Probeer je liever eens in te leven in wat een willekeurige jonge Marokkaanse moslim op een gewone doordeweekse dag allemaal kan meemaken in Nederland…!

De redactie biedt haar verontschuldigingen aan dat op de foto ook een Israëlische vlag zichtbaar is. Op 4 mei horen we de Marokkaanse bevrijders te gedenken en niet de zes miljoen joden die tijdens WO II vermoord zijn. Dat was gewoon een ‘incidentje’.

(Door: Angélica)

Nadat Mohammed een hele dag keihard heeft gewerkt, wandelt hij ingetogen naar huis. (Nederlanders zijn daar gewoon te lui voor; die lurken liever de hele dag aan een waterpijp of kauwen qat terwijl ze van een uitkering leven) Plotseling krijgt hij een duw en hij valt. Een groepje homo’s scheldt hem zonder enige reden uit voor vuile kanker Mocro en ze schoppen hem tegen z’n gezicht. Gelukkig lukt het hem nog om weg te komen, maar hij kan niet verhinderen dat hij ook nog geraakt wordt door rotte eieren. Ze roepen hem na dat hij naar de hel zal gaan en dat hij een viezerik is!

In de volgende straat wordt hij opgewacht door joden die hem uitdagen. Ze dragen allemaal een keppeltje en maken hem belachelijk. Ze slaan hem in z’n gezicht en schelden hem uit. Ze bespugen hem als ze hem uitmaken voor: “Vieze kanker Mocro, je moeder is een kankerhoer, moordenaar! Jullie moslims domineren de hele wereld. Ze moeten jullie van de synagoge smijten, stinkend zwijn dat je bent!” Opnieuw moet hij rennen voor z’n leven en ’t lukt hem ternauwernood om niet geraakt te worden door rondvliegende stenen.

Nog voordat hij bij zijn huis aankomt, waar zijn ongeruste moeder met het eten op hem wacht, doemen er hangmeiden op met blonde haren en korte rokken: “Hé, schatje, wil je niet effe lekker neuken…?” Hij loopt weg, maar kan niet verhinderen dat ze hem betasten. Oh, wat voelt hin zich vies en met een betraand gezicht loopt hij door naar huis. “Vuile hoerenloper!”, schreeuwen de ordinaire meiden hem nog na!

Hij durft thuis niet te praten over wat hij heeft meegemaakt en hij is ook niet van plan om aangifte te doen. De politie trekt dit soort belagers altijd voor en zijn beschuldigingen naar homo’s, joden en jonge vrouwen worden toch niet serieus genomen. Het beleid is erop gericht die groepen te beschermen tegen kwaadwillende politici, omdat dit soort ‘incidentjes’ (ja, het wordt gebagatelliseerd) hen in de kaart speelt. Daarom kijkt de gemeente liever weg bij deze afschuwelijke vorm van discriminatie. ‘Hij zou als moslim daar begrip voor moeten hebben’, wordt er dan tegen hem gezegd.

De volgende dag is het vrijdag en dan gaat hij altijd met neergeslagen ogen, om vooral maar niemand te provoceren, naar zijn moskee om te bidden voor zijn belagers en Allah te vragen ‘dat ze tot inkeer mogen komen’. De moskee moet permanent bewaakt worden vanwege de joods-christelijke bedreigingen en hij is daardoor erg bang en neerslachtig geworden: er zijn inmiddels al bij heel wat moslims, zonder enige reden, door die Bijbelse geloofsfanaten de kelen doorgesneden.

Nooit was er iemand die het voor hém en zijn volk durfde opnemen, totdat eindelijk de NRC het probleem durfde benoemen: “Marokkaanse moslims worden zwaar gediscrimineerd door joden, homo’s en jonge meiden. Die moeten eindelijk eens gaan inzien wat ze deze onschuldige, hardwerkende mensen aandoen!” Er stond ook bij dat op 4 mei in Utrecht, naast de Nederlandse vlag, tegenwoordig ook de Marokkaanse vlag wappert om te benadrukken dat we nooit mogen vergeten hoe het dappere Marokkaanse leger Nederland heeft bevrijd van de Duitsers.

Door:
Angélica
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Probeer je liever eens in te leven in wat een willekeurige jonge Marokkaanse moslim op een gewone doordeweekse dag allemaal kan meemaken in Nederland…!

 1. Blaffertje zegt:

  Prachtig Angelica.

  Het bittere is dat die misgeboortes het inderdaad zo ervaren dat ZIJ iedere dag aan allerlei verleidingen en boosaardige “ongelovigen” worden blootgesteld.
  Zij menen daardoor het recht te hebben om ons neer te schieten, de keel door te snijden, mogen bespugen, slaan, schoppen, bedreigen etc.

  Geliked door 3 people

 2. Oliedom zegt:

  Yep, en ik probeer mij steeds voor te stellen, hoe mooi en vredig het zou zijn als het land verlost was van o.a. die teringzooi.

  Geliked door 1 persoon

 3. dutchess43 zegt:

  Ik wil emigreren naar het land waar dit werkelijkheid is…..

  Geliked door 3 people

 4. antiislamnu zegt:

  Ha ha hilarisch ik ken er ook nog een . Waarom hebben ze in Marokko geen kanker???? Al die kankerlijers zitten hier
  En deze hoe ziet een Marokkaanse kut er uit…….. Heb je wel eens een boevier joghurt zien eten??? Ha ha lekker flauw he

  Geliked door 1 persoon

 5. scherpschutter1943 zegt:

  Moslims voelen zich superieur ten aanzien van nietmoslims .(dimmys) Moslims mogen nietmoslims doden volgens hun heilige boek, de koran. Als de islam niet wordt verwijderfd uit de westerse wereld, zal het altijd zo blijven. Moslims zijn niet te veranderen. Degenen die het gelukt is om aan de islam te ontsnappen en daar openlijk voor uit komt moet vrtezen voor zijn/haar leven.

  Geliked door 4 people

 6. In die MURKENZOOI zit heel wat meet FUT dan in die nederlandse Sufkuttenzooi!! In feite hebben ze Sufkuttenlandje al GRATIZZZZZ en al in hun klauwen gekregen!! Het Land van Onze Voorouders is verworden tot een grote achterstandswijk. In de woorden van De Sloper des Vaderlands, Prachtwijk!! ***** KUT OP, met je gore landverraad!! *****

  Geliked door 4 people

 7. Ravian zegt:

  “de Marokkaanse bevrijders”

  Dat waren de beruchte “Goumiers”, die hebben destijds een spoor van verkrachting door “bevrijd” Europa getrokken.
  Sindsdien noemen ze in Italië “verkracht” ook wel “gemarokkanizeerd”.
  Den Uyl en zijn mede “socialisten” wisten dus waar ze Nederland mee opzadelden toen ze dit tuig massaal importeerden.
  En ja, dat mag u hun politieke erfgenamen rustig kwalijk nemen.

  Geliked door 4 people

 8. J.E.Moer zegt:

  Feit is wel dat het Joodse volk door de geschiedenis heen uit wel 101 landen zijn verbannen. Zelfs ook 2 of 3 x uit Nederland, dus ja……

  Like

 9. Groene Leeuw zegt:

  Top !!!!!!!!

  Like

 10. J.v.d.Heijden zegt:

  Geschiedvervalsing: Nederland werd niet door Marokkanen bevrijd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s