De wurggreep van het Grote Deugen

(Door: Alma van Hees)

Hoogdravend idealisme leidt tot blindheid voor de noden van gewone mensen

De meeste mensen willen deugen. Dat is een mooie eigenschap, gebaseerd op een optimistisch geloof in het ‘goede’ van de mens. Maar als je blind bent voor het kwade, ook in jezelf, raken de verhoudingen zoek en negeer je de realiteit die ook hele andere, zwarte kanten heeft. Het naïeve vertrouwen in ‘goede mensen’ heeft nu de overhand, maar waar komt dat door? Deugen en hooggestemde idealen nastreven klinkt nobel, maar wie betaalt daarvoor de rekening?

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op De wurggreep van het Grote Deugen

 1. saddy zegt:

  Ondertussen:

  Ernst Wolff

  Schon gewusst? #WEF-Vorstandsmitglied Al Gore verdient als Vorkämpfer gegen den #Klimawandel monatlich mehr als 2 Millionen Dollar, verfügt über ein Privatvermögen von 300 Millionen

  Like

 2. Boike zegt:

  “De meeste mensen willen deugen. Dat is een mooie eigenschap, gebaseerd op een optimistisch geloof in het ‘goede’ van de mens.”

  Die mensen zijn niet naïef, maar zijn gehypnotiseerd en geprogrammeerd, om te deugen en te geloven dat de overheid het beste voor heeft met de mens”.

  De mensen worden, zonder dat ze het beseffen onde hypnose gebracht en geprogrammeerd. Die hypnotische programmering is een groot kwaad. Dagelijks wordt de hynose versterkt. De mensen worden aldus gehypnotiseerde slapende wokes.

  Een voorbeeld. Telkens als vrouw onbenul in het Journaal van rechts naar links over het scherm wandelt, om een onnozele vraag te stellen aan een journalist die zogenaamd op locatie is, maar feitelijk in een andere hoek van de studio voor een groen scherm staat, wordt de hypnose dieper en dieper.

  Het venijn zit in de herhaling en de herhaling en de hehaling en …. en de herhaling van hetzelfde en meer van hetzelfde.

  De mensen worden aldus in hun hypnose dagelijks geprogrammeerd, om de verkondigde boodschap als waarheid aan te nemen.

  Het is hetzelfde principe, dat een artiest hypnotiseur toepast in zijn show in een dorpscafé. Hij brengt een paar mensen uit zijn gehoor onder hypnose, geeft ze een glas water en laat ze vertellen, dat het de lekkerste wijn is, die ze ooit gedronken hebben. Zie ook het wonder van de bruiloft van Kana. (Joh. 2:1-12)

  Zolang de wokes onder hypnose zijn, blijven ze in de wurggreep van het grote deugen. Ze worden gewoon feitelijk misbruikt.

  Om die wokes wakker te schudden en tot bezinning te brengen, zul je eerst die hypnose moeten verbreken. En dat is voorwaar niet eenvoudige. Die hypnose is namelijk heel diep geworden. Daar heb je echte deskundigen voor nodig, om dat te bewerkstelligen.

  Pas, als die hypnose eenmaal verbroken is, zullen de wakkere wokes met grote boosheid en verontwaardiging de waarheid inzien en gaan verkondigen en het geloof in deugen gaan verafschuwen.

  Like

  • ronjaspers zegt:

   Boike.Even een ander onderwerp,ik heb hier een interessante website voor u.Zoals ik u begrijp bent u in dat soort zaken geinteresseerd.Ik heb u deze website eerder door willen sturen,maar kreeg mijn reactie niet geplaatst:theorionlines.com

   Like

 3. Ravian zegt:

  Een flink deel “deugt” enkel voor de bühne.
  Dat voor hun deug Tesla in levensgevaarlijke “mijnen” kinderen misbruikt worden interesseert ze geen zak, en dat de dankzij hun deugen massaal in Nederland geïmporteerde islamitische parasieten (onder meer) aan de lopende band autochtone meisjes en vrouwen aanranden en verkrachten interesseert ze ook geen zak.

  Er deugt dus feitelijk helemaal niets aan hen, ze zijn enkel geïnteresseerd in een deug imago, in echt goed doen hebben ze geen interesse.
  Het is enkel voor het eigen ego, en dat mag best wel wat kosten, vooral als het over andermans rug is.
  Het is dus feitelijk gewoon het grootste aso volk dat er rond loopt.

  Geliked door 4 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s