VIDEO: Klimaatverandering? Dit zijn de feiten

Een waanzinnige klimaatrapportage. In deze zeer goed onderbouwde klimaatrapportage legt journalist Marcel Krok met gebruikmaking van grafieken perfect uit hoe wij juist meer CO2 kunnen gebruiken, hoe de planeet juist kouder zal worden en hoe er helemaal geen sprake is van een klimaatprobleem. Vooralsnog heb ik Baudet o.a. er niets over horen zeggen, maar wat mij betreft mogen na het verschijnen van deze rapportage de hele klimaatdiscussie en de honderden miljarden die aan de klimaat onzin worden uitgegeven, definitief beëindigd worden. Terug naar lekker diesel, gas en vlees.

Door:
Roy Fernsby
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op VIDEO: Klimaatverandering? Dit zijn de feiten

 1. Hovawart zegt:

  Omdat bijdetijdse wetenschappers via wetenschappelijke en wiskundige computersimulaties weten hoe laat ergens de zon opkomt en weer ondergaat, is men overtuigd geraakt dat het klimaat op aarde te voorspellen/verklaren valt,…een uitkomst is slechts het resultaat van gegevens die men invoert……computer says no, of yes als de uitkomst een voordelig overheidssubsidie oplevert.

  Geliked door 4 people

  • Henk der Niederländer zegt:

   Waarbij het model dat in de computer ingevoerd wordt met de bijbehorende data alvast een resultaat geeft dat veel geld op brengt.
   En zoals Ik al heel dikwijls geschreven heb hier, subsidie is de doodsteek voor de bevolking want elke gesubsidieerde kan het lulverhaal vertellen wat hij wil als het maar politiek correct is en belastinggeld oplevert

   Geliked door 2 people

 2. J.v.d.Heijden zegt:

  Correctie: het moet Crok zijn, niet Krok.!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s