LOL!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; veroniek)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op LOL!

 1. Yvonne zegt:

  Is een goeie, beter een bruine broek als niet meer verder kunnen zonder vervoer,trouwens die oplaadpalen ergeren me, ze staan dicht bij de supermarkten ik loop slecht en ik moet verder lopen omdat ik niet vlakbij de supermarkt kan parkeren en een invalide parkeerkaart heb ik niet
  Ik Neem aan dat mensen met een elektrische auto iets verder naar een oplaadpalen kunnen lopen

  Geliked door 2 people

 2. boorzalf zegt:

  🤣🤣

  Like

 3. Ravian zegt:

  Yeah, en een vuile broek is veruit te verkiezen boven ergens stranden tussen niks en nergens.
  Met een vuile broek kom je nog gewoon thuis…

  Fijn weer overigens voor de elektrieke auto aso’s; eerst je accu capaciteit zwaar aangevreten door de koude van “global warming”, en als je dan vervolgens de verwarming op “niet bevriezen” zet dan kom je al helemaal niet meer waar je wezen moet.
  Dat komt er nu van als je op het MBO voor het “pretpakket” gekozen hebt, dan ben je daarna “gefundenes Fressen” voor “betrouwbare autoverkopers” (LOL), omdat je de ballen van natuur en scheikunde af weet.

  Vervolgens wordt je dan uitgelachen door de een of andere wappie in een vijfentwintig jaar oude Volvo, die ook bij strenge vorst achthonderd kilometer haalt op één tankbeurt, en daarbij geeneens naar het gerammel van een diesel hoeft te luisteren (anders kwam er nog een kilometertje of vierhonderd bij).
  En aan het einde van die achthonderd kilometer heeft die ouwe Volvo een “oplaadtijd” van vijf minuten, en een wachtrij voor het tankstation die in minuten in plaats van in uren uitgedrukt wordt.

  Maar het mooiste is nog wel dat je met dat oude barrel niet ’s nachts wakker hoeft te liggen, van de beelden van de kindslaven die voor jouw groene geloof in gore Afrikaanse kobaltmijnen gecrepeerd zijn.
  En je kunt jezelf dan ook de volgende morgen gewoon in de spiegel bekijken, wat wel zo handig is bij het scheren, of het vrouwelijke equivalent daarvan.

  Positief is dan weer wel dat je na een stevig ongeluk niet meer gecremeerd hoeft te worden, dat is dan namelijk dikke kans al geregeld, elk nadeel heb zijn voordeel…

  Geliked door 5 people

 4. bobzelf zegt:

  Ravian
  WHAHAHHA JA GENIAAL GESCHREVEN
  IK HEB HET ZITTEN LEZEN

  MET UW ELECTRISCHE AUTO BENT U

  ZOWEL IN DE ZOMER. IN BLACK SATERDAY FILES DE LUL . MET STILSTAAN MET UW AIRCO AAN . HELEMAAL LEEG. EN ALLEJEZUS SNEL OOK

  EN IN DE WINTER PAK SNEEUW. STIL STAAN MET DE KACHEL AAN .

  WHAHAHAHA

  OOK DAAR HEET HET U BENT DE LUL

  GENIAAL MAKKER

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s