Berlijnse politie corrigeert: Bijna alle relschoppers met Oud & Nieuw waren buitenlanders of hebben een dubbel paspoort

(Vertaling: E.J. Bron)

In dit geval heeft de leugen hele korte benen – het gaat over de etnische achtergrond van de relschoppers met Oud & Nieuw in Berlijn. De politie van Berlijn had eerst aangegeven dat het daarbij om 37 arrestanten zou gaan, van wie 2/3 deel “Duitser” zou zijn. Nu moet ze haar informatie corrigeren.

In een herziene statistiek hebben nu 12 van de 37 verdachten de Duitse nationaliteit, waarvan 9 een dubbel staatsburgerschap bezitten. De andere 25 gearresteerden zouden een andere nationaliteit hebben.

De reden voor de correctie van de cijfers zijn blijkbaar problemen met de statistieke registratie tussen de verschillende politie-instanties. In het begin was de recherche van de deelstaat Berlijn erbij betrokken, daarna werden alle Oud & Nieuw delicten centraal toevertrouwd aan Directie 4 in het zuidwesten van Berlijn – “wegens uniformiteit in de wijze van onderzoek”.

Kort na de aanvallen in de Oudejaarsnacht op politieagenten was er eerst sprake geweest van 145 gearresteerde personen. Dit aantal werd enkele dagen later naar 38 verdachten gecorrigeerd, die in verband met aanvallen op politie en reddingskrachten werd gearresteerd, waarvan 2/3 deel als “Duitse” staatsburgers werden aangegeven. Dat was fout, blijkt nu: bijna alle verdachten zijn buitenlanders of hebben twee paspoorten.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Berlijnse politie corrigeert: Bijna alle relschoppers met Oud & Nieuw waren buitenlanders of hebben een dubbel paspoort

 1. scherpschutter1943 zegt:

  Duitsland schaft zich af.

  Geliked door 1 persoon

 2. R. zegt:

  Hoogste tijd voor een burgeroorlog en ALLE moslims, Antilianen en Afrikanen er letterlijk eruit trappen!!!

  Geliked door 2 people

 3. Oliedom zegt:

  Dit kan niet waar zijn, ons is toch verteld dat het stuk voor stuk “Hoogopgeleide zeer intelligente” beesten waren, worden wij toch weer voorgelogen.😝
  Waarom wordt dat TUIG toch nooit eruit getrapt, hè!!!😡😡😡

  Like

  • ronjaspers zegt:

   Oliedom.Het is kwade opzet van de zogenaamde elite,deze hoofdzakelijke islamitische invasie naar europa.Ze worden binnengehaald om de oorspronkelijke europeanen te terroriseren en af te slachten.

   Like

 4. bobzelf zegt:

  joooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ?????

  Geliked door 1 persoon

 5. Andre zegt:

  Nederland daar zit de janker de azijnpisser. De Duitsers hebben zich allemaal ingegraven en wachten af. Shithole Berlijn is anarchie………..dit begon 2 maanden voor dat corona gezeik. De Pool is weer begonnen met zn groente tuintje want dat hebben ze de afgelopen 100 jaar ook moeten doen. Belarus daar was geen covid daar is energie betaalbaar en ze hebben zich ook nog aangesloten bij de Russische Federatie zeg maar een soort EU die WEL werkt. Heel veel succes daar in Berlijn.

  Geliked door 1 persoon

 6. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Dubbel paspoort? Dubbel straffen!

  Like

 7. Willem zegt:

  En wat voor straf krijgen ze? De meesten lopen al weer rond, dat is een aanmoediging. Volgend oud en nieuw wordt het 3x zo erg en het zal me niet verbazen als er dan doden vallen.

  Like

 8. Groene Leeuw zegt:

  Ze hebben daar toch nog die kampen? Opnieuw inrichten en in volle glorie die oude tucht daar herstellen en interneren dat tuig.

  Like

 9. Ton Ruygrok zegt:

  Da’s gek….buitenlanders die de Polizei aanvallen…
  Da’s echt heel gek… , wat zijn dat voor buitenlanders…, die zijn niet normaal joh….
  Ga lekker zo in die heimat , neem er nog wat buitenlandertjes bij zou ik zeggen…
  Ton Ruygrok, Monster.

  Like

 10. topofflop zegt:

  Dankzij de Europese politiek één Europa te vormen, o.l.v. o.a. Frau Merkel en haar adviseurs, zitten we nu met de gevolgen. Ik moet er ook op wijzen, dat het gebrek aan arbeidskrachten een gevolg is van jarenlange verkeerde beleidskeuzes. Wanneer je met raamambtenaren moet samenwerken komen we er dus niet dames en heren politici. Ook is er teveel middelmaat dat de politiek als instrument voor een betere boterham heeft beschouwd. Stem tijdens de komende verkiezingen met uw volle verstand dames en heren. Stem in ieder geval het notoire gevaar D66 de hel in.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s