Bisschop bestempelt WEF Davos als ‘goddeloos’

(Door: Thomas D. Williams – Vertaling: “Malpaso”)

De Texaanse Bisschop Joseph Strickland heeft het Davos World Economic Forum (WEF) bestempeld als een ongekozen macht met een ‘goddeloze’ agenda.

“Wie heeft het WEF gekozen?”, schreef Bisschop Strickland donderdag op social media: “Hun agenda is goddeloos en respecteert onze door God gegeven rechten als mensen niet.”

Strickland zei dat gekozen leiders en functionarissen die voor hen buigen “juist de mensen verraden die hen hebben gekozen”, en drong in plaats daarvan aan op een terugkeer naar natuurlijke wetten als een zekere gids voor de waarheid. Die opmerkingen echoden die van Twitter’s Elon Musk, die het WEF woensdag een “ongekozen wereldregering” noemde.

EU Trying to Bring in ‘Mass Surveillance’ with Proposed Chat Control Law – MEP https://t.co/L0Br2rUYQt — Breitbart London (@BreitbartLondon) January 19, 2023

Musk reageerde op de clip waarin oprichter en voorzitter van WEF, Klaus Schwab, bespreekt hoe het nieuwe ‘Global Collaboration Village’ van het WEF “kan worden vertrouwd”, juist in een tijd waar het wereldwijde vertrouwen in politiek, hun vertegenwoordigers en hun instellingen op een nooit vertoond historisch dieptepunt staat. Schwab zei dat het ‘Global Collaboration Village’ kan worden vertrouwd, omdat Interpol aan boord is als een van de Village “partners”. In zijn reactie op Twitter zei Musk dat “WEF steeds meer een ongekozen wereldregering wordt waar het volk nooit om heeft gevraagd en dat het niet wil.”

Communist China ‘Always in Step with the Davos Spirit’ – CCP Media https://t.co/9oBAezVY8Y — Breitbart London (@BreitbartLondon) January 16, 2023

Later op die dag lanceerde Musk een provocerende enquête, waarin hij kijkers vroeg of het World Economic Forum ‘de wereld moet beheersen’. Donderdagochtend, twee uur voor het sluiten van de enquête, had deze peiling meer dan 2,3 miljoen reacties verzameld, waarvan ongeveer 86% ‘nee’ stemde.

Bron:
breitbart.com
Door: Thomas D. Williams

Vertaald uit het Engels door:
Malpaso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Bisschop bestempelt WEF Davos als ‘goddeloos’

 1. antiislamnu zegt:

  14% ja is vrij teleurgesteld

  Like

 2. Léon van Duren zegt:

  Het nationaalsocialistische gedachtegoed van één zekere Adolf Hitler is dankzij de corrupte gewetenloze transhumanistische COVID-19 pharma maffia criminelen van de WEF-BILDERBERGER sekte wederom springlevend!!

  De fascistische neonazistische vaccinazi’s zijn nooit weggeweest uit het vervloekte goddeloze Europa met haar satanische misleiders te Brussel en het onzinnige geldverslindende Straatsburg!!

  Stop het van overheidswege georganiseerde WEF-BILDERBERGER fascisme!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Fran zegt:

  Het WEF volk bestempelen als “Goddeloos” is wat mij betreft veel te vriendelijk.

  Like

  • oliedom zegt:

   Dat klopt, maar gelovigen (ook bij die Texaanse) “vrienden”zijn ook nooit zonder zonden, daar zitten ook dikke viespeuken tussen, dus niet zo Heilig doen, stricklandje!!!!

   Like

   • Dewaere zegt:

    Die Strickland is niet de eerste bisschop die zich daarover uitspreekt in dit soort termen. Al ten tijde van die cojona-lockdowns en – dwang waren er bisschoppen en kardinalen die dat deden: Athanasius Schneider, Carlo Viganò en zo zijn er meer https://getthetrollsout.org/dig-deeper/german-extreme-right-magazine-compact.
    Prominente protestanten hoor je nooit in de media. Wat me opvalt is dat velen hier de media zeker als leugenaars zien, maar als ze ieder sexueel schandaaltje over de katholieke kerk met veel poeha brengen dat wél allemaal geloven. Valt het niet op dat de protestantse kerken niet aangevallen worden hierop, terwijl het daar net zo erg is? De protestantse kerken vallen het verhaal van de media níet aan en worden dus zelf ook niet aangevallen. Zal wel púúr toeval zijn.

    Like

 4. ronjaspers zegt:

  Het zijn satanisten die de wereld regeren,de grootste truc van de duivel is iedereen te doen geloven dat hij niet bestaat.

  Like

 5. johannes zegt:

  ja de katholieke kerk kan t weten wie er goddeloos zijn , daar spreekt een groot deel uit ervaring

  Like

 6. Ravian zegt:

  Goh, dictatoriaal China is “in step” met het WEF, hoe zou dat nu komen…
  Zou het er misschien mee te maken hebben dat het WEF een afspiegeling vertegenwoordigt van het bewind in China, en net zo’n totalitaire controle staat nastreeft als de dictators in Peking gerealiseerd hebben?
  En hoe combineert dat allemaal met een Joe Biden, die in de zak van Peking zit, en nu Moskou “per ongeluk” gedwongen heeft om dikke maatjes met Peking te worden?

  Heeft u er wel eens over nagedacht dat samenwerking tussen Rusland en de rest van Europa niet enkel Washington slecht uitkwam?
  Een werkelijk verenigd Europa, inclusief Rusland dus, zou het machtigste blok op aarde vertegenwoordigt hebben, en zou China afgesloten hebben van de Russische grondstoffen, en de Russische militaire technologie, die het benodigd om de nieuwe “hegemoon” te worden.

  Ondertussen poogt de EU, die door het WEF gecontroleerd wordt, onder de valse vlag van “kindermisbruik bestrijden” zelfs alle privé communicatie tussen EU burgers onder controle te krijgen.
  De kanarie in de kolenmijn ligt dus met de pootjes omhoog, de definitieve machtsgreep is nakende, en daarna is het wakker worden in een dictatoriale nachtmerrie die zelfs George Orwell verbijsterd zou hebben.

  De Westerse bevolking moet dus dringend ontwaken, maar dat gaat zonder een drastische vermindering van hun levensstandaard niet gebeuren, omdat deze bevolking inmiddels voor viervijfde uit door links gehersenspoelde apathische zombies bestaat.
  De redding zal dus uit Moskou moeten komen, waar ze ongetwijfeld wel in de gaten zullen hebben dat China net zo’n “bondgenoot” is als Duitsland in 1939, en dat de Chinezen er enkel op uit zijn om het Westen tegen de Russische Federatie uit te spelen.

  Dit heeft vervolgens verreikende consequenties voor het huidige door Washington (Peking?) georganiseerd conflict tussen het Westen en de Russische Federatie, dat in Oekraïne wordt uitgevochten.
  De Westerse tegenstander in deze oorlog simpelweg vernietigen is voor Moskou geen optie, omdat ze daar prima in de gaten hebben dat de Chinezen hen daarna een mes in de rug gaan steken.

  Rusland grenst namelijk over een lengte van 4.300 kilometer aan China, en in een uitputtingsslag over zo’n gigantisch front gaan 1,4 miljard Chinezen het dikke kans wel winnen van 146 miljoen Russen, zeker als die Russen eerder al een flink deel van hun kruit tegen het Westen verschoten hebben.
  Rusland moet het Westen dus niet verslaan, ze moeten de juiste druk uitoefenen om in Europa een regime wisseling te bewerkstelligen, omdat ze Europa uiteindelijk altijd nodig gaan hebben om de Chinezen in hun hok te houden.

  Het is dus een balanceer act op het hoge koord zogezegd, maar tot nog toe lijkt alles volgens plan te verlopen.
  Putin en zijn medewerkers zijn (gelukkig) van een heel ander kaliber dan de incompetente linkse kneuzen verzameling die momenteel in het Westen aan de macht is.

  Geliked door 1 persoon

  • Dewaere zegt:

   Goede analyse Ravian en klopt heel aardig lijkt me. Het artikel een aantal hierboven van die van de AfD ziet dat ook scherp: Duitsers kunnen het eigenlijk heel goed vinden met Rusland. Je had in heel vroeger tijden al Duitse boeren die werden uitgenodigd om in Rusland te gaan boeren, de zogenaamde Wolga-Duitsers genoemd. Duitse adelijke dames werden er tsarina. Voordat Rusland weer tot boeman verklaard werd stikte het van de documentaires over het ‘mooie’ Rusland op Duitse zenders. De ‘appeasement’ met de Sovjets werd door de Duitsers uitgevonden, n.b. vanuit de SPD die nu oorloghitser is geworden. De band tussen die landen is steeds weer doorbroken door oorlogshitsers en idioten (Adolf). Als Rusland en Europa (en liefst ook Japan erbij) de handen ineen zouden slaan zouden China en de VS vervallen tot 3e rangs landen en zou de wereld een stuk minder oorlogen, woke-idioterie en psychopaten in hoge posities kennen.
   Het militair-industriële complex, en het globalistische psychopaten-circus moeten dat dus koste wat kost voorkomen.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s