen komers, en voor de bewoners die geen gewoon leven mogen leiden, en voor de kinderen en kleinkinderen die ook uit de overheid verneukt en misleid worden met klimaat en transgender geleuter op de scholen en in de media.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s