Topman autoconcern: “EU gaat modale burger de auto uitpesten”

Compacte betaalbare gezinsauto’s als de Ford Fiësta worden uit productie genomen. De eisen van de EU maken deze modellen onbetaalbaar voor de gewone man.

(Door: “Cultuur onder Vuur”)

De EU doet per 2035 de gewone verbrandingsmotor in de ban. Anders gezegd: elektrisch rijden wordt verplicht. Dit Europese klimaatsocialisme dat het bezit van een eigen auto voor gemiddelde inkomens onbetaalbaar dreigt te maken, komt rechtstreeks uit de koker van onze eigen ‘liberale’ VVD. Hoe wrang voor wie zich nog herinnert hoe deze partij ooit met een ‘blij dat ik rij’-imago de kiezers aan zich probeerde te binden.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Topman autoconcern: “EU gaat modale burger de auto uitpesten”

 1. Julia zegt:

  Wat mij betreft is in 2035 de capaciteit van het elektriciteitsnet onvoldoende zodat die elitaire bullebakken hun rijdende batterijen aan de kant moeten zetten. De stommelingen blijven maar drammen op elektrische voertuigen terwijl waterstof al jarenlang een oplossing zou zijn geweest. Maar ja dat heet achter de feiten blijven aanhollen. Ben ook benieuwd waar dat elitaire tuig de miljarden binnen haalt wat nu wordt opgebracht door de heilige koe nu zijn de wegen al belabberd en een infrastructuur ver achterloopt.

  Geliked door 2 people

 2. saddy zegt:

  Leuke anekdote:

  Bij het uitrollen van de agenda onder het mom van miljeu gaat het zgn ook over fijnstof.

  In Hamburg hebben ze jaren geleden de fijnstof continu gemeten. Er was een dag dat alle gemotoriseerd verkeer in de binnenstad verboden was omdat er een loopfestijn en andere sportmanifestaties waren.
  En net op die dag werden daar de hoogste fijnstofconcentraties gemeten.

  Geliked door 1 persoon

 3. BosscheBol zegt:

  Als de verbrandingsmotor verboden wordt, mag alleen de elektrische auto nog. Maar als iedereen die nu een auto heeft een elektrische auto gaat kopen, dan zal blijken dat we niet genoeg windmolens hebben. Dat moeten er fors meer zijn. Begin maar eens met 100x zoveel. Wantr iedereen moet ook nog aan de peperdure elektrische warmtepomp.
  En als er dan uiteindelijk 100x zoveel windmolens staan, zal blijken dat het elektriciteitsnet hiervoor ontzettend veel zwaarder en duurder moet worden.

  Oplossing: het volk mag niet meer autorijden. En in de toekomst zal het volk ook geen warmtepompen mogen hebben. Middels de “slimme” meters zal het volk mondjesmaat elektriciteit krijgen om te verhinderen dat ze elektrische straalkacheltjes geen aansluiten.

  Like

 4. ronjaspers zegt:

  Dit is mij (helaas) al langer bekend,autorijden en vliegen wordt in de toekomst verboden voor de burgers.Die nazi/rotschild en bilderberger klauSS schwab zei het al:You will own nothing,and you will be happy.

  Geliked door 1 persoon

 5. Ravian zegt:

  “De stroomproductie zou daarvoor met minstens 25% moeten toenemen”

  LOL
  In Duitsland hebben ingenieurs een aantal jaren geleden al eens berekend dat als heel Duitsland elektrisch zou rijden en 5% van die elektrische rijders na thuiskomst van het werk, zo tussen vijf en zes ergens, die auto zou inpluggen, dat heel Duitsland dan op zwart zou gaan.
  Enkel dit houd dus al een minimaal benodigde vertwintigvoudiging van de bestaande energie infrastructuur in, en nadat die auto’s zijn ingeplugd gaan dan ook nog de elektrische verwarmingen en de elektrische fornuizen aan.

  Dat betekend dus dat enkel voor die elektrische auto’s de bestaande energie infrastructuur al vertwintigvoudigd moet worden.
  Twintig keer zo veel energie centrales, twintig keer zo veel hoogspanningsmasten, en twintig keer zo veel transformator kasten…
  Dat is dus geen plus 25% maar plus 2000% of zo.

  Als die energie dan vervolgens met zon en wind opgewekt moet gaan worden, omdat het anders sowieso enkel een kostbaar en zwaar milieu vervuilend uitlaatpijpen verplaats project is, dan betekend dit dat het huidige aantal windmolens en zonnepanelen, momenteel goed voor minder dan 5% van de energie opwekking (op een mooie winderige zomerdag), met twintig keer 2000% toe moet nemen, dat is dan zo’n 40.000%, oftewel vierhonderd keer zo veel, voor de minder rekenkundig begaafden onder u.

  Begrijpt u nu waarom wetenschappelijk onderlegde mensen enkel maar meewarig kunnen lachen nadat ze de waanzin van linkse imbecielen als Frans Timmermans hebben mogen aanhoren?

  “Dus niet alleen drijft het verdwaasde EU-klimaatsocialisme de lidstaten naar een gevaarlijke eenzijdigheid van energie: tegelijkertijd raken we voor de grondstoffen geheel afhankelijk van het totalitaire China.”

  Niet alleen dat, doordat de vraag naar deze zeldzame grondstoffen gigantisch gaat stijgen zullen de prijzen van die zeldzame grondstoffen gaan exploderen, waardoor ALLES waar deze grondstoffen voor benodigd zijn onbetaalbaar zal worden.
  En even voor de duidelijkheid, dat gaan dan niet enkel auto’s wezen, daar gaan dan ook zaken als laptops en smartphones onder vallen.
  Dat betekend dan dus dat de technologische vooruitgang voor de gewone burger zo’n driekwart eeuw terug gedraaid gaat worden…

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Ravian.Klopt,die electrische auto,s blazen het huidige energie netwerk op.U laatste zin klonk mij als muziek in mijn oren,laat die technologische vooruitgang maar klappen.Terug naar de goeie oude tijd zonder computers en “debieltjes”smartphones.

   Like

   • Ravian zegt:

    Ik zit eerlijk gezegd niet te wachten op een toekomst zonder auto’s, computers, beeldschermen enz.
    Je gooit niet enkel irritante “debieltjes” weg, je gooit alle moderne techniek weg, en daarmee een stevig aantal jaren van je levensverwachting.
    En wat je ook weggooit is je vrijheid om te gaan en te staan waar je wilt, niet omdat dit verboden is, maar gewoon omdat de technische en financiële middelen om te reizen je zullen ontbreken.
    Geef mijn portie van dat soort “goede oude tijd” dus maar aan fikkie…

    Like

 6. ronjaspers zegt:

  Ravian.Auto,s prima,vrijheid blijheid,ik wil graag de gemoedelijkheid terug van weleer.Zonder die electronische en digitale bullshit,die we vroeger en nu nog niet nodig hebben.Geen stress,geen egoisme,iedereen tevreden en gellukkig.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s