Het aanzien van 2023

(Door: Sander Compagner)

2023 is begonnen en het belooft weer een mooi jaartje te worden. Voor de krantenmakers onder ons wordt het genieten. Bijgevoegd alvast de verhalen van het komende jaar.

De minder vrije media is het jaar begonnen met een ‘scoop’ en ontdekte dat astma komt door vochtige woningen en schimmels, de dramatische luchtkwaliteit in Nederland, intensieve veehouderij, koken op gas en weet hiermee opnieuw voor een paar dagen alle aandacht weg te houden bij de voortdurende oversterfte (in december 2022 slechts 20%). Nog maar 50 weken te gaan voor Maarten Keulemans en aanverwanten om recht te schrijven wat krom is…

De Nederlandse politici liegen nu met zulk een regelmaat dat het in 2023 officieel geen nieuwswaarde meer heeft. De score sinds dit jaar is begonnen: Christianne van der Wal liegt over met wie ze in Brussel was, Sigrid Kaag over een nevenfunctie bij de WHO, Jan Paternotte (D66) over een eik (of beuk) en Gert-Jan Segers dat-ie het WEF nog steeds niet kent.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Het aanzien van 2023

 1. BosscheBol zegt:

  Ik kom zelfs mensen tegen die zich het opblazen van Nordstream niet meer weten te herinneren. Ze kijken wazig en zeggen: “maar ehhhh, dat eh was toch … ehhh??”
  Vakkundig onder het tapijt geveegd. Kwam niet uit dus nooit meer over gesproken.

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ BosscheBol 23-1-2023 om 11.51 u.
   Klopt helemaal; de “elite” denkt : “Niet meer over praten dan vergeet het klootjesvolk het wel”.
   Ik heb Rutte nog niet horen blèren : “Ik zal zorgen dat de onderste steen boven komt”.
   Zoals hij wél deed bij de MH17-ramp.

   Geliked door 3 people

 2. Robbie zegt:

  Kijk vooral uit naar het oog van Pfizer.
  https://www.bitchute.com/video/fDqmFzH2LjtF/

  Geliked door 2 people

 3. saddy zegt:

  Een verhaaltje kan een streep door, maar wel een heel belangrijk verhaaltje:

  Studie uit israel: Meer dan 200.000 lui bekeken die geen proefprik gehad hebben maar wel met een positieve cojona-pcr-test geturfd zijn..

  Wat blijkt: GEEN verhoogde kans op myocarditis, GEEN verhoogde kans op pericarditis.

  Dat is heel, heel lullig voor de beroepsfraudeurs in den haag want nu moeten ze iets nieuws verzinnen mbt waar die myocarditis en pericarditis nu toch vandaan komen.

  Dit is echt goed nieuws want je hoort al ruim 2 jaar dat cojona die kwalen zou veroorzaken, tot in geneeskunde-tijdschriften en nascholingen aan toe.

  Like

 4. saddy zegt:

  Het is wat stiller geworden vanuit twitter.

  Moet je zelf maar bevestigd zien te krijgen maar ik dacht dat Elon nu afspraken heeft met de EU en ook met apple. Dat laatste omdat apple dreigde de twitter-app van zijn platform te gooien omdat apple nu eenmaal prat gaat op en betaald krijgt voor zijn linkse censuur.
  Je zou de zoekresultaten niet meer krijgen op aantal opvragen/likes maar weer terug naar de oude manier van censuur-algoritmes.

  Misschien toch eens iets om over na te denken als je een nieuwe telefoon, computer of tablet wilt aanschaffen: Apple is niet je vriend, maar je vijand.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s